Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
Прекрасну альтернативу покупної шоколадної пасти «Нутелла» можна приготувати власноруч у себе вдома з доступних і натуральних компонентів. Ви практично не відчуєте різницю в смаку і будете впевнені в абсолютній нешкідливості ласощі.
Інгредієнти:
фундук, арахіс або будь-які інші горіхи – 195 г;
яйця курячі добірні – 2 шт.;
молоко незбиране – 495 мл;
цукровий пісок – 410 г;
борошно – 120 г;
порошок какао – 90 г;
масло селянське вершкове – 20 р.
Приготування
Горіхи для приготування шоколадної пасти необхідно попередньо підсушити і підсмажити на сухій сковороді або в духовці. При необхідності, наприклад, арахіс, очищаємо від лушпиння, після чого перемелюємо горішки за допомогою блендера або кавомолки. Тепер курячі відбірні яйця кімнатної температури розбиваємо міксером до пишної і щільної піни, додавши в процесі цукровий пісок. Продовжуючи процес збивання, вводимо в яєчну суміш просіяне борошно і порошок какао, після чого всипаємо горіхову крихту, вводимо розм'якшене масло і ще раз збиваємо.
Змішуємо отриману основу пасти з молоком, переливаємо в каструлю або сотейник, ставимо на конфорки плити з помірним вогнем і після закипання уварюють при безперервному помішуванні протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин або до бажаного ступеня загущення.
По готовності перекладаємо шоколадну пасту «Нутелла» в баночки і зберігаємо в холодильнику.
Інгредієнти:
фундук, арахіс або будь-які інші горіхи – 195 г;
молоко незбиране – 185 мл;
цукровий пісок – 210 г;
порошок какао – 90 г;
масло селянське вершкове – 100 г.
Приготування
Також як і в попередньому випадку готуємо належним чином і подрібнюємо горіхи. Далі, щоб зробити шоколадну пасту «Нутелла», ставимо ємність з молоком на плиту, додаємо цукровий пісок і прогріваємо до розчинення всіх кристалів. Тепер додаємо порошок какао. Його краще попередньо розвести в невеликій порції молока прохолодного, відлив його від загальної кількості. Вводимо в посудину підготовлену раніше горіхову крихту і масу уварюють при безперервному помішуванні протягом семи хвилин. Даємо пасті охолонути до кімнатної температури, і втручається в неї м'яке вершкове масло . Збиваємо пасту ретельно міксером або віночком, розкладаємо по банках і зберігати в холодильнику.
Шоколадна паста «Нутелла» - рецепт в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Горіхи для приготування шоколадної пасти необхідно попередньо підсушити і підсмажити на сухій сковороді або в духовці. При необхідності, наприклад, арахіс, очищаємо від лушпиння, після чого перемелюємо горішки за допомогою блендера або кавомолки. Тепер курячі відбірні яйця кімнатної температури розбиваємо міксером до пишної і щільної піни, додавши в процесі цукровий пісок. Продовжуючи процес збивання, вводимо в яєчну суміш просіяне борошно і порошок какао, після чого всипаємо горіхову крихту, вводимо розм'якшене масло і ще раз збиваємо.
Змішуємо отриману основу пасти з молоком, переливаємо в каструлю або сотейник, ставимо на конфорки плити з помірним вогнем і після закипання уварюють при безперервному помішуванні протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин або до бажаного ступеня загущення.
По готовності перекладаємо шоколадну пасту «Нутелла» в баночки і зберігаємо в холодильнику.
Як приготувати шоколадну пасту «Нутелла» будинку без борошна і яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Також як і в попередньому випадку готуємо належним чином і подрібнюємо горіхи. Далі, щоб зробити шоколадну пасту «Нутелла», ставимо ємність з молоком на плиту, додаємо цукровий пісок і прогріваємо до розчинення всіх кристалів. Тепер додаємо порошок какао. Його краще попередньо розвести в невеликій порції молока прохолодного, відлив його від загальної кількості. Вводимо в посудину підготовлену раніше горіхову крихту і масу уварюють при безперервному помішуванні протягом семи хвилин. Даємо пасті охолонути до кімнатної температури, і втручається в неї м'яке вершкове масло . Збиваємо пасту ретельно міксером або віночком, розкладаємо по банках і зберігати в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити нутеллу в домашніх умовах?
Ті, кому доводилося готувати нутеллу стверджують, що баночка домашнього продукту помітно і в кращу сторону відрізняється від магазинного. Випробувати
Нутелла – рецепт
Знамениту шоколадну пасту можна швидко зробити і самому. Склад цього рецепта дійсно мінімальний, процес недовгий, а результат вразить кожного ласуна.
Торт «Нутелла»
Дивно солодкий з пізнаваним смаком торт, пропонуємо зробити за описаним рецептом. Розповімо, як створити шалено смачне частування для малюків і
Як зробити шоколадну пасту?
Шоколадна паста, зроблена вдома, зовсім не дієтичне блюдо, але вона набагато корисніше магазинної, адже до її складу входять тільки натуральні
Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
Якщо ви - любитель десертів швидкого приготування, у тому числі шоколадно-горіхових, то візьміть на замітку один з варіантів домашньої шоколадної
Як робити Нутеллу будинку?
Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати