Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Журавлина в цукровій пудрі

Журавлина в цукровій пудрі

27-12-2015, 19:06
1 026
Журавлина в цукровій пудрі
Журавлина в цукровій пудрі – класика серед всіх простих зимових ласощів. Зацукровані ягоди можна використовувати не тільки як спосіб згодувати необхідний запас вітамінів дітям, але і як невелике доповнення до новорічного презенту. Червоні ягоди в білосніжній обсипання цукровою виглядають дуже мальовничо, будучи упакованими в невеликі коробочки.

Журавлина в цукровій пудрі – рецепт


Класичний рецепт припускає попереднє опускання ягідок під збитий яєчний білок перед тим, як обсипати їх цукровою пудрою. Зрозуміло, що для такої варіації рецепту вам буде потрібно використовувати тільки свіжі яйця, придбані у перевірених продавців.
Інгредієнти:

  • журавлина - 980 р;

  • яєчні білки - 2 шт.;

  • цукрова пудра - 820 р.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити журавлину в цукровій пудрі будинку, підготуйте ягоди, очистивши, сполоснувши і обсушивши їх. Занурте журавлину в ледь збиті яєчні білки. Ситом виловите ягоди і дайте надлишків білка стекти, після чого обваляйте журавлину в просіяної цукрової пудрі і залиште підсохнути на аркуші пергаменту перед фасуванням по картонних коробок.

    Як приготувати журавлину в цукровій пудрі?


    Альтернативою збитого яєчного білку може стати цукровий сироп , який ми приготуємо власноруч.
    Інгредієнти:
    Для сиропу:

  • цукровий пісок - 175 г;

  • вода - 235 мл


  • Для ягід:

  • свіжа журавлина - 440 г;

  • цукровий пісок (дрібний) - 45 г;

  • цукрова пудра - 145 р.


  • Приготування
    Змішайте інгредієнти для сиропу в сотейнику і підігрійте суміш до розчинення кристалів. Всипте ягоди в гарячий сироп, прибравши його з вогню і залиште на всю ніч. Виловите журавлину, а сироп залиште для приготування коктейлів. Обваляйте журавлинні ягоди в суміші цукрового піску і пудри кілька разів.

    Журавлина в цукровій пудрі в домашніх умовах


    Крім іншого, журавлину можна доповнити не тільки цукровим піском з найрізноманітнішими ароматами, але і зробити самі ягоди злегка алкогольними, скориставшись технологією витримки журавлини в сиропі протягом ночі з попереднього рецепта.
    Інгредієнти:

  • журавлина - 365 г;
  • Журавлина в цукровій пудрі

  • тростинний цукор - пісок- 145 г;

  • цукрова пудра - 145 г;

  • коньяк - 65 мл


  • Приготування
    Залиште жменю цукрового піску для обсипання, а інші кристали всипте в сотейник. Влийте воду з коньяком і поставте сироп на вогонь. Коли кристали розчиняться, приберіть посуд з жару й всипте журавлину. Залиште ягоди в сиропі на всю ніч, потім дайте надлишків рідини стекти і обваляйте журавлину в суміші цукру і пудри.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Журавлина, протерта з цукром - рецепт
    Журавлина, протерта з цукром - рецепт
    Найпростіший і тому поширений спосіб заготівлі журавлини - це протерти її з цукром. Крім очевидної користі, ця заготовка улюблена багатьма за свій
    Журавлина з цукром без варіння на зиму
    Журавлина з цукром без варіння на зиму
    Про чудових лікувальних якостях журавлини відомо всім. Щоб максимально зберегти корисні властивості цієї яскравої зимової ягоди, пропонуємо
    Цукерки «Трюфель» – рецепт
    Цукерки «Трюфель» – рецепт
    Створення домашніх солодощів багатьом приносить неймовірне задоволення. Адже приготовані самостійно десерти набагато смачніше магазинних аналогів.
    Журавлина з медом
    Журавлина з медом
    Журавлина з медом - це не тільки лікувальна, але і смачна їжа. Та й приготувати таку страву не складе особливих труднощів, потрібно мінімум
    Варення з журавлини - рецепт
    Варення з журавлини - рецепт
    Журавлина володіє прекрасними смаковими якостями і в ній міститься велика кількість мікроелементів. З неї роблять соки, десерти, додають у пироги. А
    Журавлина в цукрі
    Журавлина в цукрі
    Журавлина в цукрі - відомий десерт, який люблять і діти, і дорослі. Іноді ці цукерочки можна зустріти в магазині, але не настільки часто, як хотілося