Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з консервованими персиками

Торт з консервованими персиками

17-01-2015, 23:19
4 035
Торт з консервованими персиками
Існує безліч рецептів випічки, однак сьогодні ми зупинимося на смачні торти з консервованими персиками. Неймовірно легкий, ніжний і повітряний крем-основа просто тане у роті. Торт з персиками - це завжди безпрограшний варіант для будь-якого свята чи незапланованого прийому гостей.

Бісквітний торт з консервованими персиками


Інгредієнти:

  • яйце куряче - 5 шт.;

  • цукор - 1 склянка;

  • борошно - 1 склянка;

  • розпушувач тіста - 1 ч. л.;

  • ванілін - 1 г;

  • масло рослинне - 1 ст. л.;

  • вершковий сир - 2 упаковки;

  • сметана - 250 г;

  • цукрова пудра - 2 ст. л.;

  • персики консервовані - 1 банку.


  • Приготування
    Збиваємо яйця з цукром і ваніліном, після чого додаємо борошно і розпушувач тіста. Далі змащуємо рослинним маслом форму для випікання і виливаємо в неї отримане тісто. Далі відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини. По закінченню цього часу остуджуємо основу торта і потім розрізаємо її на дві частини. Далі збиваємо разом вершковий сир, сметану і цукрову пудру до однорідної консистенції.
    Після цього консервовані персики нарізаємо тонкими часточками. Потім один корж обмазуємо кремом, зверху укладаємо персики. А потім накриваємо перший шар торта другим коржем і повторюємо обмазування кремом і укладання персиків.
    Якщо ви вже досягли успіху з приготуванням цього пирога, спробуйте освоїти цей цікавий рецепт сирного торта з консервованими персиками, який припаде до смаку великим і маленьким ласунам.

    Сирний торт з консервованими персиками


    Інгредієнти:

  • персики консервовані - 1 банка;

  • малина свіжа - 100 г;

  • сир - 500 г;

  • цукор - 300 г;

  • розпушувач тіста - 1 пакетик;

  • масло вершкове - 150 г;

  • яйце куряче - 5 шт.;

  • цукрова пудра - 2 ст. л.;

  • борошно - 2 склянки.


  • Приготування
    Вершкове масло трохи розтоплюємо на водяній бані, потім змішуємо його зі склянкою цукру і двома яйцями. Після чого додаємо борошно і розпушувач, потім всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримане тісто прибираємо ненадовго в холодильник, загорнувши в харчову плівку.
    У цей час нарізаємо персики тонкими часточками, промиваємо малину та підсушує її. Потім за допомогою блендера збиваємо сир , 3 яйця і цукор, що залишився. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тесту в якості першого шару. Потім укладаємо зверху половину сирної маси і трохи персиків. Після чого накриваємо начинку другою частиною тіста і зверху знову викладаємо сирну масу, персики і малину, посипаємо зверху все цукровою пудрою. Далі поміщаємо торт в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
    Ну і наостанок ми не можемо не розповісти про горіховий торт з персиками, який користується величезною популярністю у європейських ресторанах.

    Горіховий торт з персиками


    Інгредієнти:

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • сметана - 200 г;

  • цукор - 200 г;

  • борошно - 200 г;

  • сода - 05 ч. л.;

  • горіхи волоські - 3 ст. л.;

  • сир - 300 г;

  • згущене молоко - 4 ст. л.;

  • масло рослинне - 1 ст. л.;

  • персики консервовані - 1 банку.


  • Торт з консервованими персиками
    Приготування
    З яєць, цукру, борошна, соди і подрібнених горіхів готуємо тісто. Потім переливаємо його в змащену маслом форму для випікання і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Далі отриману основу для торта розрізаємо на 2 коржа, кожен просочуємо сиропом з банки консервованих персиків.
    Далі готуємо крем з сиру, цукру і згущеного молока. При бажанні збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Потім змащуємо кожен корж кремом і кладемо один на інший. Після чого зверху прикрашаємо торт персиками. Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом 4 годин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Новорічні торти
    Новорічні торти
    І хоча рідко хто з гостей, запрошених на новорічну вечірку, на наступний день згадає, чи подавали на десерт торт, багато господинь не уявляють собі
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
    Торт зі збитими вершками
    Торт зі збитими вершками
    Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
    Торт з ананасами
    Торт з ананасами
    Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
    Торт з чорносливом
    Торт з чорносливом
    Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
    Торт з персиками
    Торт з персиками
    Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до