Сирна запіканка в мультиварці - рецепти з манкою, ягодами, бананом і згущеним молоком
Приготовлена сирна запіканка в мультиварці мало чим відрізняється від схожих страв із різних країн Світу. В Італії - це каннеллоні з наповненням, у Німеччині — ніжний торт на пісочній основі, а в Америці — чізкейк, всі рецепти дуже нагадують улюблене блюдо, яке так люблять і діти, і дорослі.
Запіканка з сиру в мультиварці буде ідеальною, якщо правильно вибрано і якісні продукти. Страва вийде неймовірно смачним, соковитим і ніжним з вологого і жирного сиру. До сухого продукту краще додати сметани або молока. Можна віддати перевагу сільському сиру і не використовувати сирний продукт, щоб запіканка не розвалилася.
У процесі приготування не відкривати мультиварку, щоб не вийшло тепло, перепади температури погіршують текстуру десерту. Перед тим, як виймати запіканку, потрібно дати їй трохи охолонути в чаші.
Ніжна сирна запіканка в мультиварці виходить з додаванням яєць, вони надають десерту пишність. Без них страва виходить щільним і грубим.
Щільна, пишна і смачна сирна запіканка в мультиварці вийде з сиру жирністю 5-9%. Менш жирний продукт ідеальний для дієтичних десертів, які набувають легку текстуру.
Манна крупа робить готову страву більш ніжним і соковитим. З борошном запіканка виходить щільніше.
Щоб запіканка вийшло смачніше, у сир можна додати фрукти, сухофрукти, гарбуз, горіхи, прянощі або какао.
Щоб приготована запіканка з сиру з манкою в мультиварці вийшла ніжною, соковитою і апетитною, борошно з рецепту прибирають. Якщо застосовується крупа, їй треба час розбухнути, для цього тісто залишають хвилин на 20 перед випіканням. Можна застосувати готову кашу, якщо з обіду залишилася, або заздалегідь крупу залити сметаною і додати в тісто набряклу манку.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
манна крупа – 3 ст. л.;
курага – 100 г;
сир – 500 г;
цукор – 3 ст. л.;
вершкове масло для змащування форми.
Приготування
Збити цукор з яйцями, додати сир.
Приєднати крупу, добре перемішати, прибрати на півгодини.
Курагу порізати довільно.
Додати сухофрукти в тісто, перелити в промаслений форму.
Готувати 40 хвилин в режимі «Випічка».
Класична і найпростіша сирна запіканка в мультиварці, рецепт якої складається з мінімального набору продуктів. Сир повинен бути жирним, якщо є можливість застосувати домашній продукт, краще віддати йому перевагу. Якщо за 10 хвилин до завершення випікання страву посипати цукром, то частування вийде ще смачніше і насиченішим.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
сир – 700 г;
сметана – 150 мл;
цукор – 150 г;
ізюм – 100 г;
масло вершкове – 50 г;
борошно – 100 р.
Приготування
Відокремити жовтки від білків.
З'єднати сир з жовтками і сметаною.
Збити білки з цукром, ввести в сирну суміш.
Додати борошно, розпарений ізюм.
Вилити у форму, зверху розподілити тонкі пластини вершкового масла.
Готується сирна запіканка в мультиварці 45 хвилин на «Випікання».
Одним з класичних варіантів є сирно-яблучна запіканка в мультиварці. Фруктові скибочки, як правило додають в тісто, але куди смачніше і красивіше вийде блюдо, якщо шматочки порізати тонкими слайсами і розподілити поверх тіста, посипати корицею і тростинним цукром – ефектний результат гарантований!
Інгредієнти:
сир – 700 г;
борошно – 50 р;
манка – 50 г;
сметана – 100 мл;
яйця – 3 шт.;
цукор – 100 г;
тростинний цукор – 1 ст. л.;
кориця – 1 ч. л.;
велике червоне яблуко – 1 шт.
Приготування
З'єднати манку зі сметаною, залишити на 20 хвилин.
Збити яйця з цукром, додати сир і манку.
Приєднати борошно.
Вилити в промаслений форму.
Яблука порізати пластинами 05 см завтовшки.
Викласти часточки поверх тіста, посипати цукрово-коричної сумішшю.
Готується сирна запіканка з яблуками в мультиварці на «Випікання» 45 хвилин.
Дуже популярна взимку сирно-гарбузова запіканка в мультиварці, готувати яку потрібно в кожному будинку, адже ласощі неймовірно смачне і корисне. У даному рецепті застосовується ще і яблуко, воно додасть свіжу нотку страви. Гарбузове насіння зроблять частування красивим і дуже ароматним, ними посипають заготівлю перед випіканням.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
сир – 300 р;
цукор – 100 г;
гарбузове пюре – 100 г;
яблуко – 1 шт.;
крохмаль – 1 ч. л.;
гарбузове насіння – 1 жменя.
Приготування
З'єднати виделкою сир, яйця, цукор.
Додати в сир гарбузове пюре, терте яблуко, крохмаль.
Посипати насінням.
Перелити в чашу, готувати 45 хвилин на «Випікання».
Щоб спечена сирно-бананова запіканка в мультиварці вийшла смачною і ніжною, кухарі не рекомендують використовувати міксер при виготовленні тіста, всі продукти перемішують виделкою або вінчиком. Ще не можна застосовувати соду або розпушувач – результат при такому замішуванні буде дуже непередбачуваний.
Інгредієнти:
банан – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
ванільний цукор – 1 ч. л.;
сир – 500 г;
манка – 50 г;
молоко – 200 мл
Приготування
З'єднати сир, яйце і манку.
Ввести ваніль і молоко.
Банан можна пюрировать або порізати, додати в тісто.
Перелити в чашу, випікати 50 хвилин.
Дуже ніжною і соковитою вийде сирна запіканка з ягодами в мультиварці, ідеальним рішенням стане застосування вишень. Згодяться ягоди і свіжі, заморожені і консервовані у власному соку без кісточок. Перед застосуванням потрібно просушити вишні, позбувшись від надлишків соку, при необхідність запанірувати в крохмалі.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
цукор – 100 г;
сметана – 1/2 ст.;
сир – 600 г;
вишня – 150 г;
крохмаль – 3 ст. л.;
ванілін.
Приготування
Пробити Блендером сир з ваніліном, сметаною, жовтками.
Білки збити з цукром до стійких піків. Ввести в тісто, акуратно перемішати.
Поступово додаючи крохмаль, акуратно перемішувати.
Перелити в форму половину тіста.
Розподілити запанированную крохмалем вишню, залити рештою тестом.
Готується сирна запіканка з вишнею в мультиварці 60 хвилин на «Випікання».
Приготовлена пишна сирна запіканка в мультиварці допоможе смачно позбутися залишків рисової каші . Дуже ситне і солодке ласощі готується не довго, виходить чудово смачним і легким, тому страва згодиться для вечері. Родзинки в рецепті можна доповнити іншими сухофруктами: курагою і чорносливом.
Інгредієнти:
круглозерний рис – 200 г;
сир – 400 г;
яйця – 3 шт.;
сметана – 2 ст. д.;
цукор – 3 ст. л.;
ванільний екстракт – 1/2 ч. л.;
родзинки – 100 р.
Приготування
Віночком збити яйця з цукром, додати сметану, ваніль.
Ввести сир, ретельно перетерти масу.
Всипати рис і родзинки.
Готується сирна запіканка в мультиварці на «Випікання» 45 хвилин.
Рецепт запіканки з сиру в мультиварці можна зробити ще корисніше, смачніше і красивіше. Додавання моркви не відіб'ється на текстурі ласощі, а зробить страву більш цікавим і гармонійним на смак. Доповнити склад можна корицею або кардамоном, останній трохи освіжить присмак готового частування.
Інгредієнти:
сир – 600 г;
сметана – 3 ст. л.;
яйця – 2шт.;
морква – 2 шт.;
цукор – 150 г;
борошно – 1/2 ст.;
ванілін і кардамон – по 1/2 ч. л.
Приготування
Збити яйця, додати до сиру з цукром.
Додати сметану і дрібно натерту моркву.
Ввести ваніль, кардамон, борошно.
Перелити в промаслений чашу, випікати 45 хвилин.
Напрочуд смачна, дуже солодка і ніжна сирна запіканка в мультиварці зі згущеним молоком, готується дуже просто. Щоб на поверхні утворилася хрумка скоринка, потрібно білки збити з цукром в міцну піну і ввести в тісто в кінці приготування. Сир краще взяти жирний і його потрібно додатково пробити блендером, позбавляючись від крупинок.
Інгредієнти:
манка – 50 г;
молоко згущене – 1 б.;
яйця – 3 шт.;
цукор – 50 г;
сметана – 2 ст. л.;
сир – 700 г;
масло вершкове – 10 р.
Приготування
З'єднати жовтки, сир, сметану і манку.
Збити білки до пишної піни, всипати цукор і збити до міцних піків.
До сиру приєднати згущене молоко, потім акуратно ввести білки, перемішуючи лопаткою.
Перелити тісто в чашу, випікати 50 хвилин.
Як приготувати сирну запіканку в мультиварці?
Запіканка з сиру і манки в мультиварці
Щоб приготована запіканка з сиру з манкою в мультиварці вийшла ніжною, соковитою і апетитною, борошно з рецепту прибирають. Якщо застосовується крупа, їй треба час розбухнути, для цього тісто залишають хвилин на 20 перед випіканням. Можна застосувати готову кашу, якщо з обіду залишилася, або заздалегідь крупу залити сметаною і додати в тісто набряклу манку.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з борошном в мультиварці
Класична і найпростіша сирна запіканка в мультиварці, рецепт якої складається з мінімального набору продуктів. Сир повинен бути жирним, якщо є можливість застосувати домашній продукт, краще віддати йому перевагу. Якщо за 10 хвилин до завершення випікання страву посипати цукром, то частування вийде ще смачніше і насиченішим.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з яблуками мультиварці
Одним з класичних варіантів є сирно-яблучна запіканка в мультиварці. Фруктові скибочки, як правило додають в тісто, але куди смачніше і красивіше вийде блюдо, якщо шматочки порізати тонкими слайсами і розподілити поверх тіста, посипати корицею і тростинним цукром – ефектний результат гарантований!
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з гарбузом в мультиварці
Дуже популярна взимку сирно-гарбузова запіканка в мультиварці, готувати яку потрібно в кожному будинку, адже ласощі неймовірно смачне і корисне. У даному рецепті застосовується ще і яблуко, воно додасть свіжу нотку страви. Гарбузове насіння зроблять частування красивим і дуже ароматним, ними посипають заготівлю перед випіканням.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з бананом в мультиварці
Щоб спечена сирно-бананова запіканка в мультиварці вийшла смачною і ніжною, кухарі не рекомендують використовувати міксер при виготовленні тіста, всі продукти перемішують виделкою або вінчиком. Ще не можна застосовувати соду або розпушувач – результат при такому замішуванні буде дуже непередбачуваний.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з вишнею в мультиварці
Дуже ніжною і соковитою вийде сирна запіканка з ягодами в мультиварці, ідеальним рішенням стане застосування вишень. Згодяться ягоди і свіжі, заморожені і консервовані у власному соку без кісточок. Перед застосуванням потрібно просушити вишні, позбувшись від надлишків соку, при необхідність запанірувати в крохмалі.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка з рисом в мультиварці
Приготовлена пишна сирна запіканка в мультиварці допоможе смачно позбутися залишків рисової каші . Дуже ситне і солодке ласощі готується не довго, виходить чудово смачним і легким, тому страва згодиться для вечері. Родзинки в рецепті можна доповнити іншими сухофруктами: курагою і чорносливом.
Інгредієнти:
Приготування
Сирно-морквяна запіканка в мультиварці
Рецепт запіканки з сиру в мультиварці можна зробити ще корисніше, смачніше і красивіше. Додавання моркви не відіб'ється на текстурі ласощі, а зробить страву більш цікавим і гармонійним на смак. Доповнити склад можна корицею або кардамоном, останній трохи освіжить присмак готового частування.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна запіканка зі згущеним молоком в мультиварці
Напрочуд смачна, дуже солодка і ніжна сирна запіканка в мультиварці зі згущеним молоком, готується дуже просто. Щоб на поверхні утворилася хрумка скоринка, потрібно білки збити з цукром в міцну піну і ввести в тісто в кінці приготування. Сир краще взяти жирний і його потрібно додатково пробити блендером, позбавляючись від крупинок.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Манник на кефірі в мультиварці - рецепти без борошна або яєць, з родзинками, яблуками і вишнею
Приготований маннік на кефірі в мультиварці – кращий спосіб без клопоту нагодувати домашніх ласунів відмінною пишною випічкою. Рецепти можна
Сирна запіканка з бананом в мультиварці
Урізноманітнити простий і звичний смак сирної запіканки допоможе додати в базовий склад бананів. Таке частування обов'язково сподобається всім
Крупник в мультиварці
Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а
Запіканка на кефірі
Запіканка - улюблене блюдо з дитинства. Традиційні її варіанти: манна та сиркова. Ось їх ми і будемо готувати, тільки на кефірі. В даному випадку
Сирна запіканка з персиками
Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте