М'ясо в аерогрилі
Аерогриль – прекрасна альтернатива духовці. Страви в ньому виходять неймовірно смачні і корисні. Зараз ми розповімо, як приготувати м'ясо в аерогрилі.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
майонез – 150 г;
приправа для м'яса;
часник – 5-6 зубків;
сіль.
Приготування
Свинину цілим шматком миємо, обсушуємо, потім гострим ножем робимо кілька надрізів, які вкладаємо зубчики часнику, обмазуємо майонезом і натираємо спеціями. Накриваємо ємність з м'ясом харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години. Після цього викладаємо м'ясо на фольгу і щільно загортаємо. Викладаємо м'ясо у фользі на середню грати аэрогриля і при 230°С готуємо 20 хвилин при високій швидкості вентиляції. Потім вибираємо температуру 180°С і готуємо ще 30 хвилин на середньому охолодженні. Готове м'ясо нарізаємо шматочками і подаємо з гарніром або використовуємо його для бутербродів.
Інгредієнти:
скибочки свинини – 6 шт.;
лимон – половинка;
часник – 6 зубчиків;
цибуля – 1 шт.;
спеції для шашлику ;
рослинна олія, сіль.
Приготування
Цибулю і лимон нарізаємо тонкими півкільцями. Зубчики часнику тиснемо плоскою стороною ножа або ріжемо часточками. У миску викладаємо м'ясо, додаємо цибулю, лимон, часник, сіль, спеції і перемішуємо. Залишаємо м'ясо маринуватися приблизно 1 годину при кімнатній температурі, а потім ставимо в холод годин на 12. Після цього цибулю, часник, лимон прибираємо, а шматочки м'яса викладаємо на верхню решітку аэрогриля, збризкуємо рослинним маслом і при 200°С запікаємо 1 годину. Потім знижуємо температуру до 170°С, перевертаємо м'ясо на іншу сторону, знову збризкуємо рослинним маслом і запікаємо до утворення скоринки хвилин 15. Після цього знижуємо температуру до 140°С і готуємо, поки м'ясо не стане м'яким.
Інгредієнти:
свинячий ошийок – 500 г;
картопля – 600 г;
сир – 200 г;
цибуля – 2 шт.;
оливки – 200 г;
майонез – за смаком;
чорний мелений перець, орегано, сіль.
Приготування
М'ясо нарізаємо порційними шматочками, потім солимо, перчимо і викладаємо на дно форми, посипаємо зверху орегано. Робимо майонезну сіточку, зверху розміщуємо нарізану скибочками картоплю, знову майонез, нарізану кільцями цибулю, оливки і тертий сир. На нижній решітці аэрогриля готуємо 40 хвилин при максимальній температурі.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
морква – 150 г;
печериці – 120 г;
сир твердий – 130 г;
цибуля – 140 г;
майонез – 6 ст. ложок;
сіль, перець – за смаком.
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою. Свинину ріжемо скибочками упоперек волокон, кожен шириною приблизно до 1 см. З обох сторін відбиваємо скибочки молоточком. Вимиті печериці нарізаємо пластинками. Сир натираємо на крупній тертці. На дно форми спочатку викладаємо нарізану цибулю, потім моркву, м'ясо і зверху розміщуємо нарізані печериці. Посипаємо все перцем і сіллю. Верхнім шаром тертий сир, який добре змащуємо майонезом. На дно аэрогриля ставимо низьку решітку, а на неї поміщаємо форму з м'ясом. Перші півгодини готуємо при 220°С, а потім ще 15 хвилин при 180°С. М'ясо з овочами, запечене в аерогрилі, подаємо до столу гарячим.
Інгредієнти:
свинина – 15 кг;
сіль, спеції для шашлику.
Приготування
Свинину нарізаємо порційними шматочками, солимо, додаємо спеції і викладаємо в рукав для запікання. Скріплюємо краю кліпсами і відправляємо на середню грати аэрогриля. При середній вентиляції і при 205°С готуємо 15 години.
М'ясо у фользі в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину цілим шматком миємо, обсушуємо, потім гострим ножем робимо кілька надрізів, які вкладаємо зубчики часнику, обмазуємо майонезом і натираємо спеціями. Накриваємо ємність з м'ясом харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години. Після цього викладаємо м'ясо на фольгу і щільно загортаємо. Викладаємо м'ясо у фользі на середню грати аэрогриля і при 230°С готуємо 20 хвилин при високій швидкості вентиляції. Потім вибираємо температуру 180°С і готуємо ще 30 хвилин на середньому охолодженні. Готове м'ясо нарізаємо шматочками і подаємо з гарніром або використовуємо його для бутербродів.
М'ясо в аерогрилі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і лимон нарізаємо тонкими півкільцями. Зубчики часнику тиснемо плоскою стороною ножа або ріжемо часточками. У миску викладаємо м'ясо, додаємо цибулю, лимон, часник, сіль, спеції і перемішуємо. Залишаємо м'ясо маринуватися приблизно 1 годину при кімнатній температурі, а потім ставимо в холод годин на 12. Після цього цибулю, часник, лимон прибираємо, а шматочки м'яса викладаємо на верхню решітку аэрогриля, збризкуємо рослинним маслом і при 200°С запікаємо 1 годину. Потім знижуємо температуру до 170°С, перевертаємо м'ясо на іншу сторону, знову збризкуємо рослинним маслом і запікаємо до утворення скоринки хвилин 15. Після цього знижуємо температуру до 140°С і готуємо, поки м'ясо не стане м'яким.
М'ясо з картоплею в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо порційними шматочками, потім солимо, перчимо і викладаємо на дно форми, посипаємо зверху орегано. Робимо майонезну сіточку, зверху розміщуємо нарізану скибочками картоплю, знову майонез, нарізану кільцями цибулю, оливки і тертий сир. На нижній решітці аэрогриля готуємо 40 хвилин при максимальній температурі.
М'ясо з овочами в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою. Свинину ріжемо скибочками упоперек волокон, кожен шириною приблизно до 1 см. З обох сторін відбиваємо скибочки молоточком. Вимиті печериці нарізаємо пластинками. Сир натираємо на крупній тертці. На дно форми спочатку викладаємо нарізану цибулю, потім моркву, м'ясо і зверху розміщуємо нарізані печериці. Посипаємо все перцем і сіллю. Верхнім шаром тертий сир, який добре змащуємо майонезом. На дно аэрогриля ставимо низьку решітку, а на неї поміщаємо форму з м'ясом. Перші півгодини готуємо при 220°С, а потім ще 15 хвилин при 180°С. М'ясо з овочами, запечене в аерогрилі, подаємо до столу гарячим.
М'ясо в аерогрилі в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо порційними шматочками, солимо, додаємо спеції і викладаємо в рукав для запікання. Скріплюємо краю кліпсами і відправляємо на середню грати аэрогриля. При середній вентиляції і при 205°С готуємо 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля в аерогрилі
Картопля - відмінний гарнір до будь-якої страви. Якщо ви хочете зберегти всі цінні властивості цього овоча, то варто готувати його в аерогрилі. Це не
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Курка гриль в аерогрилі
Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої