Спагетті з овочами - це досить ситна страва, багата корисними речовинами, і при цьому воно легко засвоюється організмом, тому відмінно підійде не тільки для обіду або вечері, але навіть для сніданку. По цьому ж рецепту легко приготувати спагетті з овочами і м'ясом - просто додавши будь білок за вашим бажанням.
Як приготувати спагетті з овочами?
Інгредієнти: готові спагетті - 200 г; баклажан - 1 середній плід; заморожена стручкова квасоля - 1 склянка; консервовані у власному соку помідори (очищені) - 1 банка; часник; оливкова олія. сіль, спеції. Спагетті з овочами - це народний рецепт, тому його можна варіювати. Часник і спеції вибираються за смаком, але бажано додати майоран і базилік - традиційні італійські приправи.
Приготування Ставимо на вогонь воду для варіння спагетті, а в цей час приготуємо овочі. Квасолю треба розморозити, баклажан порізати соломкою, помідори - кубиками, часник подрібнити на тертці. Постараємося все робити синхронно: ставимо варитися спагетті, в цей час почнемо обсмажувати в олії баклажани, через кілька хвилин приєднаємо до них квасолю. Коли вона вкриється легким скоринкою, додаємо в сковороду томати, часник, сіль і спеції і тушкуємо до повної готовності. Якщо ви хочете приготувати спагетті з фаршем і овочами, то першим на сковороду викласти фарш, а потім - все інше. До фаршу відмінно підійде болгарський перець, так що його можна використовувати в цьому рецепті. Щоб зробити спагетті з куркою і овочами, то курку можна просто посмажити або тушкувати окремо, або так само, як і фарш, додати до овочів - на ваш вибір. Овочі повинні перетворитися в соус, і якщо в томатах соку недостатньо, просто налийте в сковороду трохи води. Коли все готово, викладаємо на тарілку спагетті, поливаємо їх овочевим соусом і прикрашаємо зеленню. Пора до столу!