Тушонка в мультиварці

Рецепт тушонки в мультиварці-скороварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, висушуємо рушником і розрізаємо на шматочки розміром 3 сантиметри. Потім солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, перемішуємо руками і даємо баранині постояти хвилин 40 і замаринувати. Після цього завантажуємо все в ємність скороварки, закриваємо кришку і вибираємо програму «Гасіння», час 2 години і тиск виставляємо на 3. Після сигналу, тиск не спускаємо, а даємо тушенке потомитися ще близько години. Далі розкладаємо її по стерильним банкам, закатуємо і прибираємо в холодильник.
Тушонка яловича в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати тушонку в мультиварці? Отже, беремо м'ясо і нарізаємо його на однакові середні шматочки. Потім гарненько промиваємо під холодною водою, зрізуючи пленочки і прожилки. Після цього обсушуємо серветкою і закладаємо яловичину в мультиварочную чашу. Воду не додаємо, тому що в процесі гасіння м'ясо виділить багато м'ясного соку. Закриваємо кришку приладу, запускаємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 5 годин. По закінченні часу, відкриваємо кришку, кидаємо за смаком морську сіль, перець і лавровий листок. Ретельно все перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. А цим часом, поки готуємо стерильні банки. Далі, розливаємо м'ясні консерви з яловичини, приготовану в мультиварці, разом з виділеним бульйоном по банкам, трохи не доливаючи до краю горловини. Закатуємо гарячі банки залізною кришкою і прибираємо в сторону до повного охолодження. Зберігаємо готове м'ясо в холодильнику або іншому прохолодному місці.
Тушонка з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованого м'яса в мультиварці курячі тушки промиваємо, видаляємо кістки і нарізаємо м'ясо великими шматками. Потім перекладаємо його в чашу мультиварки, закриваємо кришку приладу, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо близько 4 годин. Цим часом чистимо цибулину і шаткуємо її тонкими півкільцями. Приблизно через 2 години додаємо до курки перець горошком, сіль і кидаємо лавровий лист із цибулею. Після сигналу готовності, кришку приладу не відкриваємо. Куряча тушонка повинна настоятися в чаші мультиварці 4-5 годин. Після цього, цибуля викидаємо, а м'ясо зі спеціями розливаємо в чисті скляні баночки, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
Тушонка з свинини в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Як зробити тушонку в мультиварці? Свинину ретельно промиваємо, нарізаємо великими шматками і завантажуємо в чашу мультиварки. Виставляємо на дисплеї програму «Гасіння» і час приблизно на 7 годин. За 2 години до закінчення, відкриваємо кришку мультиварки і додаємо морську сіль за смаком, перець і лавровий листочок. Закриваємо прилад і продовжуємо готувати до звукового сигналу. Після цього даємо готової тушенке охолонути протягом 6 годин, а потім перекладаємо її в банки, остуджуємо повністю і відправляємо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушонка з свинини
Домашня тушонка, як і інші заготовки, зроблені своїми руками не мають нічого спільного з магазинними. І сьогодні ми поговоримо про тушенке з свинини.

Тушонка з качки
Тушонка - відмінний варіант для приготування швидкий страв для всієї сім'ї. А ви знаєте, що її можна зробити в домашніх умовах? І сьогодні ми

Тушонка з яловичини
Завжди зручно мати під рукою баночку тушонки, адже з її допомогою можна зробити смачніше величезна кількість різноманітних страв, наприклад відварна

Тушонка з оленини
Ніжна тушонка - чудово підходить для створення страв на швидку руку. І сьогодні ми поговоримо про те, як можна зробити тушонку з оленини в домашніх

Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за

Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми