Піджарка з курячого філе
Пропонуємо приготувати піджарку з ніжного курячого філе, а як її правильно зробити, ви дізнаєтеся з наших рецептів.
Інгредієнти:
куряче філе (охолоджене) – 600 г;
томатна паста – 25 ст. ложки;
питна вода – 350 мл;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
часник – 3 зубки;
морква – 1 шт.;
пшеничне борошно – 15 ст. ложки;
соняшникова олія – 50 мл;
мелений коріандр – 1/3 ч. ложки;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Промиваємо і обов'язково просушуємо все куряче філе. Далі з допомогою гострого ножа нарізаємо його на довгасті, не особливо дрібні смужки та індивідуально свого смаку підсолюємо їх.
На розігрітому в тефлоновій сковороді соняшниковій олії гарненько обсмажуємо все м'ясо до появи на ньому коричневих кірочок. Тепер шумівкою переміщуємо філе в каструлю з нержавіючої сталі, а масло, що залишилося на сковороді викладаємо дуже дрібно нарубаний цибулю разом з пропущеним через спеціальний прес часником. Обсмажуємо овочі до характерно вираженого аромату і прозорості цибулі, після чого додаємо до них натерту на середній тертці моркву і продовжуємо готувати все на сковороді ще пару хвилин. Далі рівномірно розподіляємо по овочам пшеничне борошно, перемішуємо і заливаємо все розчиненої у питній воді томатною пастою.
Присипаємо підливу кухонною сіллю, меленим коріандром і на мінімальному полум'я вогню тушкуємо близько 5 хвилин. Переміщаємо готову піджарку в каструлю з шматочками обсмаженого м'яса з курячого філе, все перемішуємо лопаткою і на тому ж режимі вогню продовжуємо готувати страву десь 10 хвилин.
Інгредієнти:
свіже куряче філе – 700 г;
жирна сметана – 260 мл;
ріпчаста цибуля – 3 шт.;
суміш перців і сіль – за смаком;
соняшникова олія – 70 мл
Приготування
Підготовлене куряче філе нарізаємо 3 сантиметровими шматочками, які потім підсолюємо і притрушиваем сумішшю з різних видів перців. Все це м'ясо викладаємо в добре розпечений з соняшниковою олією глибокий сотейник і швидко перемішуючи його шматочки філе обсмажуємо на максимальному вогні. Коли курка добре схопиться кірками, зменшуємо полум'я до середнього і поміщаємо в сотейник чверть кільця цибулі. Як тільки овоч стане м'яким, відразу ж викладаємо сюди всю наявну сметану. Тепер зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо нашу піджарку під кришкою. Буквально через 5 хвилин блюдо буде готовим!
Піджарка з курячого філе з підливою з томатної пасти і з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо і обов'язково просушуємо все куряче філе. Далі з допомогою гострого ножа нарізаємо його на довгасті, не особливо дрібні смужки та індивідуально свого смаку підсолюємо їх.
На розігрітому в тефлоновій сковороді соняшниковій олії гарненько обсмажуємо все м'ясо до появи на ньому коричневих кірочок. Тепер шумівкою переміщуємо філе в каструлю з нержавіючої сталі, а масло, що залишилося на сковороді викладаємо дуже дрібно нарубаний цибулю разом з пропущеним через спеціальний прес часником. Обсмажуємо овочі до характерно вираженого аромату і прозорості цибулі, після чого додаємо до них натерту на середній тертці моркву і продовжуємо готувати все на сковороді ще пару хвилин. Далі рівномірно розподіляємо по овочам пшеничне борошно, перемішуємо і заливаємо все розчиненої у питній воді томатною пастою.
Присипаємо підливу кухонною сіллю, меленим коріандром і на мінімальному полум'я вогню тушкуємо близько 5 хвилин. Переміщаємо готову піджарку в каструлю з шматочками обсмаженого м'яса з курячого філе, все перемішуємо лопаткою і на тому ж режимі вогню продовжуємо готувати страву десь 10 хвилин.
Смачна піджарка з курячого філе зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене куряче філе нарізаємо 3 сантиметровими шматочками, які потім підсолюємо і притрушиваем сумішшю з різних видів перців. Все це м'ясо викладаємо в добре розпечений з соняшниковою олією глибокий сотейник і швидко перемішуючи його шматочки філе обсмажуємо на максимальному вогні. Коли курка добре схопиться кірками, зменшуємо полум'я до середнього і поміщаємо в сотейник чверть кільця цибулі. Як тільки овоч стане м'яким, відразу ж викладаємо сюди всю наявну сметану. Тепер зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо нашу піджарку під кришкою. Буквально через 5 хвилин блюдо буде готовим!
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш з курячого філе з підливою
Це нескладне блюдо входить в десятку базових рецептів, які повинен вміти приготувати хороший кухар. Густий, пряний, ароматний гуляш з курятини з
Куряче філе з яблуками
Смак курячого філе дуже універсальний, що дозволяє готувати з нього багато незвичайних страв. Далі підкажемо, як поєднати це м'ясо з яблуком на
Смачний і швидкий вечерю на швидку руку
Приготувати швидко і дійсно смачно хороший вечеря - цілком посильне завдання для кожного домашнього кулінара. Скористайтеся наведеними далі цікавими
Піджарка зі свинини з підливою
Ідеальне доповнення для звичайного звичного гарніру - піджарка з підливою, яку пропонуємо зробити з свинини. Рецепти, описані далі допоможуть вам
Підлива з курячого філе
Всі ми любимо другі страви зі смачною підливою. Варіантів її створення безліч - тут все залежить від ваших побажань. Ми ж пропонуємо вам зробити
Оладки з курячого філе
Любителям м'яса курки наші сьогоднішні рецепти припадуть до душі. Ми пропонуємо спекти дивовижні оладки з ніжного курячого філе. Страва вийде