Нутелла – рецепт
Щоб ви змогли порадувати своїх рідних ніжним шоколадним смаком нутелла ми підготували чудові рецепти, в яких докладно описано, як зробити цю смакоту в домашніх умовах.
Інгредієнти:
курячі яйця – 3 шт.;
дрібний цукор – 220 г;
темний какао – 3 ст. ложки;
пшеничне борошно – 5 ст. ложок;
ванілін – 1 пакет;
молоко (32%) – 650 мл;
масло вершкове – 70 р.
Приготування
Відокремлені яйця від шкаралупи з'єднуємо з ваніллю, дрібним цукром і ручним віночком збиваємо до появи в масі пінки. Далі просіваємо сюди через ручне ситечко борошно, темного кольору какао, доливаємо молочко і тим же віночком все з'єднуємо. Масу однорідно-кавового кольору встановлюємо на підготовлену водяну баню. Нагріваємо і одночасно перемішуємо нашу нутеллу до тих пір, поки консистенція шоколадної маси не стане тягучою. Тоді ми вливаємо в неї розтоплений шматочок масла і десь через 3 хвилинки відставляємо. Як тільки паста стане трохи охолонути ми перекладаємо її в зручну, що підходить за розміром банку і даємо їй постояти в холодильній камері 3 години до початку дегустації.
Інгредієнти:
темний шоколад – 1 плитка(100 г);
незбиране згущене молоко – 1 банка (380 г);
вершкове масло – 60 г;
жирне молоко – 70 мл;
волоські горіхи – 180-200 р.
Приготування
Потріть горіх смажений долоньками, щоб від нього відшарувався шар покриває його лушпиння. Далі, щоб присутність горішків в нутелли добре відчувалося ми нарізаємо їх гострим ножем таким розміром, яким вам хочеться.
Плитку чорного шоколаду розламуємо на довільні шматочки і викладаємо їх в металеву миску або каструльку. До них додаємо шматок гарного вершкового масла, заливаємо все жирним молоком і розтоплюємо весь вміст миски встановленої на водяній бані. Коли побачимо, що наша шоколадно-молочна суміш вже закипіла, ми вводимо в неї подрібнений фундук, викладаємо банку згущеного молока і переміщаємо все на включену конфорку плити. Ритмічно перемішуючи пасту, даємо з'явитися першим ознаками її закипання, і відразу ж прибираємо ємність з нутеллою з вогню. Перекладаємо цю незрівнянну, шоколадно-горіхову смакоту по креманках або в окремий великий лоток і терпляче чекаємо її застигання в холодильнику 35-4 години.
Інгредієнти:
рослинна олія (без запаху) – 320 мл;
какао-порошок – 4 десертні ложки;
домашнє молоко – 180 мл;
цукрова пудра – 120 р.
Приготування
Оскільки в цьому рецепті ми нутеллу варити не будемо, то використовуване нами домашнє молоко обов'язково в протягом 3-5 хвилин кип'ятимо. Остуджуємо його, поки воно не стане кімнатної температури, а після охолоджуємо в морозилці 20 хвилин.
Переливаємо добре охолоджене молоко в чашу блендера, додаємо в нього просіяну цукрову пудру і також просіяний какао-порошок. Включаємо блендер і після пари хвилин збивання маси починаємо поступово підливати в неї рафінована рослинна олія. Коли паста придбає однорідно-гладку консистенцію, тоді ми вимикаємо блендер, переливаємо в будь-яку баночку з скла і звичайно ж даємо нутелли трохи часу на охолодження в камері холодильника.
Рецепт пасти «Нутелла» в домашніх умовах без горіхів
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлені яйця від шкаралупи з'єднуємо з ваніллю, дрібним цукром і ручним віночком збиваємо до появи в масі пінки. Далі просіваємо сюди через ручне ситечко борошно, темного кольору какао, доливаємо молочко і тим же віночком все з'єднуємо. Масу однорідно-кавового кольору встановлюємо на підготовлену водяну баню. Нагріваємо і одночасно перемішуємо нашу нутеллу до тих пір, поки консистенція шоколадної маси не стане тягучою. Тоді ми вливаємо в неї розтоплений шматочок масла і десь через 3 хвилинки відставляємо. Як тільки паста стане трохи охолонути ми перекладаємо її в зручну, що підходить за розміром банку і даємо їй постояти в холодильній камері 3 години до початку дегустації.
Домашня нутелла з волоськими горіхами – кращий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Потріть горіх смажений долоньками, щоб від нього відшарувався шар покриває його лушпиння. Далі, щоб присутність горішків в нутелли добре відчувалося ми нарізаємо їх гострим ножем таким розміром, яким вам хочеться.
Плитку чорного шоколаду розламуємо на довільні шматочки і викладаємо їх в металеву миску або каструльку. До них додаємо шматок гарного вершкового масла, заливаємо все жирним молоком і розтоплюємо весь вміст миски встановленої на водяній бані. Коли побачимо, що наша шоколадно-молочна суміш вже закипіла, ми вводимо в неї подрібнений фундук, викладаємо банку згущеного молока і переміщаємо все на включену конфорку плити. Ритмічно перемішуючи пасту, даємо з'явитися першим ознаками її закипання, і відразу ж прибираємо ємність з нутеллою з вогню. Перекладаємо цю незрівнянну, шоколадно-горіхову смакоту по креманках або в окремий великий лоток і терпляче чекаємо її застигання в холодильнику 35-4 години.
Швидкий рецепт домашньої шоколадної пасти «Нутелла»
Інгредієнти:
Приготування
Оскільки в цьому рецепті ми нутеллу варити не будемо, то використовуване нами домашнє молоко обов'язково в протягом 3-5 хвилин кип'ятимо. Остуджуємо його, поки воно не стане кімнатної температури, а після охолоджуємо в морозилці 20 хвилин.
Переливаємо добре охолоджене молоко в чашу блендера, додаємо в нього просіяну цукрову пудру і також просіяний какао-порошок. Включаємо блендер і після пари хвилин збивання маси починаємо поступово підливати в неї рафінована рослинна олія. Коли паста придбає однорідно-гладку консистенцію, тоді ми вимикаємо блендер, переливаємо в будь-яку баночку з скла і звичайно ж даємо нутелли трохи часу на охолодження в камері холодильника.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
Як зробити нутеллу в домашніх умовах?
Ті, кому доводилося готувати нутеллу стверджують, що баночка домашнього продукту помітно і в кращу сторону відрізняється від магазинного. Випробувати
Торт «Нутелла»
Дивно солодкий з пізнаваним смаком торт, пропонуємо зробити за описаним рецептом. Розповімо, як створити шалено смачне частування для малюків і
Як зробити шоколадну пасту?
Шоколадна паста, зроблена вдома, зовсім не дієтичне блюдо, але вона набагато корисніше магазинної, адже до її складу входять тільки натуральні
Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
Якщо ви - любитель десертів швидкого приготування, у тому числі шоколадно-горіхових, то візьміть на замітку один з варіантів домашньої шоколадної
Як робити Нутеллу будинку?
Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати