Як посмажити корюшка на сковороді?

Як смачно посмажити корюшка на сковороді?
Почнемо з найпростішої варіації рецепта, для якої рибку досить приправити і гарненько обсипати борошном. Щоб борошно під час приготування не подгорала, псуючи весь смак і аромат риби, слід ретельно струшувати її надлишки перед обсмаженням.
Готова рум'яна корюшка ідеальна компанії легкого соусу з хріном, рецепт якого ми також наведемо нижче.
Інгредієнти:
Для риби:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як посмажити корюшка в борошні, рибку слід випатрати і добре сполоснути, а потім і обсушити. Борошно слід змішати з пучкою солі, а потім обваляти в ній кожну з підготовлених рибок.
Секрет правильної хрусткою корюшки полягає в правильному кількості олії: його не повинно бути мало, щоб рибка не прилипала, але і розводити фритюр теж немає необхідності. Розігрів пару сантиметрів олії, покладіть в нього рибку і обсмажте її до зарум'янювання.
Поки корюшка смажиться, змішайте сметану з соусом з хрону і яблучним оцтом, додайте солі. Готову рибку обсушити на серветках і відразу ж пробуйте – найсмачніше вона зразу ж після приготування.
Як правильно посмажити корюшка на сковороді?
Ще один спосіб зробити корюшка хрусткою – обваляти її в хлібній крихті. Для більшого смакового різноманітності до самої крихті ми додамо трохи сушеного часнику і гострого перцю, але ваші доповнення можуть бути абсолютно будь-якими.
Інгредієнти:
Приготування
Наповніть сковороду рослинною олією на 4-5 см і додайте її на середньому вогні. Поки масло доходить до необхідної температури, прийміть за рибку. Дрібну рибку можна не чистити, а просто сполоснути, обсушити і потім обваляти в суміші хлібної крихти і сушеного часнику. Опустіть рибку в розігріте масло і залиште до освіти рум'янцю на поверхні. Перекладіть на серветки і збризніть рибу лимонним соком при бажанні.
Як посмажити дрібну корюшка на сковороді?
Дрібна корюшка повинна бути максимально хрусткою і забезпечити це можна завдяки простому кляру.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно слід з'єднати зі збитим яйцем, додати туди ж щіпку солі і влити молоко. Після повторного збивання та отримання однорідного кляру, у нього опускають промиту дрібну корюшка і добре перемішують.
Перед приміщенням кожної з рибок в кипляче масло, надлишків кляру потрібно дати стекти. Після обжарювання до золотистої скоринки рибу перекладають на серветки і подають з улюбленим соусом або просто так.
Як швидко посмажити дрібну корюшка?
Інгредієнти:

Приготування
Приготуйте паніровку із суміші борошна, солі і крохмалю. Останній забезпечить появу на рибці щільною хрусткої скоринки. Обваляйте рибок в отриманій суміші і обсмажте у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору. Готову рибу перекладіть на серветки. Можна додатково полити рибу соком лимона або подати з соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити минтай?
Доступна, зовсім недорога рибка може перетворитися в незвичайну страву, при правильно підібраному рецепті. Далі розповімо, як з неабиякого минтая

Як посмажити корюшка?
Навряд чи хтось здатний встояти перед спокусою спробувати ароматну, чудово хрустку смажену корюшка. Далі описані рецепти, які допоможуть приготувати

Як посмажити карася?
Ніщо не зрівняється з незрівнянним смаком свіжообсмаженої карася. Спробуйте приготувати його за запропонованими далі рецептами, і ваше блюдо вийде

Як посмажити яловичу печінку?
Не можна заперечувати користь яловичої печінки і вводити її в раціон іноді просто необхідно. Якщо ваші стосунки з цим продуктом не задалися,

Як смажити мойву на сковороді?
Мойва - це маленька, жирна і смачна рибка, яку приготувати досить просто. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами, як посмажити мойву на

Як чистити корюшка?
Корюшка - це невелика північна рибка, приблизно, 15-20 см завдовжки. Має не характерний для риби аромат свіжих огірків. Рецептів приготування цієї