Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Чоловічі мрії» з яловичиною - рецепт

Салат «Чоловічі мрії» з яловичиною - рецепт

28-02-2016, 20:40
527
Салат «Чоловічі мрії» з яловичиною - рецепт
Незважаючи на простоту і, здавалося б, банальний набір продуктів салат «Чоловічі мрії» виходить неймовірно смачним і апетитним. Пропонуємо класичний варіант страви і розповімо, як можна його урізноманітнити.

Як приготувати салат «Чоловічі мрії» з яловичиною - класичний рецепт


Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини або телятини – 310 г;

  • салатний цибулю – 110 г;

  • чотири курячих яйця;

  • сир твердий – 110 г;

  • яблучний оцет 6% – 65 мл;

  • класичний майонез ;

  • сіль поварена;

  • свіжа зелень для прикраси.


  • Приготування
    Для приготування цього салату ми будемо використовувати відварну яловичину. Для цього промитий кусень м'яса заллємо підсоленою водою і поставимо варитися до готовності. Можна при цьому додати лавровий лист і горошини перцю для додання відвареної яловичини додаткових смакових якостей. По готовності остуджуємо м'ясо в бульйоні, а потім розбираємо на волокна або нарізаємо невеликими кубиками.
    Відварюємо також і яйця круто, витримавши їх в киплячій воді протягом десяти хвилин. Потім перекладаємо їх у крижану воду до охолодження, очищаємо і перетираємо на тертці. Разом з цим маринуємо салатний цибулю. Очищаємо його, нарізаємо тонкими півкільцями або чвертькільцями і заливаємо сумішшю яблучного оцту з двома столовими ложечками води. Через хвилин двадцять маринад зливаємо, а скибочки цибулі злегка віджимаємо.
    Приступаючи до оформлення салату, викладаємо на блюдо або в салатник півкільця маринованої цибулі і промазуємо майонезом. Потім розподіляємо зверху шар м'яса і знову майонез. Далі черга варених яєць. Розкладаємо стружку рівномірно поверх м'яса, підсолюємо зовсім небагато, також покриваємо майонезній сіточкою і притрушиваем зверху перетертим через маленьку тертці твердим сиром.
    Салат «Чоловічі мрії» з яловичиною - рецепт

    Даємо салату просочитися в холодильнику години чотири, а потім прикрашаємо гілочками свіжої зелені і можемо подавати.
    В класичний варіант цієї страви можна внести дуже вдалі корективи, доповнивши його іншими компонентами. Дуже смачним, з оригінальною пікантною ноткою, виходить салат «Чоловічі мрії» з гранатом. Для цього достатньо тільки посипати його поверхню поверх сиру гранатовими зернами. Крім нового смаку отримаємо також приголомшливо ефектне поєднання кольорів.
    Як варіант можна також приготувати салат «Чоловічі мрії» з ананасом. Скибочки консервованого тропічного фрукта слід для цього прокласти шаром між яйцями і сиром і також присмачити майонезом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з копченою куркою і ананасами
    Салат з копченою куркою і ананасами
    Поєднання курячого м'яса і ананаса давно стало класикою і використовується у всіляких варіаціях різноманітних страв. Не стало винятком і приготування
    Салат з маринованою цибулею
    Салат з маринованою цибулею
    Пропонуємо вам підбірку найбільш простих у виконанні салатів, якими ви порадуєте своїх домочадців і гостей. Спробуйте і ви переконаєтеся, що салат,
    Салат зі свинячого серця
    Салат зі свинячого серця
    Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
    Салат «Чоловічі мрії» - рецепт
    Салат «Чоловічі мрії» - рецепт
    Не дарма кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Спочатку смачно нагодуємо, а потім вже все інше. Салат «Чоловічі мрії» допоможе