Прості торти в домашніх умовах - рецепти
Пропонуємо рецепти простих і, незважаючи на це, неймовірно смачних тортів для приготування в домашніх умовах. Доступний набір компонентів, завжди наявний на кожній кухні і зовсім трохи вільного часу, і ласий десерт без надмірностей гідно доповнить солодкий стіл.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
пшеничне борошно - 1 склянка;
цукровий пісок - 1 склянка;
курячі яйця - 6 шт.;
розпушувач - 2 ч. ложки;
Для крему:
сметана жирністю більше 25% – 490 г;
цукровий пісок - 1 склянка;
ванільного цукру або ванілін.
Приготування
У першу чергу займемося приготуванням бісквіта. Дно рознімної форми застелем пергаментным листом і включимо духовку розігріватися, налаштувавши її на температурний режим 180 градусів. В цей час вбиваємо в глибоку чисту і суху миску яйця, додаємо цукровий пісок і обробляємо суміш міксером, починаючи з найнижчих оборотів. Поступово збільшуючи швидкість, домагаємося посвітлілою, пухкої, однорідної маси без домішки цукрових кристалів. Тепер всипаємо в яєчну масу розпушувач і просіяне борошно й акуратно і дбайливо перемішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
Перекладаємо бісквітне тісто в підготовлену раніше форму і ставимо на сорок п'ять-шістдесят хвилин випікатися на середній рівень духовки.
Після цього даємо пишному бисквитному коржу охолонути, а потім витягаємо з форми на грати для остаточного охолодження і визрівання. Зазначимо, що бісквіт буде готовий до просякання не раніше, ніж через дванадцять годин. Саме тоді разрежем його на дві-три поздовжні частини.
Для крему густу і жирну сметану обробляємо міксером, а потім всипаємо цукор-пісок і продовжуємо збивання до загустіння крему і придбання їм пишною текстури. Після цього укладаємо по черзі коржі в кільце рознімної форми і промазуємо кожен сметанним кремом. Для соковитості можна додати трохи шматочків свіжих фруктів чи ягід, або ж просто просочити бісквіт трохи цукровим сиропом .
Оформляємо тортик на свій розсуд. Можна просто помазати тим же кремом, присипати горіхами або прикрасити шматочками фруктів.
Інгредієнти:
Для медових коржів:
пшеничне борошно - 3 склянки;
цукровий пісок - 05 склянки;
курячі яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 05 пачки;
сода - 2 ч. ложки;
мед - 3 ст. ложки ;
сіль - щіпка;
Для крему:
варене згущене молоко - 1 банка;
сметана жирністю більше 25% - 600 р.
Приготування
Для приготування медових коржів змішуємо в мисці яйця з цукровим піском і дрібкою солі до піни, додаємо шматочки м'якого вершкового масла і соду, закладаємо мед і ставимо ємність з сумішшю на водяну баню. Прогріваємо масу, безперервно розмішуючи, до збільшення в об'ємі і пишності. На це знадобиться приблизно хвилин п'ятнадцять.
Тепер знімаємо миску з вогню, вмішуємо борошно і залишаємо отримане липке тісто остигати. Поділяємо його після цього на п'ять-шість рівних часток і розкачуємо кожну до бажаного діаметру. Можна це робити відразу на відрозі пергаменту або ж перенести розкатаний пласт на деко з пергаментным листом за допомогою качалки. Випікаємо коржі по три-п'ять хвилин в прогрітому духовій шафі при температурі 200 градусів, а потім обрізаємо, поки гарячі, приклавши тарілку або кришку бажаного розміру. Обрізки подрібнюємо в крихту за допомогою блендера і, поки коржі остигають, робимо крем. Для цього обробляємо міксером сметану до пишноти, поступово додаючи в процесі варену згущенку. Просочуємо отриманим кремом коржі, укладаючи один на одного, обмазуємо виріб кремом зверху і обсипаємо крихтою.
Найпростіший бісквітний торт в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
У першу чергу займемося приготуванням бісквіта. Дно рознімної форми застелем пергаментным листом і включимо духовку розігріватися, налаштувавши її на температурний режим 180 градусів. В цей час вбиваємо в глибоку чисту і суху миску яйця, додаємо цукровий пісок і обробляємо суміш міксером, починаючи з найнижчих оборотів. Поступово збільшуючи швидкість, домагаємося посвітлілою, пухкої, однорідної маси без домішки цукрових кристалів. Тепер всипаємо в яєчну масу розпушувач і просіяне борошно й акуратно і дбайливо перемішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
Перекладаємо бісквітне тісто в підготовлену раніше форму і ставимо на сорок п'ять-шістдесят хвилин випікатися на середній рівень духовки.
Після цього даємо пишному бисквитному коржу охолонути, а потім витягаємо з форми на грати для остаточного охолодження і визрівання. Зазначимо, що бісквіт буде готовий до просякання не раніше, ніж через дванадцять годин. Саме тоді разрежем його на дві-три поздовжні частини.
Для крему густу і жирну сметану обробляємо міксером, а потім всипаємо цукор-пісок і продовжуємо збивання до загустіння крему і придбання їм пишною текстури. Після цього укладаємо по черзі коржі в кільце рознімної форми і промазуємо кожен сметанним кремом. Для соковитості можна додати трохи шматочків свіжих фруктів чи ягід, або ж просто просочити бісквіт трохи цукровим сиропом .
Оформляємо тортик на свій розсуд. Можна просто помазати тим же кремом, присипати горіхами або прикрасити шматочками фруктів.
Простий і смачний медовий торт в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Для медових коржів:
Для крему:
Приготування
Для приготування медових коржів змішуємо в мисці яйця з цукровим піском і дрібкою солі до піни, додаємо шматочки м'якого вершкового масла і соду, закладаємо мед і ставимо ємність з сумішшю на водяну баню. Прогріваємо масу, безперервно розмішуючи, до збільшення в об'ємі і пишності. На це знадобиться приблизно хвилин п'ятнадцять.
Тепер знімаємо миску з вогню, вмішуємо борошно і залишаємо отримане липке тісто остигати. Поділяємо його після цього на п'ять-шість рівних часток і розкачуємо кожну до бажаного діаметру. Можна це робити відразу на відрозі пергаменту або ж перенести розкатаний пласт на деко з пергаментным листом за допомогою качалки. Випікаємо коржі по три-п'ять хвилин в прогрітому духовій шафі при температурі 200 градусів, а потім обрізаємо, поки гарячі, приклавши тарілку або кришку бажаного розміру. Обрізки подрібнюємо в крихту за допомогою блендера і, поки коржі остигають, робимо крем. Для цього обробляємо міксером сметану до пишноти, поступово додаючи в процесі варену згущенку. Просочуємо отриманим кремом коржі, укладаючи один на одного, обмазуємо виріб кремом зверху і обсипаємо крихтою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий рецепт торта
Багато вважають, що прості торти можна готувати лише для звичайно сімейного чаювання. Але ми пропонуємо зруйнувати стереотип і спорудити за простим
Торт «Панчо» - рецепт
Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й
Простий торт на швидку руку
Коли потрібно швиденько спорудити цікавий урочистий десерт для великої компанії на виручку приходять рецепти з розряду «на швидку руку». У цій статті
Сметанний торт - класичний рецепт
Здається зовсім недавно торт «Сметанник» був особливо популярним і його готували майже в кожному будинку. Пропонуємо відтворити той самий правильний
Медовий торт в домашніх умовах - рецепт
Сьогодні «Медовик» - це не тільки тонкі коржі перемазані заварним кремом. Рецепт цього чудового десерту неймовірно змінився. Отже, пропонуємо варіант
Як приготувати медовий торт?
У цій статті розповімо, як своїми руками створити чудовий десерт - медовий торт. Пропонуємо рецепти з різними видами крему. Обидва варіанти ласощі