Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?

Як швидко зварити горохову кашу?
Інгредієнти:
Приготування
Горох промиваємо і викладаємо в каструлю з холодною водою. Встановлюємо посуд на вогонь і після закипання, зменшуємо нагрівання. Накриваємо каструлю кришкою і варимо 55 хвилин.
Цибулю і моркву чистимо і окремо шаткуємо на тертці. Пасеруємо овочі на рослинному маслечко до красивого рум'яного стану. Після цього додаємо обжарку в кашу, перемішуємо і готуємо страву ще 10 хвилин, підсолюємо за смаком.
Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, крупу ретельно промиваємо, замочуємо і залишаємо на 1 годину. Далі міняємо воду і ставимо посуд на середній вогонь. Через 15 хвилин, кидаємо трохи харчової соди, солимо і, зменшивши нагрів до мінімального, варимо кашу 45 хвилин. Зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і посипаємо готову страву перед подачею.
Як зварити горохову кашу з м'ясом в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю і моркву чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. М'ясо обробляємо, рубаємо шматочками, а замочуємо горох на кілька годин. У ємність мультиварки наливаємо масло, включаємо програму «Смаження» і кидаємо підготовлене м'ясо. Обсмажуємо його хвилин 10 помішуючи, а потім перекладаємо в тарілку. В звільнилася чашу викладаємо овочі і підрум'янюємо їх до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин. Тепер висипаємо горохову набряклу крупу, зверху викладаємо м'ясо, заливаємо водою і видавлюємо через прес часник. Приправляємо всі спеціями за смаком, перемішуємо і встановлюємо режим «Гасіння» на 15 години. Готуємо кашу, помішуючи, а після сигналу наполягаємо блюдо близько 35 хвилин. Подаємо страву з вершковим маслом і свіжою зеленню.
Як правильно зварити горохову кашу з овочами?
Інгредієнти:
Приготування
Горох промиваємо в декількох водах і замочуємо на всю ніч. Після, заливаємо крупу чистою водою в пропорції 1:2 і проварюємо близько 40 хвилин, помішуючи. Після цього вводимо в гарячу кашу вершки і розминаємо товкачиком до отримання пюре. Моркву, цибулю і перець обробляємо, дрібненько нарізаємо і протушиваем в невеликій кількості води. Поливаємо горохову кашу овочевою заправкою, перемішуємо, прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо.
Як зварити горохову кашу на воді в мультиварці?
Інгредієнти:

Приготування
Горох промиваємо, замочуємо на 2 години, а потім перекладаємо крупу в чашу мультиварки. Вливаємо холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Закриваємо кришкою, включаємо «Плов» і засікаємо 15 години.
Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо в сковороді з рослинним маслом. Після звукового сигналу, вимикаємо прилад, розкладаємо кашу по тарілках і поливаємо цибулі, обсмаженням. Подаємо страву з зеленню або беконом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо

Як приготувати горохову кашу в мультиварці?
З появою мультиварки кулінарна життя багатьох господинь кардинально змінилася. Тепер не потрібно стояти над плитою, щоб зварити кашу і спостерігати,

Як варити горохову кашу на воді?
Страви з гороху мають вікову історію, однак і сьогодні не втратили свою актуальність. Вони поживні і вельми бюджетні. Пропонуємо сьогодні зварити

Горохова каша в мультиварці
Горохова каша - дуже ситна білкове блюдо, до того ж дуже корисний. Можна готувати таку кашу з м'ясом або грибами, а можна зробити і пісний варіант. А

Як готувати горохову кашу?
Горохова каша - страва з дитинства. Найчастіше воно асоціюється з садком, адже там дитина проводить багато часу. Сьогодні ми розповімо вам, як

Рецепт горохової каші в мультиварці
Горохова каша - це джерело корисних речовин, а тому їсти її варто хоча б раз в тиждень. Ви можете готувати її як окрему страву або подавати на