Як варити холодець?
![Як варити холодець? Як варити холодець?](/uploads/posts/2016-02/yak-variti-holodec_811.jpeg)
Як варити холодець із свинячих ніжок?
Інгредієнти:
Приготування
Варіння холодцю починаємо з того, що ретельно миємо свинячі ніжки. Робимо це в прохолодній воді, ножем добре выскабливая поверхню. Кладемо ніжки в каструлю і заливаємо водою, щоб вона покривала м'ясо на 6 див. Ставимо каструлю на великий вогонь і після закипання знімаємо піну, яка утворилася. Потім вогонь зменшуємо практично до мінімуму, щоб рідина не википала, так як її підливати в процесі не можна. До того ж, якщо кипіння буде сильним, бульйон буде каламутним. Приблизно через півтори години кладемо в каструлю стегенце. Туди ж відправляємо очищений цілий цибулю і моркву. Туди ж кидаємо запашний перець горошком. Також за бажанням можна покласти коріандр, мелений корінь селери, червоний і чорний перець. Також можна додати зелень прямо в пучку. На малому вогні тушкуємо м'ясо в бульйоні мінімум 5 годин. Воно має дуже добре розвариться і легко відходити від кістки. Приблизно за годину до закінчення варіння холодцю солимо, а хвилин за 15 до кінця закладаємо подрібнений часник. Тепер виймаємо м'ясо і овочі, а рідина обов'язково проціджують через дрібне сито. Акуратно відокремлюємо м'ясо від кісточок і ріжемо його дрібними шматочками. Розкладаємо його за формами і заливаємо процідженим бульйоном. Прибираємо холодець в холодне місце застигати.
Як варити холодець в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі ніжки і яловичу гомілку замочуємо, а далі чистимо. Очищені м'ясні частини заливаємо водою і залишаємо на 5 годин. Весь м'ясний набір кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо близько 5 хвилин. Тепер воду зливаємо, а м'ясо промиваємо. У мультиварочную каструлю кладемо все м'ясо, вливаємо воду, її рівень повинен бути вище рівня м'яса на 5 див. В режимі «Суп» доводимо до закипання. Знімаємо піну. Кладемо моркву, цибулю, залишивши на ньому один шар луски. Це додасть бульйону легку золотистість. Також кладемо спеції і сіль. Ставимо режим «Гасіння» на 7 годин. Після цього все м'ясо і овочі витягаємо, а в бульйон додаємо нарізаний пластинками часник, солимо за смаком і знову доводимо до кипіння. М'ясо відокремлюємо від суглобів і кісток. Далі ріжемо його на шматочки і розкладаємо по підготовленим формочках. Зверху за бажанням можна розмістити нарізану моркву, зелень. Заливаємо зверху процідженим бульйоном. Виносимо формочки з майбутнім холодцем у прохолодне місце застигати.
Як варити холодець з желатином?
Як правило, варять холодець без додавання желатину. Цього як раз і є відмінність даного страви від холодцю. Застигає холодець за рахунок того, що дуже довго розварюють такі частини, як ніжки, хвіст, гомілку. У цих м'ясних частинах
![Як варити холодець? Як варити холодець?](/uploads/posts/2016-02/yak-variti-holodec_922.jpeg)
Ми розповіли вам, як варити холодець з яловичини і свинини з додаванням курки. Крім того, можна додавати м'ясо індички, особливо крила і стегна. Будьте впевнені, ваш холодець або холодець вийде на славу!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Холодець з риби](/uploads/posts/2015-03/holodec-z-ribi_451.jpeg)
Холодець з риби
Холодець - це смачне холодець, яке готують з м'яса, птиці, риби. Ми розглянемо останній варіант створення його з риби. Це оригінальне блюдо, звичайно
![Холодець з індички - рецепт](/uploads/posts/2015-03/holodec-z-ndichki-recept_991.jpeg)
Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
![Рецепт холодцю зі свинини](/uploads/posts/2015-03/recept-holodcyu-z-svinini_131.jpeg)
Рецепт холодцю зі свинини
Холодець - дуже популярний у нашій країні блюдо. Для того щоб його приготувати, потрібно відповідне м'ясо, багато часу на приготування і рецепти.
![Холодець з яловичини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/holodec-z-yalovichini-recept_861.jpeg)
Холодець з яловичини - рецепт
Холодець - дуже популярний у нашій країні страву, особливо в зиязикай час. Тому ми підібрали для вас рецепти холодцю з яловичини, а також рецепти
![Холодець в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/holodec-v-multivarc_761.jpeg)
Холодець в мультиварці
Варити холодець справа не стільки важкий, скільки стомлююче, тому залишивши вікові традиції приготування на плиті, ми радимо випробувати рецепт цього
![Холодець в скороварці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/holodec-v-skorovarc-recept_491.jpeg)
Холодець в скороварці - рецепт
Холодець - одне з найулюбленіших страв на нашому столі. Правда, найчастіше його приготування займає багато часу, так як варити м'ясо доводиться в