Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?

Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?

28-04-2016, 20:24
699
Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?
Багато хто навіть не підозрюють, скільки чудових і неймовірно смачних страв можна приготувати з самої звичайної свинячий рульки. Цей бюджетний продукт може стати основою смачного запеченого в духовці ласощі або ж найніжнішої свинячої тушонки. А як приготувати ці чудові страви ми розповімо нижче в наших рецептах.

Як запекти свинячу рульку в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • свиняча рулька (велика) – 18-2 кг;

  • натуральний соєвий соус – 75 мл;

  • цибулина ріпчаста – 120 г;

  • морква – 85 м;

  • корінь селери – 45 г;

  • лаврові листочки – 3 шт.;

  • горошки чорного перцю – 10-15 шт.;

  • горошини запашного перцю – 5-7 шт.;

  • сіль велика – за смаком;


  • Для запікання:

  • пиво світле – 150 мл;

  • мед квітковий – 75 г;

  • соус табаско – за смаком;

  • соус соєвий – 55 мл


  • Приготування
    Приготування свинячої рульки в домашніх умовах починаємо з попередньої підготовки вихідного продукту. Миємо, чистимо щіткою і соскабливаем, якщо буде потрібно, забруднення зі свинячої рульки ножем і заливаємо водою, помістивши її перед цим у відповідну посудину для варіння. Додаємо туди ж очищену цибулину і коріння цілком, вливаємо якісний соєвий соус, кидаємо лаврове листя і горошки чорного перчика і запашного і підсолюємо вміст ємності за смаком. Маємо страву на вогні, після закипання, збираємо піну, а потім знижуємо температуру до мінімального, прикриваємо каструлю кришкою і варимо вміст години три. По готовності виймаємо рульку на решітку і даємо їй гарненько стекти і обсохнути.
    Тепер змішуємо світле пиво, квітковий мед, соєвий соус і табаско, намазуємо отриману суміш на гомілку, покриваючи її по всій поверхні. Залишаємо страву в маринаді на одну годину, після чого оновлюємо шар пряної глазурі на поверхні гомілки і відправляємо її для запікання в прогріту духовку. Приблизно через тридцять хвилин перебування страви при температурі 180 градусів можна буде витягувати його на блюдо і подавати до столу, доповнивши тушкованою капустою і відварною або запеченою картоплею.

    Тушонка з свинячої рульки в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • свиняча рулька (без кістки) – 2 кг;

  • м'якоть свинини – 2 кг;
  • Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?

  • лаврові листочки – 5-7 шт.;

  • горошки чорного перцю – 2 ст. ложки;

  • горошини запашного перцю – 1 ст. ложка;

  • сіль крупна (нейодированная)– за смаком.


  • Приготування
    Для приготування тушкованого м'яса можна взяти тільки свинячу рульку, але для ідеального смаку краще все ж додати трохи м'якоті свинини з лопатки або задньої частини. Підготовлену рульку позбавляємо від кістки і нарізаємо м'ясо на шматочки. Укладаємо продукт в промаслений казан або іншу посудину, придатну для використання в духовці, чергуючи шари з сіллю, листочками лавра і горошинками чорного і запашного перцю. Визначаємо ємність з м'ясом в прогріту духовку і тушкуємо тушонку протягом чотирьох годин при температурі 125-140 градусів.
    По готовності розкладаємо тушонку по стерильним баночках і укупориваем для зберігання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати рулет з рульки?
    Як приготувати рулет з рульки?
    Безсумнівно, рулька, запечена по-особливому рецепту стане прикрасою будь-якого урочистого столу. Однак, далі ми пропонуємо спорудити страва з голяшки
    Свиняча рулька, запечена в рукаві
    Свиняча рулька, запечена в рукаві
    Приготування свинячої рульки - вельми вдячна справа. Блюдо виходить дивовижно смачним, а витрати на нього будуть потрібні мінімальні. Далі опишемо,
    Свиняча рулька в духовці
    Свиняча рулька в духовці
    З безлічі рецептів приготування свинячої рульки ми зібрали всього три варіанти, але найбільш незвичайних. Максимально докладно розповімо, як
    Як приготувати рульку?
    Як приготувати рульку?
    Щоб приготувати чудове святкове блюдо, можна просто запекти звичайну рульку, але іноді цього зовсім недостатньо. Тому далі запропонуємо чудові
    Свиняча рулька - рецепт
    Свиняча рулька - рецепт
    Рульку готують в різних країнах, і кожен рецепт відрізняється деякою особливістю. Далі запропонуємо варіанти приготування цього чудового блюда по
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить