Бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою. сиром, яйцем - смачні і швидкі рецепти на сніданок
Застосування мікрохвильової печі пропонує багато варіантів приготування страв - це розморожування, розігрівання їжі, приготування повноцінних страв. Одним з найпоширеніших варіантів є гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі, які часто виступають як альтернатива сніданку.
Існує безліч способів, щоб зробити швидкі бутерброди в мікрохвильовій печі. Можна відзначити такі нюанси їх готування:
Щоб бутерброд вийшов соковитим, хлібний скибочку рекомендується змастити маслом або соусом.
Рецепт буде залежати від смакових уподобань господині. Найбільш прості бутерброди в мікрохвильовій печі – це ті, для яких використовується варена або копчена ковбаса.
Незамінним компонентом стане твердий сир, який при високих температурах розплавляється і стає тягучим, тим самим закріплюючи інші інгредієнти.
Буквально за кілька хвилин можна приготувати бутерброди з сиром у мікрохвильовці. Основний інгредієнт – хліб, він береться житній, пшеничний, батон або з висівками. Крім того, буде потрібно пара скибочок сиру, тут вибір можна зупинити на солоноватом продукті, нейтральному присмак або з смаком топленого молока.
Інгредієнти:
хліб – кілька скибочок;
помідор – 1 шт.;
сир – 100 г;
майонез – за смаком;
сіль і зелень.
Приготування
Хлібні скибочки намазати невеликим шаром майонезу.
Помідор нарізати на тонкі кружечки і викласти їх з одного краю бутербродів.
Помідор злегка посипати сіллю.
Сир тонко порізати і розкласти по всьому периметру помідора.
Поставити бутерброд в СВЧ-піч на 1 хвилину.
Вийняти бутерброд. За бажанням можна ножем рівномірно розподілити сир по всій поверхні.
Зелень прикрасить готову закуску, вживати бутерброди, зроблені в мікрохвильовці, потрібно в гарячому вигляді.
Така гаряча закуска як бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром дозволить швидко і ситно перекусити, коли часу на щільний сніданок або обід не вистачає. Їсти страву краще в теплому, злегка остиглому варіанті. Особливістю закуски є розташування продуктів шарами, що додасть їм оригінальний вигляд і присмак.
Інгредієнти:
ковбаса – 2-3 скибочки;
помідор – 1 шт.;
тертий сир – 1 ст. л.;
хліб – 2-3 шматочки.
Приготування
На хлібний шматочок викласти шар ковбаси.
Помідор вимити, тонко нарізати і укласти зверху.
Знову викласти скибочки ковбаси.
Сир натерти на тертці і посипати зверху.
Готувати бутерброди мікрохвильовці 1 хвилину при максимальній потужності, щоб сир розплавився.
Якщо зробити ситні бутерброди з яйцем і сиром у мікрохвильовці, то вистачить і двох штук, щоб ситно попоїсти. До числа таких бутербродів можна віднести варіант з сиром і яйцем. Для створення страви беруться тільки білки, вони попередньо обробляються в приладі, але при цьому не повинні згорнутися, а залишитися білою однорідною масою.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
твердий сир – 2 скибочки;
хліб – 2 скибочки.
Приготування
Відокремити білки. Відправити їх у мікрохвильову піч на 1 хвилину.
Як тільки білки будуть готові, на них відразу викласти шматочок сиру.
На скибочку хліба покласти білок сиром і накрити другим скибочкою. Бутерброди на швидку руку в мікрохвильовці будуть готові через 1 хвилину.
Любителі рибних страв зможуть приготувати гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці. Вони зажадають мінімум зусиль, потрібно лише правильно розкласти компоненти і поставити їх в прилад до того моменту, поки пікантна рибна закуска не буде готова. Додати страві пікантності можна за допомогою додавання зеленого цибулі та томатів.
Інгредієнти:
батон – 1 шт.;
шпроти – 1 банку;
помідор – 1 шт.;
майонез – 125 г;
сир твердий – 50 г;
цибуля зелена.
Приготування
Нарізати батон на тонкі шматочки.
Помідор порізати кільцями.
Сир натерти на дрібній тертці.
Кожен шматок батона спочатку змастити майонезом, потім викласти помідор і шпроти.
Посипати шпроти сиром і подрібненою цибулею.
Бутерброди, зроблені в мікрохвильовці, будуть готові після повного розплавлення сиру.
Зробити блюдо апетитним і ароматним здатні бутерброди в СВЧ, до складу яких входить плавлений сир і часник. Ці два компоненти ідеально комбінуються між собою, вони припадуть до смаку любителям гострих пікантних закусок і внесуть різноманітність в повсякденне меню. Часник можна подрібнити за допомогою преса або дрібно порізати.
Інгредієнти:
хліб – 4 шматочка;
вершкове масло – 4 ст. л.;
часник – 2 зубчики;
плавлений сир – 100 р.
Приготування
Вершкове масло розтопити, це можна зробити в мікрохвильовці. У готову рідку суміш додати подрібнений часник.
Скибочки хліба змастити часниковим маслом, посипати зеленню.
Зверху викласти тонкі скибочки плавленого сиру. Запекти бутерброди в мікрохвильовій печі близько 2-3 хвилин.
Можна поекспериментувати з варіаціями страви і зробити бутерброди з грибами і сиром в мікрохвильовці. Їх приготування вимагає попередньої підготовки, оскільки гриби необхідно відварити. Страва готується довше, ніж те, в якому не присутній цей додатковий компонент, але результат перевершить всі очікування.
Інгредієнти:
печериці – 200 г;
хліб – 4 шматочка;
зелена цибуля;
часник – 1 зубчик;
вершкове масло – 1 ст. л.;
тертий сир – 2 ст. л.;
сіль.
Приготування
Очищені гриби відварити в підсоленій воді, дрібно нарізати.
Видавити часник і змішати з вершковим маслом і сіллю.
Цією сумішшю намазати хліб. Зверху викласти шар грибів, а потім тертий сир.
Бутерброд відправити в мікрохвильову піч на 1 хвилину при максимальній потужності. Посипати зеленим цибулею.
Трохи більше часу готуються смачні гарячі бутерброди в мікрохвильовці, що містять у своєму складі фарш. Вони виправдовують всі старання господарки та очікування від приготування чудового блюда. Використання томатної пасти допомагає надати пікантний присмак, ідеально доповнює м'ясо.
Інгредієнти:
фарш – 0 5 кг;
часник – 2 зубчики;
цибуля – 1 шт.;
томатна паста – 2 ст. л.;
хліб – 4 шматочка;
сир – 4 ст. л.
Приготування
Часник і цибулю подрібнити, з'єднати з фаршем.
Додати томатну пасту, всі компоненти перемішати і сформувати 4 коржі.
Підсмажити їх на сковороді, по 3 хвилини з кожного боку.
Кожну корж викласти на хліб, посипати потертим сиром.
Готувати бутерброди в мікрохвильовій печі близько 2 хвилин.
Використовуючи різноманітні начинки, можна приготувати неймовірно смачні гарячі бутерброди з лаваша в мікрохвильовці. Їм можна надати форму конвертиків або рулетів, все залежить від індивідуального побажання господині. В якості начинки можуть використовуватися всілякі овочі, гриби, ковбаса, м'ясо або риба.
Інгредієнти:
малосолоний сьомга – 300 г;
лаваш – 1 шт.;
плавлений сир – 250 г;
свіжий огірок – 1 шт.;
зелень.
Приготування
Лаваш намазати рівномірним шаром плавленого сиру.
Червону рибу нарізати дрібними скибочками і викласти зверху на сир.
Огірок вимити, очистити, нарізати тонкою соломкою, разом з рубаною зеленню покласти на лаваш.
Загорнути лаваш і відправити в мікрохвильову піч на 1 хвилину, після чого бутерброди на сніданок в мікрохвильовці нарізати на порційні шматочки.
Можна зробити неймовірно смачні бутерброди в мікрохвильовці, які характеризуються ароматним підсушеним хлібом, ніжним тягучим сиром, крім того, в цю композицію може чудово вписатися ананас. Він додасть незвичайний пікантний присмак, додасть нотку солодощі у звичне солоне блюдо.
Інгредієнти:
хліб – 6 шматочків;
шинка – 6 шматочків;
сир – 6 скибочок;
ананас – 6 кілець;
вершкове масло – 120 р.
Приготування
Хліб тонко нарізати, кожен шматочок змастити вершковим маслом. Викласти на нього шматочки шинки і ананаса.
Останнім викласти сир і відправити бутерброди в мікрохвильовку на 2 хвилини.
Як приготувати гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?
Існує безліч способів, щоб зробити швидкі бутерброди в мікрохвильовій печі. Можна відзначити такі нюанси їх готування:
Гарячі бутерброди з сиром у мікрохвильовці
Буквально за кілька хвилин можна приготувати бутерброди з сиром у мікрохвильовці. Основний інгредієнт – хліб, він береться житній, пшеничний, батон або з висівками. Крім того, буде потрібно пара скибочок сиру, тут вибір можна зупинити на солоноватом продукті, нейтральному присмак або з смаком топленого молока.
Інгредієнти:
Приготування
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою
Така гаряча закуска як бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром дозволить швидко і ситно перекусити, коли часу на щільний сніданок або обід не вистачає. Їсти страву краще в теплому, злегка остиглому варіанті. Особливістю закуски є розташування продуктів шарами, що додасть їм оригінальний вигляд і присмак.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці
Якщо зробити ситні бутерброди з яйцем і сиром у мікрохвильовці, то вистачить і двох штук, щоб ситно попоїсти. До числа таких бутербродів можна віднести варіант з сиром і яйцем. Для створення страви беруться тільки білки, вони попередньо обробляються в приладі, але при цьому не повинні згорнутися, а залишитися білою однорідною масою.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Любителі рибних страв зможуть приготувати гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці. Вони зажадають мінімум зусиль, потрібно лише правильно розкласти компоненти і поставити їх в прилад до того моменту, поки пікантна рибна закуска не буде готова. Додати страві пікантності можна за допомогою додавання зеленого цибулі та томатів.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброд з плавленим сиром у мікрохвильовці
Зробити блюдо апетитним і ароматним здатні бутерброди в СВЧ, до складу яких входить плавлений сир і часник. Ці два компоненти ідеально комбінуються між собою, вони припадуть до смаку любителям гострих пікантних закусок і внесуть різноманітність в повсякденне меню. Часник можна подрібнити за допомогою преса або дрібно порізати.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди з печерицями та сиром у мікрохвильовці
Можна поекспериментувати з варіаціями страви і зробити бутерброди з грибами і сиром в мікрохвильовці. Їх приготування вимагає попередньої підготовки, оскільки гриби необхідно відварити. Страва готується довше, ніж те, в якому не присутній цей додатковий компонент, але результат перевершить всі очікування.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди з фаршем в мікрохвильовці
Трохи більше часу готуються смачні гарячі бутерброди в мікрохвильовці, що містять у своєму складі фарш. Вони виправдовують всі старання господарки та очікування від приготування чудового блюда. Використання томатної пасти допомагає надати пікантний присмак, ідеально доповнює м'ясо.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди з лаваша в мікрохвильовці
Використовуючи різноманітні начинки, можна приготувати неймовірно смачні гарячі бутерброди з лаваша в мікрохвильовці. Їм можна надати форму конвертиків або рулетів, все залежить від індивідуального побажання господині. В якості начинки можуть використовуватися всілякі овочі, гриби, ковбаса, м'ясо або риба.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди з ананасом та сиром у мікрохвильовці
Можна зробити неймовірно смачні бутерброди в мікрохвильовці, які характеризуються ароматним підсушеним хлібом, ніжним тягучим сиром, крім того, в цю композицію може чудово вписатися ананас. Він додасть незвичайний пікантний присмак, додасть нотку солодощі у звичне солоне блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Бутерброди в мікрохвильовій печі
Мікрохвильовка – важлива помічниця на вашій кухні. І кожна господиня знає, що з допомогою неї можна швидко приготувати багато смачні страви. Сьогодні
Бутерброди з сиром
Бутерброди з сиром - це, безсумнівно, класика серед закусок на святковому і щоденному столі. У кожної господині, напевно, є свої варіанти створення
Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх