Пісні цукерки
Більшість віруючого православного народу дотримуються сорокаденний піст. Ах, а як же в ці дні шалено хочеться солоденького, якого повно на прилавках магазинів але, на жаль, з вмістом заборонених нам тваринних жирів. Не впадайте у відчай, тому що ми знаємо, як приготувати дуже смачненькі пісні цукерки і з задоволенням розповімо вам, у своїх рецептах, як зробити їх самим в затишних домашніх умовах.
Інгредієнти:
чорний шоколад (95%) – 2 плитки (200 г);
вишня у власному соку – 1 банка (05 л);
мигдаль (очищений) – 90 р.
Приготування
Беремо справжній, чорний шоколад, який не має у своєму складі звичайного або сухого молока і відповідно без інших тварин компонентів. Викладаємо його в ємність поставлену на водяну баню і помішуючи, повністю розплавляємо. Клітинки спеціальної форми з силікону, для виготовлення цукерок, рясно змащуємо (без пробілів) шоколадом. Після виставляємо її десь на 20 хвилин у камеру холодильника.
Вишню відкидаємо з банки на друшляк, а сироп збираємо в підставлену під нього ємність. Мигдаль кладемо в кавомолку і подрібнюємо його до стану подібного борошні. Відливаємо 100 грам сиропу, вливаємо його в піалу з мигдальною борошном і перемішуємо її з ним, до отримання не сильно рідкої кашки.
Дістаємо форму і поміщаємо по центру кожної з комірок, вишеньку. Прикриваємо її невеликою кількістю кашки з борошна мигдалю з сиропом і заливаємо до країв формочок залишилися чорним шоколадом. Форму знову відправляємо в холод і до повного застигання шоколаду чекаємо на 30-40 хвилин.
Інгредієнти:
темний какао – 25 ст. ложки;
вода – 1 ст. ложка;
рослинне масло – 1 ст. ложка;
цукор – 2 ст. ложки;
цукрова пудра – 90 г;
ванілін – 1/3 ч. ложки;
очищені насіння соняшнику – 80 г;
ядра волоських горіхів – 80 р.
Приготування
У велику турку або металеву кружку насипаємо темний какао з цукровим піском і доливаємо до них рослинне масло, питну воду. Ставимо все на конфорку з повільним вогнем і помішуючи, доводимо отриманий шоколад до кипіння. Після проварюємо його 3 а то і 4 хвилини і відставляємо, щоб він трохи охолов.
Насіння соняшнику разом з ядрами волоських горішків прокручуємо через м'ясорубку з частою гратами. Висипаємо в цю суміш ванілін, просіяне цукрову пудру і перемішуємо всі разом. Виливаємо сюди трохи остиглий шоколад, знову все перемішуємо ложкою і отримуємо однорідну масу, з якої ми катаємо чистими руками кульки, подібні невеликим круглим конфеткам. Викладаємо їх на велике плоске блюдо і для застигання цукерок, ставимо тарілочку з ними в холодильник. Дістаємо їх через 45-50 хвилин, обвалюємо половину цих чудових, пісних цукерок в темному какао, а другу їх частина в цукровій пудрі.
Інгредієнти:
ізюм темний – 60 г;
ізюм світлий – 60 г;
фініки – 120 г;
курага – 120 г;
фундук (очищений) – 150 г;
лимон – 1 шт.;
гречаний мед – 25 ст. ложки.
Приготування
Фініки разом з курагою замочуємо хоча б на годину в холодній воді. Після зливаємо з сухофруктів воду, з фініків дістаємо непотрібні нам кісточки і прокручуємо їх разом з двома видами родзинок, очищеним фундуком і курагою на дрібну сітку м'ясорубки. З лимона зчищаємо або зрізаємо шкірку, розрізаємо, витягаємо з серединки кісточки і слідом пропускаємо через м'ясорубку. Перемішуємо його з усією масою, яку в процесі заправляємо гречаним медом. Постійно змочуємо ручки у воді і ліпимо з отриманої суміші цукерки. Ставимо їх десь на 50-60 хвилин в холодильну камеру, а після можна буде насолодитися їх незвичайним смаком з чашкою улюбленого чаю.
Пісні шоколадні цукерки своїми руками
Інгредієнти:
Приготування
Беремо справжній, чорний шоколад, який не має у своєму складі звичайного або сухого молока і відповідно без інших тварин компонентів. Викладаємо його в ємність поставлену на водяну баню і помішуючи, повністю розплавляємо. Клітинки спеціальної форми з силікону, для виготовлення цукерок, рясно змащуємо (без пробілів) шоколадом. Після виставляємо її десь на 20 хвилин у камеру холодильника.
Вишню відкидаємо з банки на друшляк, а сироп збираємо в підставлену під нього ємність. Мигдаль кладемо в кавомолку і подрібнюємо його до стану подібного борошні. Відливаємо 100 грам сиропу, вливаємо його в піалу з мигдальною борошном і перемішуємо її з ним, до отримання не сильно рідкої кашки.
Дістаємо форму і поміщаємо по центру кожної з комірок, вишеньку. Прикриваємо її невеликою кількістю кашки з борошна мигдалю з сиропом і заливаємо до країв формочок залишилися чорним шоколадом. Форму знову відправляємо в холод і до повного застигання шоколаду чекаємо на 30-40 хвилин.
Пісні цукерки з какао
Інгредієнти:
Приготування
У велику турку або металеву кружку насипаємо темний какао з цукровим піском і доливаємо до них рослинне масло, питну воду. Ставимо все на конфорку з повільним вогнем і помішуючи, доводимо отриманий шоколад до кипіння. Після проварюємо його 3 а то і 4 хвилини і відставляємо, щоб він трохи охолов.
Насіння соняшнику разом з ядрами волоських горішків прокручуємо через м'ясорубку з частою гратами. Висипаємо в цю суміш ванілін, просіяне цукрову пудру і перемішуємо всі разом. Виливаємо сюди трохи остиглий шоколад, знову все перемішуємо ложкою і отримуємо однорідну масу, з якої ми катаємо чистими руками кульки, подібні невеликим круглим конфеткам. Викладаємо їх на велике плоске блюдо і для застигання цукерок, ставимо тарілочку з ними в холодильник. Дістаємо їх через 45-50 хвилин, обвалюємо половину цих чудових, пісних цукерок в темному какао, а другу їх частина в цукровій пудрі.
Пісні цукерки із сухофруктів і горіхів
Інгредієнти:
Приготування
Фініки разом з курагою замочуємо хоча б на годину в холодній воді. Після зливаємо з сухофруктів воду, з фініків дістаємо непотрібні нам кісточки і прокручуємо їх разом з двома видами родзинок, очищеним фундуком і курагою на дрібну сітку м'ясорубки. З лимона зчищаємо або зрізаємо шкірку, розрізаємо, витягаємо з серединки кісточки і слідом пропускаємо через м'ясорубку. Перемішуємо його з усією масою, яку в процесі заправляємо гречаним медом. Постійно змочуємо ручки у воді і ліпимо з отриманої суміші цукерки. Ставимо їх десь на 50-60 хвилин в холодильну камеру, а після можна буде насолодитися їх незвичайним смаком з чашкою улюбленого чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баунті - рецепт
Порадувати домашніх справжнім райською насолодою» неймовірно просто! Чудові цукерки «Баунті» так легко готувати, що до процесу і малюків можна
Цукерки «Трюфель» – рецепт
Створення домашніх солодощів багатьом приносить неймовірне задоволення. Адже приготовані самостійно десерти набагато смачніше магазинних аналогів.
Рецепти шоколадних цукерок своїми руками
Для отримання чистого продукту потрібно не полінуватися і приготувати виняткові шоколадні цукерки своїми руками. Тоді ви точно будете знати їх склад.
Вишня в шоколаді
Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Цукерки з сухофруктів
Не можете жити без солодкого? Вас так і тягне з'їсти що-небудь смачненьке, але от біда - піклуєтеся про фігуру? Що ж робити? Спробуйте приготувати