Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цукерки «Тоффі»

Цукерки «Тоффі»

18-01-2015, 23:33
1 193
Цукерки «Тоффі»
Солодкі і смачні домашні цукерки - улюблене ласощі не тільки дітей, але і дорослих. Сьогодні ми з вами розглянемо, як приготувати в домашніх умовах знайомі всім цукерки «Тоффі».

Рецепт цукерок «Гранд Тоффі»


Інгредієнти:

  • цукор - 250 г;

  • вершки 30 % - 250 мл;

  • темний шоколад - 50 г;

  • сіль - за смаком;

  • масло вершкове - 50 г.


  • Приготування
    Насипаємо трохи цукру в каструлю з товстим дном і ставимо на слабкий вогонь. Чекаємо, поки він розтопиться, додаємо ще трохи. Таким чином, розтоплюємо весь цукор. До цукрових карамелі кладемо вершкове масло, сіль і підігріті вершки. Варимо на невеликому вогні, постійно помішуючи, приблизно 10 хвилин, до загусання. Потім в масу додаємо поламаний темний шоколад, добре перемішуємо і чекаємо, поки він розтопиться. Прямокутну форму застеляємо папером для випічки змащуємо рослинним маслом і виливаємо рівномірним шаром карамельну масу. Розподіляємо її по всій поверхні, розрівнюючи за допомогою лопатки. Охолодити при кімнатній температурі і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 5 годин. По закінченню часу, дістаємо форму і гострим ножем нарізаємо цукерки.

    Цукерки «Тоффі»


    Інгредієнти:

  • вершковий ірис - 300 г;

  • фундук - 30 шт.;

  • темний шоколад - 50 г;

  • вершки 10% - 5 ст. ложок;

  • вершкове масло - 25 ст. ложки;

  • лікер - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Беремо вершковий ірис і ламаємо його на невеликі шматочки, або нарізаємо ножем. Потім ретельно розтоплюємо їх на водяній бані. Коли всі іриски перетворяться в однорідну вершкову масу, додаємо до них вершки і коньяк. Все добре перемішуємо і знімаємо з вогню. Акуратно вливаємо розтоплене вершкове масло, постійно заважаючи, щоб суміш вийшла блискучою і гладкою. Формочки для майбутніх цукерок змащуємо рослинним маслом і трохи заповнюємо розплавленим ірисом. У центр кожної цукерки кладемо фундук і знову покриваємо шаром ірису, але не до кінця. На водяній бані розтоплюємо темний шоколад, додаємо трохи вершків та вершкового масла, добре перемішуємо. Шоколадну масу чайною ложкою викладаємо на центр кожної цукерки. Прибираємо ласощі в морозилку приблизно на 5 годин, щоб воно добре застигло. Після цього дістаємо іриски «Тоффі», відокремлюємо від формочки і подаємо до столу.

    Цукерки «Тоффі» з шоколадом і журавлиною


    Інгредієнти:

  • сушена журавлина - 200 г;

  • масло вершкове - 150 г;

  • коричневий цукор - 200 г;

  • шоколад - 200 р.


  • Приготування
    Беремо плоску прямокутну форму, змащуємо маслом і на дно рівномірно розкладаємо журавлину. У мисочці змішуємо вершкове масло з цукром і ставимо на слабкий вогонь. Готуємо, постійно помішуючи, поки маса не стане густою. Отриманий сироп акуратно викладаємо поверх журавлини за допомогою ложки. Шоколад ламаємо на шматочки і викладаємо на поверхню сиропу. Прибираємо нашу форму в холодильник приблизно на 5 годин. Потім дістаємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо на блюдо.

    Торт «Тоффі» - рецепт


    Торт - найголовніше страву святкового столу. Пропонуємо вам зробити смачне і дивовижне кремове диво, яке стане не тільки чудовим частуванням, але і хорошим завершенням будь-якого торжества.
    Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • сметана 33 % - 1 л;
  • Цукерки «Тоффі»

  • желатин - 3 ч. ложки;

  • волоські горіхи - 300 г;

  • варене згущене молоко - 300 мл


  • Приготування
    Рецепт торта «Тоффі» досить простий. Збиваємо яйця з цукром і поступово додаємо розпушувач і борошно. Все акуратно перемішуємо і викладаємо у змащену маслом форму для випічки. Випікаємо в розігрітій духовці приблизно 30 хвилин. Остиглий бісквіт розрізаємо акуратно на 3 коржа. Згущене молоко викладаємо в кухлик, додаємо трохи молока і підігріваємо, постійно помішуючи. Розчиняємо Желатин у воді і збиваємо зі сметаною. Тепер беремо коржі і змащуємо їх кремом в наступній послідовності: бісквіт, сметана, бісквіт, крем, волоські горіхи, сметана, бісквіт, крем з горіхами. Дуже смачний десерт ставимо в холодильник для застигання, після чого його можна сміливо подавати до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Повітряний рис
    Повітряний рис
    Коли діти вимагають якого-небудь смачного ласощі, згадайте про повітряне рисі. Ці ніжні пластівці просто тануть в роті, так і шкоди від них ніякого,
    Вишня в шоколаді
    Вишня в шоколаді
    Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.
    Цукерки «Трюфель»
    Цукерки «Трюфель»
    Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
    Молочні іриски
    Молочні іриски
    Приготування домашніх цукерок - це аж ніяк не прерогатива досвідченого кондитера. Ласощі у вигляді молочних ірисок з нашого рецепта під силу
    «Грильяж» в домашніх умовах
    «Грильяж» в домашніх умовах
    Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому
    «Грильяж» в домашніх умовах
    «Грильяж» в домашніх умовах
    Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому