Вершкова ковбаса з печивом
Ковбаски з шоколаду з печивом – італійське ласощі, яке настільки давно популярна у нас, що багато хто вважає його надбанням рідної кухні. Як це зазвичай і трапляється з запозиченими рецептами, ковбаски за італійськими рецептами придбали кілька інгредієнтів спочатку їм не властивих, наприклад, шматочки печива, замість горіхів і сухофруктів. Про цієї модифікації знаменитої salame di cioccolata ми докладніше поговоримо в наступних рецептах.
Інгредієнти:
яєчні жовтки - 2 шт.;
цукровий пісок - 65 г;
вершкове масло - 145 г;
какао-порошок - 20 г;
мигдальна стружка - 35 г;
шоколадна крихта - 160 г;
галетне печиво - 240 г;
цукрова пудра для обсипання.
Приготування
Змішайте цукровий пісок з какао і парою яєчних жовтків, поки не отримаєте кремову масу без кристалів. Розтопіть масло разом з шоколадною крихтою, злегка остудіть, а потім влийте в шоколадну суміш. Туди ж всипте мигдаль і крихту галетного печива. Готова маса буде ще досить липкою і рідкої для того, щоб сформуватися в палку ковбаси, а тому попередньо її розміщують в морозильній камері буквально на 15 хвилин.
Візьміть аркуш пергаменту і щедро посипте його цукровою пудрою. Розподіліть застиглу шоколадну масу ковбаскою на одному з країв, а потім загорніть її в лист і зав'яжіть з обох країв. Через 3 години вершкову ковбаску з печивом можна буде пробувати.
Інгредієнти:
білий шоколад - 65 г;
згущене молоко - 70 мл;
вершкове масло - 45 г;
ром - 5 мл;
галетне печиво - 100 г;
шоколадне печиво - 50 г;
жменя будь-яких горіхів.
Приготування
Розмістіть ємність з шоколадом і маслом на водяній бані. Коли шоколад повністю розтопиться, змішайте його зі згущеним молоком і краплею рома, попередньо знявши з пари. 2/3 всього печива перетворіть в крихту і змішайте з шоколадною масою, а залишки розламайте на великі шматочки і відправте також в суміш разом з горіхами. Сформуйте ковбаску з допомогою листа харчової плівки, краї її зафіксуйте і залиште остигати в морозильній камері на годину.
Інгредієнти:
пісочне печиво - 190 г;
вершкове масло - 85 м;
вершки - 180 мл;
чорний шоколад - 90 г;
волоські горіхи - 90 г;
цукровий пісок - 25 г;
какао-порошок - 15 р.
Приготування
Розкришите печиво, але не перетворюйте його на пил, нехай шматочки будуть відчутні в готовому блюді. У сотейнику на плиту поставте вершкове масло з вершками. Коли суміш закипить, киньте в неї шоколад і дочекайтеся поки вона розтопиться. Всипте цукор і какао. Шоколадну основу злегка охолодіть і з'єднайте з крихтою печива і горішками. Розподіліть суміш з одного краю листа фольги або харчової плівки, скрутіть в джгут і дайте схопитися в холодильнику пару годин.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 280 м;
згущене молоко - 420 мл;
крихта галетного печива - 3 ст.;
лікер «Амаретто» - 5 мл;
жменя горіхів (будь-яких).
Приготування
Гіркий чорний шоколад розкришите і поставте розтопитися на водяну баню. До розтопленого шоколаду влийте згущене молоко і добийтеся однорідності суміші також, не забираючи її з вогню. Злегка остудіть суміш і додайте в неї краплю ароматного лікеру і крихти з печива. Наріжте жменю улюблених горішків і відправте їх слідом за печивом. Отриману масу викладіть на край пергаменту, плівки або листа фольги, посипаних цукровою пудрою, скачайте ковбаскою і залиште застигати на холоді кілька годин.
Рецепт вершковою ковбаски з печива
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте цукровий пісок з какао і парою яєчних жовтків, поки не отримаєте кремову масу без кристалів. Розтопіть масло разом з шоколадною крихтою, злегка остудіть, а потім влийте в шоколадну суміш. Туди ж всипте мигдаль і крихту галетного печива. Готова маса буде ще досить липкою і рідкої для того, щоб сформуватися в палку ковбаси, а тому попередньо її розміщують в морозильній камері буквально на 15 хвилин.
Візьміть аркуш пергаменту і щедро посипте його цукровою пудрою. Розподіліть застиглу шоколадну масу ковбаскою на одному з країв, а потім загорніть її в лист і зав'яжіть з обох країв. Через 3 години вершкову ковбаску з печивом можна буде пробувати.
Як зробити вершкову ковбаска з печива і білого шоколаду?
Інгредієнти:
Приготування
Розмістіть ємність з шоколадом і маслом на водяній бані. Коли шоколад повністю розтопиться, змішайте його зі згущеним молоком і краплею рома, попередньо знявши з пари. 2/3 всього печива перетворіть в крихту і змішайте з шоколадною масою, а залишки розламайте на великі шматочки і відправте також в суміш разом з горіхами. Сформуйте ковбаску з допомогою листа харчової плівки, краї її зафіксуйте і залиште остигати в морозильній камері на годину.
Рецепт вершковою ковбаски з печива і какао
Інгредієнти:
Приготування
Розкришите печиво, але не перетворюйте його на пил, нехай шматочки будуть відчутні в готовому блюді. У сотейнику на плиту поставте вершкове масло з вершками. Коли суміш закипить, киньте в неї шоколад і дочекайтеся поки вона розтопиться. Всипте цукор і какао. Шоколадну основу злегка охолодіть і з'єднайте з крихтою печива і горішками. Розподіліть суміш з одного краю листа фольги або харчової плівки, скрутіть в джгут і дайте схопитися в холодильнику пару годин.
Вершкова ковбаска з печива зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Гіркий чорний шоколад розкришите і поставте розтопитися на водяну баню. До розтопленого шоколаду влийте згущене молоко і добийтеся однорідності суміші також, не забираючи її з вогню. Злегка остудіть суміш і додайте в неї краплю ароматного лікеру і крихти з печива. Наріжте жменю улюблених горішків і відправте їх слідом за печивом. Отриману масу викладіть на край пергаменту, плівки або листа фольги, посипаних цукровою пудрою, скачайте ковбаскою і залиште застигати на холоді кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодка ковбаска з печива і какао
Щоб порадувати малечу смачним десертом, не варто довго перебувати біля плити або бігти в маркет за різними небезпеками. Можна просто приготувати
Шоколадна «Картопля»
Шоколадна картопля – ідеальний святковий десерт, особливо, якщо це дні народження малюків, хоча іноді і дорослі до таких солодощів ставляться
Як зробити шоколадну ковбасу?
Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
Шоколадна ковбаска з печива
Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці