Йогурт у термосі - рецепт
![Йогурт у термосі - рецепт Йогурт у термосі - рецепт](/uploads/posts/2016-04/yogurt-u-termos-recept_421.jpeg)
Як зробити йогурт в домашніх умовах в термосі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування йогурту нам знадобиться термос, переважно з широким горлом і об'ємом не менше одного літра. Незбиране молоко попередньо слід перекип'ятити, а потім дати йому охолонути до температури приблизно сорок-сорок п'ять градусів. Це оптимальні умови для того, щоб бактерії, присутні в заквасці, почали свою активну діяльність.
Закваску спочатку змішуємо з невеликою порцією молочка і гарненько перемішуємо, а потім з'єднуємо з рештою молоком. Виливаємо заготовку в термос, закриваємо посудину і залишаємо його приблизно на шість годин, або згідно інструкції до закваски, яку ви використовуєте. По закінченні відведеного часу йогурт перекладаємо в підходящу ємність і розташовуємо на полиці холодильника для настоювання і охолодження. Ця процедура безперечно потрібна також для того, щоб зупинити ріст бактерій закваски.
Рецепт приготування домашнього йогурту в термосі з активии
Інгредієнти:
Приготування
При відсутності спеціальної закваски домашній йогурт можна приготувати з активии або ж будь-якого іншого якісного покупного йогурту без різного роду добавок. В цьому випадку, так само як і в попередньому, необхідно перекипяченное молоко охолодити до температури сорок-сорок п'ять градусів, і змішати його з живим готовим йогуртом. Останній повинен повністю розчинитися в молочній основі. Після цього переливаємо заготовку в термос, закорковуємо і залишаємо на п'ять-сім годин.
![Йогурт у термосі - рецепт Йогурт у термосі - рецепт](/uploads/posts/2016-04/yogurt-u-termos-recept_952.jpeg)
Якщо ви використовуєте замість незбираного молока ультрапастеризоване пакетоване, то його можна не кип'ятити, а тільки підігріти до необхідних сприятливих температурних умов.
Готовий йогурт можна наповнити перед подачею самими різноманітними смаковими добавками, в якості яких можуть бути вимиті, обсушені і подрібнені сухофрукти , шматочки свіжих або консервованих фруктів чи ягід, а також кукурудзяні пластівці та інші подібні добавки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як зробити домашній йогурт?](/uploads/posts/2016-04/yak-zrobiti-domashny-yogurt_851.jpeg)
Як зробити домашній йогурт?
Зробити натуральний домашній йогурт зовсім не клопітно. Знаючи головні особливості його приготування можна обійтися навіть без спеціальної техніки -
![Як зробити йогурт вдома?](/uploads/posts/2016-04/yak-zrobiti-yogurt-vdoma_221.jpeg)
Як зробити йогурт вдома?
Зробити домашній натуральний йогурт зовсім не клопітно, навіть без використання кухонної техніки. Тому далі детально опишемо кілька базових способів
![Рецепт йогурту](/uploads/posts/2016-04/recept-yogurtu_631.jpeg)
Рецепт йогурту
Не секрет, що магазинні продукти значно поступаються в якості домашнім аналогам, особливо це стосується молочної продукції. Далі опишемо кілька
![Йогурт без йогуртниці в домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-04/yogurt-bez-yogurtnic-v-domashnh-umovah-recept_431.jpeg)
Йогурт без йогуртниці в домашніх умовах - рецепт
Багато господині побоюються готувати домашні йогурти, не маючи спеціального приладу. Але, якщо уважно вивчити нашу статтю і слідувати всім зрозуміло
![Домашній йогурт в мультиварці](/uploads/posts/2016-04/domashny-yogurt-v-multivarc_251.jpeg)
Домашній йогурт в мультиварці
Незамінна помічниця мультиварка з легкістю справляється з приготуванням різноманітних незвичайних страв, і далі ми опишемо, як цим домашнім приладом
![Закваска для йогурту в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/zakvaska-dlya-yogurtu-v-domashnh-umovah_511.jpeg)
Закваска для йогурту в домашніх умовах
Навіть сама яскрава упаковка і солодкий смак магазинного йогурту не здатні залучити їдця, попробовавшего одного разу натуральний, домашній продукт.