Кавунове морозиво
Один з найулюбленіших десертів, який ми особливо любимо їсти в сезон жаркого, променями палючого сонця літа, звичайно ж – морозиво. Тому сьогодні ми пропонуємо вам приготувати в домашніх умовах незрівнянне кавунове морозиво і дізнатися з наших чудових рецептів, як його правильно зробити.
Інгредієнти:
кавунова м'якоть – 350 г;
жирні вершки (32%) – 180 мл;
ванілін – 1/3 ч. ложки;
цукрова пудра – 15 ст. ложки.
Приготування
Добре переглядаємо кожен шматочок підготовленої м'якоті стиглого кавуна, щоб не пропустити раптом незамеченную кісточку або близько зрізану шкірку. Потім переміщуємо все у велику чашу блендера і, додавши до кавуна ваніль збиваємо його впродовж 4 а то і 5 хвилин. В меншу чашу блендера вливаємо гарні, свіжі вершки і додаємо до них цукрову пудру. Переставляємо з великої чаші сам блендер і теж все збиваємо, але вже не більше 3 хвилин, щоб з наших вершків не вийшло масло. Тепер вершки перекладаємо в чашу з збитою кавунової м'якоттю і збиваємо все разом всього лише хвилинку. Для того щоб наше морозиво було схоже з тим, що продається в магазині, то отриману масу розкладаємо по стаканчиках з пластику і вставивши в центр кожного чисту паличку з дерева, заморожуємо. Але, на жаль, таке морозиво може вийти неоднорідної консистенції після заморожування, з-за високого вмісту немолочної рідини. Тому переміщуємо кавунову масу в великий, широкий лоток з пластику і відправляємо його в камеру морозилки. Після того, як пройде 2-25 години витягуємо з морозилки лоток, занурюємо в морозиво блендер і збиваємо його пару хвилин. Таку процедуру ми повторюємо протягом трьох раз і остаточно даємо заморозитися до морозиву, залишивши його на ніч в морозилці.
Інгредієнти:
кавунова м'якоть – 450 г;
коричневий цукор – 50 г;
жирне молоко – 140 мл;
Приготування
Молоко переливаємо в металевий кухлик з нержавійки, всипаємо в нього коричневий цукор, за рахунок якого згодом у морозива буде відчуватися присмак карамелі і ставимо все на включену конфорку плити. При постійному помішуванні молоко доводимо до стану кипіння, а потім, збавивши вогонь до мінімуму уварюють до половини і відставляємо охолоджуватися в будь прохолодне місце.
Ретельно підготовлені шматочки соковитою, червоної кавунової м'якоті складаємо в миску з високими бортами. Занурюємо блендер і дуже добре (до високої піни) все збиваємо. Вводимо сюди остигле молочко і знову повторюємо збивання, поки маса не візьметься бульбашками. Перекладаємо основу майбутнього морозива в широкий, чистий контейнер і відправляємо все заморожуватися. Дістаємо подмерзшее, але вже смачне морозиво з морозилки, збиваємо його і до повного завершення заморозки ставимо назад, не менш ніж на 12 годин.
Кавунове морозиво з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Добре переглядаємо кожен шматочок підготовленої м'якоті стиглого кавуна, щоб не пропустити раптом незамеченную кісточку або близько зрізану шкірку. Потім переміщуємо все у велику чашу блендера і, додавши до кавуна ваніль збиваємо його впродовж 4 а то і 5 хвилин. В меншу чашу блендера вливаємо гарні, свіжі вершки і додаємо до них цукрову пудру. Переставляємо з великої чаші сам блендер і теж все збиваємо, але вже не більше 3 хвилин, щоб з наших вершків не вийшло масло. Тепер вершки перекладаємо в чашу з збитою кавунової м'якоттю і збиваємо все разом всього лише хвилинку. Для того щоб наше морозиво було схоже з тим, що продається в магазині, то отриману масу розкладаємо по стаканчиках з пластику і вставивши в центр кожного чисту паличку з дерева, заморожуємо. Але, на жаль, таке морозиво може вийти неоднорідної консистенції після заморожування, з-за високого вмісту немолочної рідини. Тому переміщуємо кавунову масу в великий, широкий лоток з пластику і відправляємо його в камеру морозилки. Після того, як пройде 2-25 години витягуємо з морозилки лоток, занурюємо в морозиво блендер і збиваємо його пару хвилин. Таку процедуру ми повторюємо протягом трьох раз і остаточно даємо заморозитися до морозиву, залишивши його на ніч в морозилці.
Кавунове морозиво з молоком
Інгредієнти:
Приготування
Молоко переливаємо в металевий кухлик з нержавійки, всипаємо в нього коричневий цукор, за рахунок якого згодом у морозива буде відчуватися присмак карамелі і ставимо все на включену конфорку плити. При постійному помішуванні молоко доводимо до стану кипіння, а потім, збавивши вогонь до мінімуму уварюють до половини і відставляємо охолоджуватися в будь прохолодне місце.
Ретельно підготовлені шматочки соковитою, червоної кавунової м'якоті складаємо в миску з високими бортами. Занурюємо блендер і дуже добре (до високої піни) все збиваємо. Вводимо сюди остигле молочко і знову повторюємо збивання, поки маса не візьметься бульбашками. Перекладаємо основу майбутнього морозива в широкий, чистий контейнер і відправляємо все заморожуватися. Дістаємо подмерзшее, але вже смачне морозиво з морозилки, збиваємо його і до повного завершення заморозки ставимо назад, не менш ніж на 12 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морозиво з банана в домашніх умовах
Морозиво з бананів - це ласощі, яке не має сезонних обмежень. Його з задоволенням можна робити цілий рік і радувати домашніх чудовим десертом.
Морозиво з молока
Достаток рецептів домашнього морозива збиває з пантелику кожну господиня, яка хоче побалувати домашніх цим незрівнянним ласощами. У цьому матеріалі
Як зробити коктейль з морозива і молока?
Не варто переплачувати за покупку молочного коктейлю в десертних відділах магазинів чи кафе. Адже можна приготувати не менш поживний і корисний напій
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів
Морозиво з банана
Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами
Морозиво з йогурту
Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально