Домашні чіпси
Пропонуємо поласувати чіпсами домашнього приготування. Скориставшись нашими рецептами, ви зможете зробити власноруч чудову альтернативу купованим продукту, який, незважаючи на спокусливий смак, має не дуже добру славу, завдяки вмісту в ньому шкідливих добавок і домішок.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 05 кг;
рафінована оливкова олія – 35 мл;
сухі трави прованські – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Вимиті картопляні бульби позбавляємо від шкурок, знову промиваємо і, скориставшись спеціальним ножем для овочів, нарізаємо тонкими слайсами. Потім укладаємо отримані картопляні скибочки в глибоку миску, додаємо половину порції рафінованої оливкової олії і, акуратно перемішуючи, ретельно рівномірно розподіляємо його по поверхні картоплі. Тепер кладемо на деко пергаментний аркуш, промасливаем його і розкладаємо картопляні слайсы в один шар. Ставимо їх в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і витримуємо при такому температурному режимі, поки картопля не змінить колір на золотистий.
Ще гарячі чіпси викладаємо на блюдо, приправляємо до смаку сіллю і сухими прованськими травами і можемо пробувати.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 05 кг;
спеції – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Як і в попередньому рецепті миємо, чистимо і шаткуємо тоненькими слайсами бульби картоплі. Потім застеляємо блюдо злегка промасленим пергаментным листом і викладаємо на нього одним шаром скибочки картоплі. Промакивем їх зверху серветками від вологи, присмачую сіллю і бажаними приправами і спеціями і ставимо в мікрохвильову піч. Для приготування чіпсів вибираємо програму мікрохвиль на три хвилини, а потім переводимо пристрій комбінований режим і готуємо ще протягом п'яти хвилин.
Готові чіпси перекладаємо в миску і можемо ласувати.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 05 кг;
рафінована рослинна олія – 500 мл;
прянощі і спеції – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Приготовані на сковороді чіпси не такі корисні, як в духовці і мікрохвильовій печі, але їх смак найбільш наближений до тих, що ми звикли пробувати в торговельній мережі. Отже, приступимо. Вимиті картопляні бульби чистимо, шаткуємо тоненькими слайсами і закладаємо в кипляче масло, налите в сковороду. Тут дуже важливо дотримуватися таке правило: картопляні скибочки не повинні стикатися один з одним в іншому випадку результатом буде смажену картоплю , а не хрусткі чіпси.
Коли картопляні слайсы придбають золотавість, витягаємо їх з олії на серветку або паперовий рушник для позбавлення від надлишків жиру, а в сковороду закладаємо наступну порцію.
Готові чіпси доводимо до смаку сіллю і бажаними спеціями і можемо пробувати.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 05 кг;
рафінована рослинна олія – 500 мл;
прянощі і спеції – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Підготовлений належним чином картоплю нарізаємо слайсами і опускаємо на кілька хвилин у холодну воду. Це дозволить нам змити крохмаль, що дасть більш хрусткий ефект. Зливаємо картопляні скибочки на друшляк, даємо добре стекти, і розкладаємо на рушник для просушування. Тепер занурюємо невеликі порції картоплі в киплячу олію і підрум'янюємо до світло золотистого кольору. Потім виймаємо чіпси на паперовий рушник і даємо вбратися зайвому жиру.
Застеляємо пергаментным листом деко і викладаємо на нього обсмажені чіпси. Розміщуємо заготовку в прогрітій до 200 градусів духовці і витримуємо протягом п'яти-семи хвилин. За цей час чіпси остаточно подсушатся і стануть золотистими.
Рецепт картопляних чіпсів в домашніх умовах в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті картопляні бульби позбавляємо від шкурок, знову промиваємо і, скориставшись спеціальним ножем для овочів, нарізаємо тонкими слайсами. Потім укладаємо отримані картопляні скибочки в глибоку миску, додаємо половину порції рафінованої оливкової олії і, акуратно перемішуючи, ретельно рівномірно розподіляємо його по поверхні картоплі. Тепер кладемо на деко пергаментний аркуш, промасливаем його і розкладаємо картопляні слайсы в один шар. Ставимо їх в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і витримуємо при такому температурному режимі, поки картопля не змінить колір на золотистий.
