Лимонний пиріг з пісочного тіста
![Лимонний пиріг з пісочного тіста Лимонний пиріг з пісочного тіста](/uploads/posts/2015-07/limonniy-pirg-z-psochnogo-tsta_451.jpeg)
Пісочний пиріг з лимонною начинкою
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, для початку нам з вами необхідно замісити пісочне тісто . Для цього беремо підморожене заздалегідь, тверде вершкове масло, натираємо його на тертці і змішуємо з просіяним борошном до стану однорідної крихти. Потім додаємо нежирну сметану і ретельно вимішуємо масу до отримання гладкого стану. Після цього, скачуємо тісто в рівний шар, укладаємо в миску, закриваємо кришкою і ставимо на півгодини в холодильник.
А поки, давайте дізнаємося з вами, як зробити смачну лимонну начинку для пирога. Лимон ретельно промиваємо теплою водою, витираємо кухонним рушником, обдаємо його крутим окропом і натираємо на маленькій тертці. Далі додаємо цукровий пісок і гарненько розтираємо все вилочкою, зливаючи при необхідності зайву рідину. Форму для випікання прокладаємо пергаментом, викладаємо рівномірно більшу частину охолодженого тіста, розподіляємо його по всій поверхні і формуємо невисокі бортики. Проколюємо заготовку в декількох місцях виделкою, виливаємо лимонний крем і накриваємо пісочний пиріг другим пластом тіста, заздалегідь розкатаним качалкою в тонкий пласт. Плотненько закріплюємо краю по колу і змащуємо поверхню збитим з цукром, яєчним жовтком. Відправляємо десерт в розігріту духовку і випікаємо 20 хвилин при температурі 220 градусів. Перед подачею на стіл, присипаємо лимонний пиріг дрібної нетанучою цукровою пудрою або подрібненим мигдалем.
Лимонний пиріг з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Олію заздалегідь прибираємо в морозилку і залишаємо там на 30 хвилин. Цим часом беремо глибоку чашу, просіваємо в неї борошно і кидаємо дрібку солі. Дістаємо охолоджене вершкове масло і натираємо його на крупній тертці поверх борошна. Соду змішуємо з нежирної державної сметаною і виливаємо суміш у крихту. Швиденько замішуємо тісто руками, скачуємо його в кульку і прибираємо в холодильник. Засікаємо приблизно 30 хвилин, а поки переходимо до приготування начинки. Беремо лимони, їх щіточкою ретельно миємо й розрізаємо на невеликі шматочки, видаляючи кісточки. Потім перекладаємо їх у чашу блендера, всипаємо цукор і збиваємо до однорідного стану. Охолоджене тісто
![Лимонний пиріг з пісочного тіста Лимонний пиріг з пісочного тіста](/uploads/posts/2015-07/limonniy-pirg-z-psochnogo-tsta_132.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг з лимонною начинкою](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-limonnoyu-nachinkoyu_821.jpeg)
Пиріг з лимонною начинкою
Лимонний пиріг актуальний і взимку, і влітку, завдяки своєму яскравому і насиченому цитрусовому смаку. Приготувати такий простий і смачний пиріг до
![Тертий пиріг з сиром](/uploads/posts/2015-07/tertiy-pirg-z-sirom_191.jpeg)
Тертий пиріг з сиром
Немає нічого краще домашньої випічки до чаю. До будь-якого випадку - будь то сімейний вечерю або зустріч з друзями - відмінно підійде тертий пиріг.
![Лимонний пиріг з меренгою](/uploads/posts/2015-07/limonniy-pirg-z-merengoyu_571.jpeg)
Лимонний пиріг з меренгою
Це одне з класичних солодких страв англійської кухні, прославилося на весь світ. Десерт коштує того, щоб витратити на нього сили і час! Вам потрібно
![Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста](/uploads/posts/2015-07/recept-piroga-z-vishnyami-z-psochnogo-tsta_811.jpeg)
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
У цьому пирозі ідеальне поєднання солодкого пісочного тіста і кисленькой вишні, але, якщо ви все-таки любите солодку начинку, то можна до вишні
![Лимонний пиріг в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/limonniy-pirg-v-multivarc_771.jpeg)
Лимонний пиріг в мультиварці
Не встигаєте приготувати вишуканий десерт до приходу гостей? Лимонний пиріг в мультиварці – рішення вашої проблеми! Його пікантний кисло-солодкий
![Пісочний пиріг з сиром](/uploads/posts/2015-01/psochniy-pirg-z-sirom_891.jpeg)
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам