Як приготувати рульку?
![Як приготувати рульку? Як приготувати рульку?](/uploads/posts/2016-03/yak-prigotuvati-rulku_171.jpeg)
Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування страви з підготовки свинячий рульки. Промиваємо її ретельно, соскабливаем забруднення за допомогою щітки чи ножа, попередньо, при необхідності, обпаливши щетину. Укладаємо підготовлений продукт в ємність мультиустройства, додаємо очищену і розрізану на чверті цибулину і моркву, кидаємо також горошки перцю, сіль і листочок лавра. Наливаємо в миску воду, щоб вона повністю покрила вміст і вмикаємо прилад в режимі «Гасіння» на сорок хвилин, якщо мультиварка з функцією скороварки, або на півтори години в звичайному режимі.
По закінченні часу виймаємо м'ясо на тарілку, бульйон перелити в іншу посудину, його можна використовувати для приготування інших страв, а овочі викидаємо. Зубці часнику очищаємо, ріжемо навпіл або на чверті, нашпиговываем ними рульки по всьому периметру і повертаємо вироби в порожню мультикастрюлю. Заливаємо після цього їх вином і соєвим соусом, налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і витримуємо в ньому рульки тридцять хвилин. Після цього перемикаємо поточний режим на функцію «Смаження», перевертаємо рульки і даємо рідини випаруватися протягом п'ятнадцяти хвилин, а страві трохи підрум'янитися. У звичайній мультиварці без функції скороварки краще продовжувати приготування в режимі «Випічка» при закритій кришці.
Як приготувати рулет із свинячої рульки?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену рульку заливаємо водою, додаємо очищену і розрізану на частини цибулину і моркву, додаємо сіль і лаврушку і варимо продукт на малому вогні протягом двох годин. Після цього виймаємо рульку на тарілку, даємо трохи охолонути, розрізаємо з боку частини товстіший і витягуємо кістка. Натираємо м'ясо зсередини перцем, сіллю і подрібненим часником, згортаємо рулетом, перев'язуємо шпагатом і маємо під прес на декілька годин. Після цього даємо страві охолонути в холодильнику і можемо пробувати.
Як правильно приготувати свинячу рульку по-чеськи в пиві?
Інгредієнти:
Спеції для відварювання:
Спеції для запікання:
Приготування
![Як приготувати рульку? Як приготувати рульку?](/uploads/posts/2016-03/yak-prigotuvati-rulku_522.jpeg)
Свинячу рульку моєму, ретельно натираємо пряною сумішшю, приготовленою з натертого імбирного кореня, сушеного майорану і петрушки і укладаємо в підходящу каструлю. Додаємо туди ж лаврові листи, горошини запашного перцю, зерна кмину, сіль, заливаємо темним пивом і ставимо на вогонь. Варимо вміст під кришкою на самому малому вогні протягом приблизно двох-трьох годин. Після цього перекладаємо рульку на деко, натираємо сумішшю соєвого соусу, меду, олії, меленого перцю і видавленого часнику і розташовуємо на годину-півтори в духовці, прогрів її попередньо до 180 градусів. У процесі запікання обов'язково поливаємо рульку соками з дека для соковитості і рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Свиняча рулька - рецепт](/uploads/posts/2016-03/svinyacha-rulka-recept_321.jpeg)
Свиняча рулька - рецепт
Рульку готують в різних країнах, і кожен рецепт відрізняється деякою особливістю. Далі запропонуємо варіанти приготування цього чудового блюда по
![Рулька в пиві](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/rulka_v_pive.jpeg)
Рулька в пиві
Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими
![Рулька по-баварськи](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/rulka_po-bavarski_0.jpg)
Рулька по-баварськи
Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
![Свиняча рулька в мультиварці](/uploads/posts/2015-03/svinyacha-rulka-v-multivarc_451.jpeg)
Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
![Свиняча рулька, запечена в духовці](/uploads/posts/2015-03/svinyacha-rulka-zapechena-v-duhovc_731.jpeg)
Свиняча рулька, запечена в духовці
Запечена свиняча рулька - відмінне блюдо для дружніх посиденьок з пивом. Почати готувати її краще заздалегідь, щоб дати м'ясу добре промаринуватися,
![Запечена рулька](/uploads/posts/2015-03/zapechena-rulka_951.jpeg)
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.