Ще гарячі чіпси викладаємо на блюдо, приправляємо до смаку сіллю і сухими прованськими травами і можемо пробувати.
Чіпси в домашніх умовах в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Як і в попередньому рецепті миємо, чистимо і шаткуємо тоненькими слайсами бульби картоплі. Потім застеляємо блюдо злегка промасленим пергаментным листом і викладаємо на нього одним шаром скибочки картоплі. Промакивем їх зверху серветками від вологи, присмачую сіллю і бажаними приправами і спеціями і ставимо в мікрохвильову піч. Для приготування чіпсів вибираємо програму мікрохвиль на три хвилини, а потім переводимо пристрій комбінований режим і готуємо ще протягом п'яти хвилин.
Готові чіпси перекладаємо в миску і можемо ласувати.
Прості чіпси в домашніх умовах на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Приготовані на сковороді чіпси не такі корисні, як в духовці і мікрохвильовій печі, але їх смак найбільш наближений до тих, що ми звикли пробувати в торговельній мережі. Отже, приступимо. Вимиті картопляні бульби чистимо, шаткуємо тоненькими слайсами і закладаємо в кипляче масло, налите в сковороду. Тут дуже важливо дотримуватися таке правило: картопляні скибочки не повинні стикатися один з одним в іншому випадку результатом буде смажену картоплю , а не хрусткі чіпси.
Коли картопляні слайсы придбають золотавість, витягаємо їх з олії на серветку або паперовий рушник для позбавлення від надлишків жиру, а в сковороду закладаємо наступну порцію.
Готові чіпси доводимо до смаку сіллю і бажаними спеціями і можемо пробувати.
Хрусткі чіпси домашнього приготування
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлений належним чином картоплю нарізаємо слайсами і опускаємо на кілька хвилин у холодну воду. Це дозволить нам змити крохмаль, що дасть більш хрусткий ефект. Зливаємо картопляні скибочки на друшляк, даємо добре стекти, і розкладаємо на рушник для просушування. Тепер занурюємо невеликі порції картоплі в киплячу олію і підрум'янюємо до світло золотистого кольору. Потім виймаємо чіпси на паперовий рушник і даємо вбратися зайвому жиру.
Застеляємо пергаментным листом деко і викладаємо на нього обсмажені чіпси. Розміщуємо заготовку в прогрітій до 200 градусів духовці і витримуємо протягом п'яти-семи хвилин. За цей час чіпси остаточно подсушатся і стануть золотистими.
Рекомендуємо добрі рецепти
Чіпси в мікрохвильовці за 10 хвилин
Це, мабуть, самий швидкий і простий рецепт приготування домашніх чіпсів. А найголовніше - чіпси без будь-яких добавок. Досягти це нам допоможе
Чіпси з кабачків
Давно відомо, що покупні чіпси зовсім не корисні для здоров'я, а навіть шкідливі. Але як же іноді хочеться поласувати хрустким снеком! Є прекрасна
Бананові чіпси
Картопляні чіпси не є корисним перекусом для здоров'я. Так що ж забути про них зовсім? Не обов'язково, можна зробити менш калорійні фруктові чіпси. І
Картопляні чіпси в домашніх умовах
Картопляні чіпси - улюблене багатьма з нас ласощі. Їх різноманіття в магазинах дуже багато, але якщо ви хочете отримати дійсно корисний і менш
Чіпси на сковорідці
Чіпси - це улюблена їжа багатьох людей, тому що вони смачні, і до того ж чудово втамовують голод. Але від куплених в магазині чіпсів мало користі,
Як зробити чіпси в мікрохвильовці?
У багатьох з нас слово «чіпси» асоціюється з чимось виключно шкідливим і не вартим в щоденне вживання. Так то воно так, але якщо у вас на кухні