Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо в аерогрилі

М'ясо в аерогрилі

21-06-2015, 15:46
2 380
М'ясо в аерогрилі
Аерогриль – прекрасна альтернатива духовці. Страви в ньому виходять неймовірно смачні і корисні. Зараз ми розповімо, як приготувати м'ясо в аерогрилі.

М'ясо у фользі в аерогрилі


Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • майонез – 150 г;

  • приправа для м'яса;

  • часник – 5-6 зубків;

  • сіль.


  • Приготування
    Свинину цілим шматком миємо, обсушуємо, потім гострим ножем робимо кілька надрізів, які вкладаємо зубчики часнику, обмазуємо майонезом і натираємо спеціями. Накриваємо ємність з м'ясом харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години. Після цього викладаємо м'ясо на фольгу і щільно загортаємо. Викладаємо м'ясо у фользі на середню грати аэрогриля і при 230°С готуємо 20 хвилин при високій швидкості вентиляції. Потім вибираємо температуру 180°С і готуємо ще 30 хвилин на середньому охолодженні. Готове м'ясо нарізаємо шматочками і подаємо з гарніром або використовуємо його для бутербродів.

    М'ясо в аерогрилі – рецепт


    Інгредієнти:

  • скибочки свинини – 6 шт.;

  • лимон – половинка;

  • часник – 6 зубчиків;

  • цибуля – 1 шт.;

  • спеції для шашлику ;

  • рослинна олія, сіль.


  • Приготування
    Цибулю і лимон нарізаємо тонкими півкільцями. Зубчики часнику тиснемо плоскою стороною ножа або ріжемо часточками. У миску викладаємо м'ясо, додаємо цибулю, лимон, часник, сіль, спеції і перемішуємо. Залишаємо м'ясо маринуватися приблизно 1 годину при кімнатній температурі, а потім ставимо в холод годин на 12. Після цього цибулю, часник, лимон прибираємо, а шматочки м'яса викладаємо на верхню решітку аэрогриля, збризкуємо рослинним маслом і при 200°С запікаємо 1 годину. Потім знижуємо температуру до 170°С, перевертаємо м'ясо на іншу сторону, знову збризкуємо рослинним маслом і запікаємо до утворення скоринки хвилин 15. Після цього знижуємо температуру до 140°С і готуємо, поки м'ясо не стане м'яким.

    М'ясо з картоплею в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 500 г;

  • картопля – 600 г;

  • сир – 200 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • оливки – 200 г;

  • майонез – за смаком;

  • чорний мелений перець, орегано, сіль.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо порційними шматочками, потім солимо, перчимо і викладаємо на дно форми, посипаємо зверху орегано. Робимо майонезну сіточку, зверху розміщуємо нарізану скибочками картоплю, знову майонез, нарізану кільцями цибулю, оливки і тертий сир. На нижній решітці аэрогриля готуємо 40 хвилин при максимальній температурі.

    М'ясо з овочами в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • морква – 150 г;

  • печериці – 120 г;

  • сир твердий – 130 г;

  • цибуля – 140 г;

  • майонез – 6 ст. ложок;

  • сіль, перець – за смаком.


  • Приготування
    Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою. Свинину ріжемо скибочками упоперек волокон, кожен шириною приблизно до 1 см. З обох сторін відбиваємо скибочки молоточком. Вимиті печериці нарізаємо пластинками. Сир натираємо на крупній тертці. На дно форми спочатку викладаємо нарізану цибулю, потім моркву, м'ясо і зверху розміщуємо нарізані печериці. Посипаємо все перцем і сіллю. Верхнім шаром тертий сир, який добре змащуємо майонезом. На дно аэрогриля ставимо низьку решітку, а на неї поміщаємо форму з м'ясом. Перші півгодини готуємо при 220°С, а потім ще 15 хвилин при 180°С. М'ясо з овочами, запечене в аерогрилі,
    М'ясо в аерогрилі
    подаємо до столу гарячим.

    М'ясо в аерогрилі в рукаві


    Інгредієнти:

  • свинина – 15 кг;

  • сіль, спеції для шашлику.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо порційними шматочками, солимо, додаємо спеції і викладаємо в рукав для запікання. Скріплюємо краю кліпсами і відправляємо на середню грати аэрогриля. При середній вентиляції і при 205°С готуємо 15 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля в аерогрилі
    Картопля в аерогрилі
    Картопля - відмінний гарнір до будь-якої страви. Якщо ви хочете зберегти всі цінні властивості цього овоча, то варто готувати його в аерогрилі. Це не
    Курячі крильця в аерогрилі
    Курячі крильця в аерогрилі
    Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
    Курка гриль в аерогрилі
    Курка гриль в аерогрилі
    Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її
    Горбуша в аерогрилі
    Горбуша в аерогрилі
    Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за
    Свинина в аерогрилі
    Свинина в аерогрилі
    Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої