Сирна запіканка з родзинками
![Сирна запіканка з родзинками Сирна запіканка з родзинками](/uploads/posts/2015-11/sirna-zapkanka-z-rodzinkami_591.jpeg)
Сирна запіканка з родзинками в духовці
Дуже смачна сирна запіканка з родзинками виходить в разі, якщо перед початком приготування замочити сухофрукти в портвейні або ромі. Зрозуміло, дітям такий продукт давати не рекомендується, а от дорослі напевно оцінять тонкий присмак хорошого алкоголю і його аромат.
Інгредієнти:
Приготування
За годину до початку приготування ізюм залийте ромом або портвейном. Підготуйте форму для випічки, покривши її дно пергаментом так, щоб він закрив стик самого дна і стінок. Після всіх підготовчих процедур залишається лише зробити саму запіканку: збити сир зі сметаною та яйцями, всипати цукровий пісок (чи додати інший підсолоджувач за смаком), а потім знову повторити збивання. У фіналі додайте вимочений в алкоголі родзинки, розподіліть його в товщі суміші і перелийте все у форму. Розмістіть запіканку в розігрітій до 160 градусів духовці 1 годину 20 хвилин, а перед подачею дайте ласощів охолонути.
Зробити текстуру запіканки більш різноманітною допоможе пісочний корж в основі, для його створення, перед тим, як виливати саму масу, дно форми можна покрити раскрошенным печивом.
Запіканка з сирної маси з родзинками
Найбільш ніжні і легкі запіканки виходять з однорідного сиру або його суміші зі сметаною/вершковим сиром, але скоротити час на перетирання сиру і його змішування з іншими молочними продуктами можна, якщо використовувати сирну масу з родзинками в якості основи страви.
Інгредієнти:
Приготування
Вбийте пару яєць до сирної маси і додайте мелені прянощі. Якщо маса досить солодка сама по собі, то немає необхідності додавати підсолоджувач додатково, в іншому випадку трохи цукру не завадить. Покрийте пергаментом форму для випікання і вилийте суміш для сирної запіканки. Розмістіть форму в розігрітій до 170 градусів духовці і залиште на 40 хвилин. Після, запіканку слід остудити перед нарізкою, для цього вистачить однієї години, якщо ви плануєте подавати ласощі теплим, але при необхідності страву можна розмістити в холодильнику.
Сирну запіканку з родзинками за цим рецептом можна зробити і в мультиварці, для цього попередньо необхідно добре промазати чашу, влити сирну суміш, а потім залишити її готуватися на «Випікання» близько години.
Сирна запіканка з родзинками – рецепт
Інгредієнти:
![Сирна запіканка з родзинками Сирна запіканка з родзинками](/uploads/posts/2015-11/sirna-zapkanka-z-rodzinkami_382.jpeg)
Приготування
Збийте першу пару інгредієнтів разом і додайте манну крупу. Залиште манку набрякнути на півгодини, а по закінченні часу влийте масло і додайте цукровий пісок. Обшпарте родзинки і також додайте його в сирну суміш. Розподіліть майбутню запіканку в промасленим формі і поставте запікатися в розігрітому до 185 градусів духовій шафі на 45-55 хвилин або до зарум'янювання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Смачна сирна запіканка](/uploads/posts/2015-11/smachna-sirna-zapkanka_861.jpeg)
Смачна сирна запіканка
Не кожна уміла господиня може похвалитися здібностями в приготуванні сирної запіканки, тільки тому, що не знає тонкощів її приготування. Пропонуємо
![Сирна запіканка в духовці](/uploads/posts/2015-11/sirna-zapkanka-v-duhovc_241.jpeg)
Сирна запіканка в духовці
Найкращий спосіб нагодувати вибагливих малюків сиром, звичайно, приготувати запіканку. Від цього ласощі вони точно не зможуть відмовитися. Пропонуємо
![Сирна запіканка без манки](/uploads/posts/2015-11/sirna-zapkanka-bez-manki_551.jpeg)
Сирна запіканка без манки
Для пишного результату сирної запіканки зовсім не обов'язково додавати до складу манну крупу, з цим завданням цілком впорається пшеничне борошно або
![Запіканка з родзинками](/uploads/posts/2015-01/zapkanka-z-rodzinkami_281.jpeg)
Запіканка з родзинками
Запіканка - відмінний варіант сніданку, як для дітей, так і для дорослих. Її різновидів досить багато: рисова, сирна, гарбузова, рибна і т. д. Ми ж
![Сирна запіканка з медом](/uploads/posts/2015-01/sirna-zapkanka-z-medom_121.jpeg)
Сирна запіканка з медом
Сирна запіканка - просте і смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Її готують з додаванням різних інгредієнтів. Давайте розглянемо декілька