Тістечко «Персик»
![Тістечко «Персик» Тістечко «Персик»](/uploads/posts/2015-11/tstechko-persik_451.jpeg)
Як приготувати тістечко «Персики» по ГОСТу - рецепт?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для оформлення:
Приготування
Яйця з'єднайте з цукровим піском в зручній глибокій мисці і розбиваємо за допомогою міксера до однорідності і розчинення солодких кристалів. Потім додаємо сметану, м'яке вершкове масло, ванільний цукор і знову збиваємо все до легкості. Далі просіваємо в пишну суміш пшеничне борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м'яким, мати однорідну пластичну консистенцію, абсолютно не липнущую до рук.
Поділяємо отриманий ком тесту рівно на двадцять частин, скачуємо кульки, притискаємо їх з одного боку, формуючи половинку персика, і розміщуємо на деку, який раніше застелем пергаментним папером.
Визначаємо блюдо в попередньо прогрітий до 180 градусів духовку на двадцять хвилин. Щоб під час випікання поверхня тіста не утворювала тріщин, поставимо на дно духовки ємність з водою.
По готовності остуджуємо заготовки для тістечок, а потім выскабливаем будь-яким зручним способом серцевину.
Мигдальні горішки заливаємо теплою водою і залишаємо на десять хвилин. Потім позбавляємо їх від шкурок, залишаємо цілими десять штучок, а решта подрібнюємо хорошенечко в чаші блендера.
Жовток розбиваємо з додаванням цукрової пудри до пишноти, просіваємо в отриману масу борошно, додаємо вершки і молоко і розбиваємо міксером або віночком до однорідного стану.
Перелити масу в сотейник з товстим дном і визначаємо на вогонь. Прогріваємо, помішуючи, до кипіння і витримуємо до загустіння. Потім всипаємо мигдальне крихту, перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.
Вершкове масло змішуємо зі згущеним молоком і розбиваємо міксером до однорідності і легкості. Потім вводимо малими порціями вершково-молочну масу в заварний крем і також збиваємо міксером. Крем тістечка «Персики» готовий.
Наповнюємо отриманим кремом вичищені порожнечі охололих заготовок, центр кладемо один горішок і з'єднуємо дві половинки, формуючи персик.
З моркви і ягід віджимаємо сік і визначаємо в різні миски. Вмочуємо наші персики одним боком в помаранчевий морквяний сік, а другим ягідний червоний. Паніруємо також їх в цукровому піску, укладаємо на блюдо і визначаємо в прохолодне місце на дванадцять годин. Після закінчення часу тістечка просочаться і будуть повністю готові до вживання.
Рецепт приготування тістечок «Персики» з повидлом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для оформлення:
Приготування
Яйця збиваємо з цукровим піском і ванільним цукром до пишності і легкості. Потім тонкою цівкою вливаємо олію і знову збиваємо. Тепер додаємо попередньо просіяне борошно, змішане з
![Тістечко «Персик» Тістечко «Персик»](/uploads/posts/2015-11/tstechko-persik_712.jpeg)
Даємо виробів охолонути до теплого стану, выскабливаем ложкою серцевину, наповнюємо повидлом і з'єднуємо попарно, формуючи персики.
З моркви і ягід віджимаємо сік, потім один бік тістечка в морквяному, а другий в ягідному соку і обвалюємо в цукровому піску.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Крем із згущеним молоком для торта](/uploads/posts/2015-11/krem-z-zguschenim-molokom-dlya-torta_281.jpeg)
Крем із згущеним молоком для торта
Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
![Заварні тістечка - рецепт](/uploads/posts/2015-11/zavarn-tstechka-recept_691.jpeg)
Заварні тістечка - рецепт
Найпоширеніший і улюблений багатьма ласунами десерт - це звичайно заварні тістечка. Приготувати їх самостійно настільки просто, що початківець
![Тістечко «Картопля» по ГОСТу СРСР - рецепт](/uploads/posts/2015-11/tstechko-kartoplya-po-gostu-srsr-recept_561.jpeg)
Тістечко «Картопля» по ГОСТу СРСР - рецепт
Мало хто пам'ятає оригінальний смак справжнього тістечка «Картопля», адже те, що сьогодні пропонують недобросовісні виробники солодощів, навіть
![Як приготувати тістечко «Картопля» в домашніх умовах?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-tstechko-kartoplya-v-domashnh-umovah_701.jpeg)
Як приготувати тістечко «Картопля» в домашніх умовах?
Напевно, ті, хто готували тістечко «Картопля» самостійно знають, що правильне ласощі готується на основі з бісквітної крихти. Пропонуємо опустити
![Пиріг з консервованими персиками](/uploads/posts/2015-08/pirg-z-konservovanimi-persikami_201.jpeg)
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
![Печиво «Персики» - рецепт](/uploads/posts/2015-01/pechivo-persiki-recept_951.jpeg)
Печиво «Персики» - рецепт
Печиво у формі персиків - це ласощі знайоме багатьом з дитинства. У магазинах таку випічку не знайти, але ж її можна зробити в домашніх умовах. Для