Суп з фрикадельками - рецепт
Суп з фрикадельками – ідеальне гаряче блюдо, яке сподобається всім і залишиться смачним навіть на наступний день. Він виходить неймовірно ароматним, яскравим та корисним.
Інгредієнти:
курячий фарш – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
болгарський перець – 05 шт.;
олія рослинна;
яйце – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко до напівготовності. Потім додаємо трохи до курячого фаршу, вбиваємо яйце і кидаємо порізану петрушку. Приправляємо масу спеціями, гарненько вимішуємо руками і ліпимо фрикадельки. Солодкий перець обробляємо, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. До залишився луку викладаємо підготовлені овочі, перемішуємо і пасеруємо хвилин 5. У каструлі доводимо до кипіння воду, обережно опускаємо курячі фрикадельки і варимо на повільному вогні. Через 10 хвилин кидаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, підсолюємо і проварюємо ще 10 хвилин. Після цього викладаємо обсмажені овочі, накриваємо кришкою і тушкуємо страву до готовності. Далі розливаємо суп по тарілках і подаємо з сільської сметаною і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
вода – 6 ст.;
спеції;
лавровий лист – 2 шт.;
рис – 4 ст. ложки;
олія рослинна.
Для фрикадельок:
фарш яловичий – 150 г;
фарш свинячий – 150 г;
часник – 2 зубчики;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції .
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і обробляємо. З помідора знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть тоненькими пластинами. Картоплю, моркву і болгарський перець шаткуємо дрібними кубиками. Цибулину і часник пропускаємо через м'ясорубку. Тепер змішуємо в мисці яловичий і свинячий фарш, додаємо спеції, яйце і цибулю з часником. З отриманої маси ліпимо вологими руками фрикадельки. Кілька штук викладаємо в сковороду з олією і обсмажуємо кілька хвилин. Потім додаємо томати, картопля, перець і моркву. Все ретельно перемішуємо і пасеруємо 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Після цього кидаємо дрібно нарубаний часник і перекладаємо готову обжарку в каструлю з водою. Приправляємо спеціями за смаком, доводимо до кипіння і акуратно кидаємо м'ясні фрикадельки. Вогонь зменшуємо, прикриваємо кришкою і варимо суп 30 хвилин. Через півгодини додаємо промитий рис, кладемо лавровий лист і варимо страва до повної готовності.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
плавлений сирок – 200 г;
вода – 2 л;
спеції;
лавровий листочок;
свіжа зелень.
Для фрикадельок:
м'ясо – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і часником. Потім додаємо спеції, перемішуємо і ліпимо з фаршу фрикадельки. Картоплю, моркву і цибулю чистимо, а плавлений сирок звільняємо з упаковки. Всі овочі для супу нарізаємо довільними скибочками, а частина моркви натираємо на крупній терочке.
Обсмажуємо їх на рослинному масло до золотавого кольору, а потім викладаємо м'ясні фрикадельки і тушкуємо ще 5 хвилин. Після цього акуратно перекладаємо всі вміст сковороди в каструлю, заливаємо гарячою водою, додаємо плавлені сирки, порізані кубиками, і кидаємо лавровий лист. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, ретельно все перемішуємо і проварюємо 15 хвилин при слабкому кипінні, накривши його кришкою. Лавровий листочок відразу виймаємо і викидаємо, щоб він не надав зайвої гірчинки всьому супу.
Суп з курячими фрикадельками
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко до напівготовності. Потім додаємо трохи до курячого фаршу, вбиваємо яйце і кидаємо порізану петрушку. Приправляємо масу спеціями, гарненько вимішуємо руками і ліпимо фрикадельки. Солодкий перець обробляємо, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. До залишився луку викладаємо підготовлені овочі, перемішуємо і пасеруємо хвилин 5. У каструлі доводимо до кипіння воду, обережно опускаємо курячі фрикадельки і варимо на повільному вогні. Через 10 хвилин кидаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, підсолюємо і проварюємо ще 10 хвилин. Після цього викладаємо обсмажені овочі, накриваємо кришкою і тушкуємо страву до готовності. Далі розливаємо суп по тарілках і подаємо з сільської сметаною і свіжою зеленню.
Рецепт супу з фрикадельками
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і обробляємо. З помідора знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть тоненькими пластинами. Картоплю, моркву і болгарський перець шаткуємо дрібними кубиками. Цибулину і часник пропускаємо через м'ясорубку. Тепер змішуємо в мисці яловичий і свинячий фарш, додаємо спеції, яйце і цибулю з часником. З отриманої маси ліпимо вологими руками фрикадельки. Кілька штук викладаємо в сковороду з олією і обсмажуємо кілька хвилин. Потім додаємо томати, картопля, перець і моркву. Все ретельно перемішуємо і пасеруємо 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Після цього кидаємо дрібно нарубаний часник і перекладаємо готову обжарку в каструлю з водою. Приправляємо спеціями за смаком, доводимо до кипіння і акуратно кидаємо м'ясні фрикадельки. Вогонь зменшуємо, прикриваємо кришкою і варимо суп 30 хвилин. Через півгодини додаємо промитий рис, кладемо лавровий лист і варимо страва до повної готовності.
Сирний суп з фрикадельками
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Приготування
М'ясо обробляємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і часником. Потім додаємо спеції, перемішуємо і ліпимо з фаршу фрикадельки. Картоплю, моркву і цибулю чистимо, а плавлений сирок звільняємо з упаковки. Всі овочі для супу нарізаємо довільними скибочками, а частина моркви натираємо на крупній терочке.
Обсмажуємо їх на рослинному масло до золотавого кольору, а потім викладаємо м'ясні фрикадельки і тушкуємо ще 5 хвилин. Після цього акуратно перекладаємо всі вміст сковороди в каструлю, заливаємо гарячою водою, додаємо плавлені сирки, порізані кубиками, і кидаємо лавровий лист. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, ретельно все перемішуємо і проварюємо 15 хвилин при слабкому кипінні, накривши його кришкою. Лавровий листочок відразу виймаємо і викидаємо, щоб він не надав зайвої гірчинки всьому супу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляний суп з фрикадельками
Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.
Суп з фрикадельками в мультиварці
Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,
Суп без картоплі
Якщо ви зібралися варити суп, а в будинку не виявилося картоплі - не впадайте у відчай, можна приготувати не менш смачний суп без картоплі. Наші
Суп з рибними фрикадельками
Суп з рибними фрикадельками - це смачна страва родом з дитинства. Воно виходить легким і дієтичним. Давайте приготуємо знайомий супчик за нескладними
Суп з фрикадельками і рисом
Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як