Рецепт брауні з рідким шоколадом усередині
Те, що у нас прийнято називати брауні з рідкою начинкою, серед кондитерів іменується шоколадним фонданом завоював любов не лише професіоналів по виготовленню солодощів, але і самих ласунів. У цьому матеріалі ми розкриємо рецепт брауні з рідким шоколадом усередині, докладно розібравшись з технологією приготування.
Головна тонкість рецепта брауні з рідким шоколадом криється в низькому вмісті борошна і високий вміст олії і самого шоколаду. Після випічки ніжне тістечко добре утримує свою форму рівно до того моменту, поки ви не доторкнетеся до нього ложкою.
Інгредієнти:
вершкове масло - 65 г;
шоколад - 125 г;
яйця - 2 шт.;
цукровий пісок - 85 м;
борошно - 15 р.
Приготування
З'єднуємо першу пару інгредієнтів разом над водяною банею. Як тільки шоколадні шматочки порожниною розплавляться, зніміть суміш з вогню і дайте їй небагато охолонути. Часу відведеного на охолодження вистачить на те, щоб перетворити яйця і цукор в пишний білястий крем. До яйцям додайте борошно, повторіть збивання, а потім почніть вливати шоколад з маслом. Як тільки суміш буде готова, розподіліть її по невеликих керамічних форм, попередньо промаслив останні. Випікайте десерт близько 12 хвилин при 200 градусах.
Щоб не зійти з розуму від великої кількості шоколаду в десерті, можете урізноманітнити його різноманітними смаковими добавками, наприклад ваніллю або коньяк/бренді. Також не забувайте про те, що смак десерту практично повністю визначається смаком використовуваного шоколаду, а тому не варто економити на базовому інгредієнті.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 155 г;
вершкове масло - 175 г;
цукровий пісок - 55 г;
борошно - 45 г;
яйця - 3 шт.;
яєчні жовтки (великі) - 3 шт.;
бренді - 15 мл
Приготування
Розтопивши чорний шоколад, дайте йому трохи охолонути, але стежте за тим, щоб він не почав тверднути. Додайте до шоколаду м'яке масло і борошно. Окремо збийте яйця з цукром і, при постійному збивання, влийте суміш до шоколаду. В кінці доповніть суміш бренді. Розподіліть тісто по змазаним формами. У разі відсутності спеціальних форм ви можете використовувати звичайні формочки для кексів. Поставте наповнені тестом форми в розігріту до 200 градусів духовку на 9 хвилин. Перш ніж вийняти з форми, дайте фонданам злегка охолонути, а після декоруйте цукровою пудрою.
Брауні з рідким шоколадом усередині
Головна тонкість рецепта брауні з рідким шоколадом криється в низькому вмісті борошна і високий вміст олії і самого шоколаду. Після випічки ніжне тістечко добре утримує свою форму рівно до того моменту, поки ви не доторкнетеся до нього ложкою.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо першу пару інгредієнтів разом над водяною банею. Як тільки шоколадні шматочки порожниною розплавляться, зніміть суміш з вогню і дайте їй небагато охолонути. Часу відведеного на охолодження вистачить на те, щоб перетворити яйця і цукор в пишний білястий крем. До яйцям додайте борошно, повторіть збивання, а потім почніть вливати шоколад з маслом. Як тільки суміш буде готова, розподіліть її по невеликих керамічних форм, попередньо промаслив останні. Випікайте десерт близько 12 хвилин при 200 градусах.
Рецепт шоколадного брауні з рідким шоколадом усередині
Щоб не зійти з розуму від великої кількості шоколаду в десерті, можете урізноманітнити його різноманітними смаковими добавками, наприклад ваніллю або коньяк/бренді. Також не забувайте про те, що смак десерту практично повністю визначається смаком використовуваного шоколаду, а тому не варто економити на базовому інгредієнті.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши чорний шоколад, дайте йому трохи охолонути, але стежте за тим, щоб він не почав тверднути. Додайте до шоколаду м'яке масло і борошно. Окремо збийте яйця з цукром і, при постійному збивання, влийте суміш до шоколаду. В кінці доповніть суміш бренді. Розподіліть тісто по змазаним формами. У разі відсутності спеціальних форм ви можете використовувати звичайні формочки для кексів. Поставте наповнені тестом форми в розігріту до 200 градусів духовку на 9 хвилин. Перш ніж вийняти з форми, дайте фонданам злегка охолонути, а після декоруйте цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Брауні - класичний рецепт
Велика кількість масла, шоколаду і цукру не зроблять брауні частиною вашого дієтичного меню, але безумовно порадують і перетворять цей неповторний
Шоколадний брауні в мультиварці
Приготувавши шоколадний брауні – ви просто закохаєтеся в нього. Таке шоколадне ласощі просто не може нікого залишити байдужим. І дорослі, і діти
Брауні з сиром та вишнями
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачний десерт – брауні з сиром та вишнями. Випічка виходить настільки ніжною, що просто тане в роті,
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.