Курячі сердечка в сметанному соусі
![Курячі сердечка в сметанному соусі Курячі сердечка в сметанному соусі](/uploads/posts/2016-01/kuryach-serdechka-v-smetannomu-sous_871.jpeg)
Рецепт курячих сердечок в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, курячі сердечка обробляємо від пленочек, промиваємо, обсушуємо і перекладаємо в глибоку сковороду з маслом. Посипаємо їх за смаком сіллю, спеціями і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього підливаємо трохи води, зменшуємо вогонь, прикриваємо кришкою і тушкуємо сердечка 20 хвилин. Не гаючи часу, чистимо цибулю шаткуємо його маленькими кубиками. Морква обробляємо і подрібнюємо на тертці. В окрему сковорідку наливаємо трохи олії, розжарюємо його, викладаємо овочі і підрум'янюємо до золотистого кольору. Далі перекладаємо обжарку до сердечком, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Потім додаємо сметану і коли вона закипить, вимикаємо вогонь і наполягаємо страву під кришкою хвилин 15.
Курячі сердечка в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо і шаткуємо кубиками, а соломкою моркву натираємо на крупній тертці. Кидаємо овочі в чашу мультиварки, наливаємо трохи рослинного масла і включаємо режим «Випічка» на 5 хвилин. Сердечка промиваємо, обробляємо і викладаємо в обжарку. Підливаємо трохи окропу і тушкуємо близько години, помішуючи, на програмі «Гасіння». Приправляємо спеціями і за 5 хвилин до закінчення вводимо соус. Для його приготування змішуємо в мисці сметану, томатний соус, додаємо приправу і борошно. Доводимо до закипання і готуємо кілька хвилин.
Курячі сердечка до сметано-гірчичному соусі
Інгредієнти:
![Курячі сердечка в сметанному соусі Курячі сердечка в сметанному соусі](/uploads/posts/2016-01/kuryach-serdechka-v-smetannomu-sous_292.jpeg)
Приготування
Сердечка промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб позбутися від води. Потім обсмажуємо їх у розігрітому рослинному маслі, помішуючи, хвилин 25 подсаливая за смаком. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і кидаємо на сковороду. Далі вливаємо вершки, кладемо гірчицю, перемішуємо, накриваємо зверху кришкою і тушкуємо хвилин 10 на слабенькому вогні. В кінці приготування додаємо тертий сир, перемішуємо, доводимо до закипання і подаємо курячі сердечка в сметанному сирному соусі до столу з будь-яким гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сердечка в сметанному соусі](/uploads/posts/2016-01/serdechka-v-smetannomu-sous_521.jpeg)
Сердечка в сметанному соусі
Головною перевагою субпродуктів є їх досить низька вартість і абсолютна простота приготування. Використовуючи представлені далі рецепти, можна
![Тушковані курячі сердечка - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/tushenye_kurinye_serdechki_recept_0.jpg)
Тушковані курячі сердечка - рецепт
Курячі сердечка - досить недорогий і доступний субпродукт, який при правильному приготуванні набуває ніжний смак і приємний аромат. Звичайно, для
![Курячі сердечка з грибами](/uploads/posts/2015-03/kuryach-serdechka-z-gribami_561.jpeg)
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
![Курячі сердечка з картоплею - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kuryach-serdechka-z-kartopleyu-recept_821.jpeg)
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
![Курячі сердечка в сметані](/uploads/posts/2015-03/kuryach-serdechka-v-smetan_321.jpeg)
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка