Пончики – класичний рецепт
![Пончики – класичний рецепт Пончики – класичний рецепт](/uploads/posts/2015-07/ponchiki-klasichniy-recept_511.jpeg)
Пончики – рецепт класичний без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану, цукор, розпушувач, сіль, топлене масло, борошно і перемішуємо. Чайною ложкою, змащеній маслом, набираємо тісто і опускаємо його в розігріте масло. Смажити треба до приємного золотистого кольору. Потім складаємо їх у мисочку і за бажанням притрушиваем цукровою пудрою.
Пончики з сиру – класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для початку просіваємо борошно з содою, додаємо цукор, сіль, сир, яйця і перемішуємо. Формуємо кульки невеликої величини і у фритюрниці доводимо їх до рум'яності.
Пончики на кефірі – класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо кефір, цукор, сіль і яйця. Вливаємо 50 мл рослинного масла і додаємо соду, додаємо борошно і всі інгредієнти перемішуємо. Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо їх в пласт товщиною близько 1 см. Склянкою вирізаємо гуртки, з допомогою маленької чарочки в центрі кожного кружечка робимо дірочки. Тепер у сковороді розігріваємо олію, його шар повинен бути не менше 1 див. Викладаємо заготовки і обсмажуємо їх спочатку з одного боку, а потім з іншої до готовності. Готові пончики викладаємо на паперові рушники, щоб усунути зайвий жир, а потім складаємо в миску і за бажанням посипаємо цукровою пудрою.
Пончики – простий класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У теплій воді розвести дріжджі, додаємо цукор. Вливаємо молоко, розбиваємо яйця, додаємо топлене масло, ванілін і сіль. Отриману суміш збиваємо блендером або міксером. Підсипаємо борошно, не припиняючи процес перемішування. Тепер тісто на півтори годинки тісто залишаємо – нам потрібно, щоб воно підійшло. А щоб трохи прискорити цей процес, можна ємність з тістом помістити в теплу духовку. А коли тісто підійде, розкотимо його в шар, товщина якого близько 1 см і вирізаємо гуртки бажаного розміру. Залишаємо заготовки, щоб ті збільшилися в 2 рази. Після цього обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.
Пончики – класичний рецепт без дріжджів
Інгредієнти:
![Пончики – класичний рецепт Пончики – класичний рецепт](/uploads/posts/2015-07/ponchiki-klasichniy-recept_952.jpeg)
Приготування
У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо, а потім просіваємо. Цукор, розм'якшене масло і яйця добре розтираємо. Трохи нагріваємо молоко і розводимо їм масляно-яєчну суміш, підсипаємо борошно, змішану з розпушувачем, ванілін і замішуємо тісто. Далі дивимося по ситуації, якщо тісто все ще липне, додаємо ще борошна і розкочуємо пласт завтовшки 05 див Вирізаємо кружечки і смажимо їх у розігрітому маслі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пончики з сиру](/uploads/posts/2015-07/ponchiki-z-siru_211.jpeg)
Пончики з сиру
Цікава альтернатива звичайним сирників - пончики з сиру. З рум'яною скоринкою, м'які всередині, з чарівним ніжним смаком! Таке блюдо сподобається
![Пончики в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/ponchiki-v-multivarc_501.jpeg)
Пончики в мультиварці
Пончики - це дуже смачне, проте калорійне блюдо. Тому не кожна господиня буде часто балувати свою сім'ю таким ласощами. Проте їх усе ж треба
![Тісто для пампушок](/uploads/posts/2015-01/tsto-dlya-pampushok_981.jpeg)
Тісто для пампушок
Пончики - це смачні вироби з тіста, обсмажені в олії, які багато хто з нас знають і люблять. Їх можна зробити з різною начинкою і з різних видів
![Пончики зі згущеним молоком](/uploads/posts/2015-01/ponchiki-z-zguschenim-molokom_301.jpeg)
Пончики зі згущеним молоком
Всім ласунам присвячується - улюблене і знайоме з дитинства ласощі пончики зі згущеним молоком. Смакота, чи не так? Зараз ми розповімо, як за
![Пончики з повидлом](/uploads/posts/2015-01/ponchiki-z-povidlom_541.jpeg)
Пончики з повидлом
Усі ми ще з дитинства любимо пишні, ароматні і свіжі пончики. Так давайте спробуємо разом приготувати це чудове ласощі і побалувати дітей і рідних
![Американські пончики - рецепт](/uploads/posts/2015-01/amerikansk-ponchiki-recept_391.jpeg)
Американські пончики - рецепт
Американські донатси з глазур'ю стали практично національною символікою, прославивши це яскраве і ніжне ласощі на весь світ. Щоб поласувати