Рецепти для романтичної вечері
Вирішивши вразити кохану людину романтичною вечерею, ви напевно терзаете себе думками про те, що можна незвичайного приготувати, бо ідеї і рецепти, запропоновані в цій статті неодмінно стануть вам в нагоді. Головні умови подібного заходу – легкість готового частування, оригінальна подача і, звичайно ж, правильний настрій!
Інгредієнти:
куряче філе – 200 г;
помідори (черрі) – 6-7 шт.;
сир (пармезан) – 80 г;
сухарі – 60 г;
листя салату – 2 шт.;
соняшникова олія – 4 ст. ложки;
оливкова олія – 5 ст. ложок;
майонез – 35 ст. ложки;
суміш перців і сіль – за смаком.
Приготування
Вимиваємо куряче філе і нарізаємо його длинненькой соломкою, яку присипаємо за смаком сіллю і обсмажуємо все на рафінованій соняшниковій олії.
Викладаємо курку в салатницю і коли вона охолоне, додаємо до неї розрізані навпіл помідори черрі і довільно порізані листя свіжого салату. Подрібнюємо сир пармезан і вводимо в салатницю, а слідом за ним висипаємо сюди сухарики. Щодо свого смаку присипаємо всі кухонною сіллю і сумішшю з різних перців. У майонез вливаємо трохи оливкової олії, розмішуємо і заправляємо отриманою сумішшю наш чудовий салат.
Інгредієнти:
червоний болгарський перець – 4 шт.;
жирний сир – 300 г;
асафетіда – 2 маленькі пучки;
морква – 1 шт.;
петрушка – 05 пучка;
сметана (20%) – 80 г;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
З ретельно вимитих перців вирізаємо непотрібні нам плодоніжки і акуратно вичищаємо насіння. Далі занурюємо їх у киплячу воду і протягом пари хвилин бланшируем.
Сир пробиваємо блендером або пропускаємо через м'ясорубку, додаємо пару щіпок ароматною асафетиди. На дрібній тертці натираємо свіжу моркву і також викладаємо її в миску з сиром. Сюди ж додаємо дрібно нарубану зелень петрушки. Всю цю суміш заправляємо не сильно густою сметаною, при цьому вводимо за смаком сіль. Тепер, щільно фаршируємо цієї ніжною начинкою, бланшовані перці. При подачі нарізаємо закуску сантиметровими кружечками і укладаємо на оригінальне блюдо.
Інгредієнти:
яєчні жовтки – 6 шт;
цукрова пудра – 220 г;
цедра лимона – 1 ст. ложка;
біле сухе вино – 280 мл
Приготування
У каструльці ретельно розтираємо свіжі яєчні жовтки з цукровою пудрою і дрібно тертої цедрою лимона. Ставимо на водяну баню і взявши в руки звичайний віночок, збиваємо їм нашу суміш, поки вона не придбає білий колір. Не припиняючи цього процесу, вливаємо в каструлю вино і працюємо віночком, поки десерт не придбає повітряну пористу консистенцію. Розкладаємо все по прозорим мороженицам і охолоджуємо після досягнення кімнатної температури в холодильнику.
Салат для романтичної вечері
Інгредієнти:
Приготування
Вимиваємо куряче філе і нарізаємо його длинненькой соломкою, яку присипаємо за смаком сіллю і обсмажуємо все на рафінованій соняшниковій олії.
Викладаємо курку в салатницю і коли вона охолоне, додаємо до неї розрізані навпіл помідори черрі і довільно порізані листя свіжого салату. Подрібнюємо сир пармезан і вводимо в салатницю, а слідом за ним висипаємо сюди сухарики. Щодо свого смаку присипаємо всі кухонною сіллю і сумішшю з різних перців. У майонез вливаємо трохи оливкової олії, розмішуємо і заправляємо отриманою сумішшю наш чудовий салат.
Закуска для романтичної вечері
Інгредієнти:
Приготування
З ретельно вимитих перців вирізаємо непотрібні нам плодоніжки і акуратно вичищаємо насіння. Далі занурюємо їх у киплячу воду і протягом пари хвилин бланшируем.
Сир пробиваємо блендером або пропускаємо через м'ясорубку, додаємо пару щіпок ароматною асафетиди. На дрібній тертці натираємо свіжу моркву і також викладаємо її в миску з сиром. Сюди ж додаємо дрібно нарубану зелень петрушки. Всю цю суміш заправляємо не сильно густою сметаною, при цьому вводимо за смаком сіль. Тепер, щільно фаршируємо цієї ніжною начинкою, бланшовані перці. При подачі нарізаємо закуску сантиметровими кружечками і укладаємо на оригінальне блюдо.
Смачний десерт для романтичної вечері
Інгредієнти:
Приготування
У каструльці ретельно розтираємо свіжі яєчні жовтки з цукровою пудрою і дрібно тертої цедрою лимона. Ставимо на водяну баню і взявши в руки звичайний віночок, збиваємо їм нашу суміш, поки вона не придбає білий колір. Не припиняючи цього процесу, вливаємо в каструлю вино і працюємо віночком, поки десерт не придбає повітряну пористу консистенцію. Розкладаємо все по прозорим мороженицам і охолоджуємо після досягнення кімнатної температури в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясний рулет з яйцем в духовці
Це чудове блюдо точно вразить гостей своєю ефектною подачею і незабутнім чудовим смаком. Далі підкажемо, як двома способами приготувати чудовий
Вечеря швидко і смачно
Скористайтеся цікавими ідеями приготування оригінального блюда, відповідного саме для вечері. Далі ви дізнаєтеся, як створити незвичайне частування з
Як зробити шаурму вдома?
Завжди виручить варіант швидкого перекусу - шаурма, яку краще приготувати вдома. Далі розповімо максимально докладно, як зробити ароматний соус для
Салат з креветками і крабовими паличками
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати кілька варіантів салату з креветок і крабових паличок, які підійдуть як для звичайного легкого перекусу на
Салат з кириешки і куркою
Салат з кириешки і куркою - поширене блюдо на наших столах. Способів його приготування з додаванням різних інгредієнтів дуже багато. У нашій статті