М'ясо у фользі в духовці
![М'ясо у фользі в духовці М'ясо у фользі в духовці](/uploads/posts/2015-03/myaso-u-folz-v-duhovc_811.jpeg)
Рецепт приготування м'яса у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цієї страви, м'ясо ретельно промиваємо холодною водою, виймаємо прожилки і витираємо паперовим рушником. Далі розрізаємо свинину впоперек на 2 однакові частини, рясно натираємо з усіх сторін сіллю, присипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. Головку часничку чистимо, розбираємо на зубчики і ріжемо кожну навпіл.
Далі м'ясо шпигуємо часником і прянощами, натираємо домашньою аджикою або майонезом. Після цього акуратно загортаємо кожен шматочок м'яса у фольгу і відправляємо на 30 хвилин у холодильник, щоб свинина за цей час виділила сік і злегка замаринувалась. По закінченні цього часу, викладаємо м'ясо на деко і ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 2-25 години. Приблизно через 2 години духова шафа акуратно відкриваємо, протикаємо м'ясо ножем через фольгу, якщо воно м'яке і легко протикається, значить вже готове.
Коли шматочок стане досить м'яким, збільшуємо температуру духовки до 200 градусів, робимо зверху невеликий надріз м'ясо і ставимо запікатися ще на 15-25 хвилин. Після цього, акуратно виймаємо м'ясо з духовки, прихваткою, щоб не обпектися, знімаємо фольгу, нарізаємо свинину плоскими шматочками, складаємо на красиве блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо ароматне м'ясо на святковий стіл.
М'ясо з овочами у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
В першу чергу м'ясо гарненько промиваємо і гострим ножем робимо невеликий надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, меленим чорним перчиком, будь-якими приправами на ваш смак і залишаємо приблизно на 6 годин маринуватися.
Не втрачаючи часу дарма, обробляємо свіжі гриби, шаткуємо їх пластинами. Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо кільцями. Точно також рубаємо промиті і висушені помідори. Всі овочі з'єднайте в мисці, посипаємо приправою для м'яса і перемішуємо. Заповнюємо надріз у свинині овочевою начинкою і викладаємо м'ясо на приготований лист фольги. Туго загортаємо все в два шари фольги і залишаємо на 30 хвилин постояти. Після цього відправляємо блюдо запікатися в розігріту духовку, приблизно на 2 години, виставивши температуру 180 градусів. Потім м'ясо акуратно виймаємо і перекладаємо на тарілку.
Запечена картопля з м'ясом у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ми розповімо вам, як запекти м'ясо у фользі в духовці з картоплею.
![М'ясо у фользі в духовці М'ясо у фользі в духовці](/uploads/posts/2015-03/myaso-u-folz-v-duhovc_512.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Індичка, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-03/ndichka-zapechena-u-folz_331.jpeg)
Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми
![Яловичина у фользі](/uploads/posts/2015-03/yalovichina-u-folz_351.jpeg)
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
![Рецепт свинини у фользі](/uploads/posts/2015-03/recept-svinini-u-folz_541.jpeg)
Рецепт свинини у фользі
Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
![Запечена рулька](/uploads/posts/2015-03/zapechena-rulka_951.jpeg)
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.
![Свиняча корейка, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-03/svinyacha-koreyka-zapechena-u-folz_921.jpeg)
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
![Свинина в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/svinina-v-aerogril_181.jpeg)
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз