Біла глазур для торта
![Біла глазур для торта Біла глазур для торта](/uploads/posts/2015-12/bla-glazur-dlya-torta_691.jpeg)
Глазур для торта з білого шоколаду - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Найголовніше в приготуванні такої глазурі - це правильно розтопити білий шоколад. Для цього розламуємо його на дрібненькі шматочки, визначаємо їх в глибоку каструлю або сотейник і ставимо на водяну баню у посуд з гарячою водою. Помішуємо, поки шоколадні скибочки повністю розплавляться, вливаємо в той же час молоко, попередньо змішане з цукровою пудрою, додаємо дрібку ваніліну і продовжуємо розмішувати до повної однорідності.
Тепер знімаємо суміш з водяної бані і розбиваємо за допомогою міксера до отримання пишною і повітряної маси. Біла шоколадна глазур для торта готова, можемо приступати до використання її за призначенням, поки вона ще тепла і не встигла застигнути.
Біла дзеркальна глазур для торта - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Желатин замочуємо в невеликій порції очищеної води, а молоко і жирні вершки виливаємо в кухлик або каструльку і визначаємо на середній вогонь. Прогріваємо молочну суміш до кипіння, знімаємо з вогню, закладаємо заздалегідь розламаний на дрібненькі шматочки білий шоколад і розмішуємо до повного розчинення. Потім додаємо трохи ваніліну, розмочений желатин і заважаємо, щоб він повністю розчинився. Даємо білої глянсової глазурі для торта охолонути до температури сорок градусів, і покриваємо нею виріб, попередньо процідивши масу через ситечко.
![Біла глазур для торта Біла глазур для торта](/uploads/posts/2015-12/bla-glazur-dlya-torta_122.jpeg)
Як зробити масляну білу глазур для торта?
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо цукрову пудру, змішуємо її з гарячим молоком, додавши його тоненькою цівкою і перемішавши. Прогріваємо масу до загусання, закладаємо вершкове масло і перемішуємо до однорідного стану. Даємо готової глазурі трохи охолонути, і покриваємо нею торт.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як зробити глазур для торта?](/uploads/posts/2015-12/yak-zrobiti-glazur-dlya-torta_131.jpeg)
Як зробити глазур для торта?
Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
![Кольорова глазур для торта](/uploads/posts/2015-12/kolorova-glazur-dlya-torta_371.jpeg)
Кольорова глазур для торта
Прикраса десертів глазур'ю - це ідеальний спосіб без клопоту красиво оформити домашній торт. А щоб здивувати гостей або порадувати малюків
![Дзеркальна глазур для торта](/uploads/posts/2015-12/dzerkalna-glazur-dlya-torta_591.jpeg)
Дзеркальна глазур для торта
Оригінально оформити десерт глазур'ю просто, якщо ви скористаєтеся рецептами, представленими далі. Красива глянцева поверхня відразу привертає увагу
![Біла глазур](/uploads/posts/2015-12/bla-glazur_511.jpeg)
Біла глазур
Відмінним рішенням оформлення десертів може стати глазур, приготована за запропонованим далі рецептами. Розповімо, як здивувати гостей шикарним
![Глазур - рецепт](/uploads/posts/2015-12/glazur-recept_941.jpeg)
Глазур - рецепт
Прикраса домашньої випічки глазур'ю - ідеальне рішення для початківців кондитерів. Приготувати її зовсім просто, знаючи деякі хитрощі процесу, про
![Торт «Три шоколади»](/uploads/posts/2015-07/tort-tri-shokoladu_321.jpeg)
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать