Суп з курячих сердечок

Смачний суп з курячих сердець з грибами – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка розрізаємо навпіл уздовж кожне, видаляємо плівки і залишки судин, ретельно промиваємо холодною водою. Заливаємо сердечка в каструльці невеликою кількістю води. Варимо з цибулею і спеціями для бульйону протягом 20 хвилин (не забуваємо знімати жир і шум), потім цибулину викидаємо. Додаємо в каструлю гриби і картоплю, нарізані середніми або дрібними скибочками. Варимо ще 15 хвилин, прикривши кришкою. Після вимкнення вогню нехай суп настоїться протягом 5-8 хвилин. За цей час ми встигаємо нарубати зелень і заправити сметану продавлений часником. Готовий суп розливаємо в порційний посуд, індивідуально заправляємо сметаною і присипаємо зеленню.
Щоб підвищити ситність такого супу, можна в нього додати 2 ст. ложки промитого рису, гречаної або пшоняної крупи (крупи закладаємо разом із картоплею).
Легкий суп з курячих сердечок з овочами – рецепт для стройнеющих
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка розрізаємо навпіл уздовж кожне, видаляємо залишки судин і плівки, ретельно промиваємо. Варимо сердечка з цибулею і спеціями протягом півгодини. Викидаємо цибулину і закладаємо в каструлю розібрану на качанчики брокколі, стручкову квасолю і м'якоть гарбуза у вигляді дрібних шматочків. Проварюємо овочі в супі протягом 10 хвилин. Заправляємо томат-пастою, додаємо мелені спеції. Готовий суп нехай настоїться 8 хвилин під кришкою. Розливаємо суп в порційний посуд, присипаємо зеленню, додаємо часник. Для більшої ситності в такий суп можна додати 2-3 ложки промитого рису або пшона (закладаємо разом з овочами). За бажанням можна пюрировать суп у блендері.
Суп з курячих сердечок з локшиною – рецепт в паназиатском стилі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку нарізаємо баклажани дрібними кубиками або брусочками і закладаємо її в миску з підсоленою холодною водою хвилин на 10 щоб вивести отруту (потім перемістимо баклажан у друшляк або сито).
Готуємо сердечка до подальшого приготування (див. вище, 2 попередніх рецепта), можна нарізати їх дрібніше. Нарізаємо цибулю-порей напівкружечками, плід фенхеля і солодкий перець – соломкою.

Наливаємо в сковороду кунжутне масло і добре розігріваємо. Шматочки сердечок і овочів (цибуля, солодкий перець, баклажан, фенхель) обсмажуємо одночасно протягом 3-5 хвилин на сильному вогні, часто помішуємо і струшуємо сковороду. Підливаємо трохи води і тушкуємо ще протягом 20 хвилин на малому вогні під кришкою.
Локшину варимо окремо і розкладаємо в порційні супові чашки, додаємо тушковані з овочами сердечками і бажане кількість окропу або бульйону. Перемішуємо. Приправляємо суп соусом, складеним з соку лайма, соєвого соусу, часнику та червоного пекучого перцю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані курячі сердечка - рецепт
Курячі сердечка - досить недорогий і доступний субпродукт, який при правильному приготуванні набуває ніжний смак і приємний аромат. Звичайно, для

Серце індички – рецепт
Страви з індичих сердечок - дуже смачні і низькокалорійні. В них міститься залізо, фосфор і різні вітаміни. З даного субпродукту можна приготувати

Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші

Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас

Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка