Як приготувати курку на сковороді?

Курка в кефірі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для того, щоб смачно посмажити курочку на сковороді нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Ніжки обробляємо, промиваємо й обсушуємо, використовуючи рушник. Потім нарізаємо шматочками і перекладаємо в миску. Часник чистимо, подрібнюємо в часничниці і разом з рубаним кропом додаємо до м'яса. Посипаємо все спеціями, заливаємо кефіром, перемішуємо і залишаємо на годину. Після цього перекладаємо курку на суху сковороду виливаємо маринад і тушкуємо на середньому вогні. Подаємо страву зеленню кінзи або базиліка.
Курка в паніровці на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати курку на сковороді? Філе обполіскуємо, обсушуємо і злегка відбиваємо спеціальним молоточком. Потім присипаємо кожен шматочок спеціями і відставляємо в сторону. Окремо в мисці збиваємо яйця, в одну тарілку насипаємо борошно, а в іншу – панірувальні сухарі. Тепер обвалюємо курячий шматочок у борошні, потім в яйці і обсипаємо гарненько сухарями. На сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо філе і підсмажуємо його до апетитної скоринки. Готові шматочки перекладаємо на паперові рушники і залишаємо на деякий час, щоб вийшов зайвий жир.
Курка в сухарях на сковороді
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, спочатку готуємо маринад. У ємність вичавлюємо сік лимона, вбиваємо яйце і перемішуємо. Потім додаємо майонез, гірчицю, кетчуп, додаємо подрібнений часник і спеції. Доводимо все до однорідної консистенції. Стегенця ополоскиваем, зрізаємо зайвий жир і викладаємо в приготований маринад. Залишаємо м'ясо на 20 хвилин промаринуватися. По закінченні часу розігріваємо на сковороді рослинне масло. Кожне стегно обвалюємо в сухарях і обсмажуємо до золотавої скоринки. Потім заливаємо їх трохи водою і протушиваем близько 5 хвилин або запікаємо в духовці. Готову соковиту курку подаємо на сковороді, посипавши рубаною зеленню.
Курка з овочами на сковороді
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування

Спочатку готуємо маринад: змішуємо натуральний соєвий соус з рисовим вином. Курку нарізаємо шматочками, викладаємо в приготовлену суміш і прибираємо маринуватися в холодильник на півгодини. У сковорідку наливаємо масло, ставимо її на вогонь, додаємо тертий часник і мелений імбир. Пасеруємо спеції 15 секунд, а потім викладаємо курячі шматочки. Підрум'янюємо їх 1 хвилинку, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку. Потім викладаємо їх назад у тарілку, а в сковороду вливаємо ще олії і додаємо імбир з часником. Після цього викладаємо овочі і обсмажуємо їх 5-7 хвилин, постійно перемішуючи. Далі вливаємо воду, соєвий соус, викладаємо курку, доводимо до кипіння й тушкуємо хвилин 10. Ось і все, курка смажена шматочками на сковороді готова!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка в червоному вині
Курка у вині - вельми аристократичне блюдо, яке підійде і до святкового столу, і зробить звичайна вечеря святом. На приготування цієї страви вам

Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось

Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового

Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу

Курка з мандаринами
Куряче м'ясо досить доступно, тому з них можна готувати безліч смачних і цікавих страв. Зазвичай курку фарширують гречкою, рисом, яблуками. Але ми