Якщо у вас намечтается вечірка, посиденьки з друзями або спільний перегляд фільму в компанії - приготуйте піцу з фаршем. Вона стане прекрасним вечерею і сніданком і, безумовно, сподобається кожному.
Приготувати піцу з м'ясним фаршем зовсім не складно, продуктів буде потрібно не багато, та і в магазин бігти не доведеться.
Піца з фаршем і помідорами
Інгредієнти: тепла вода - 05 склянки; дріжджі - 10 г; борошно - 2 ст.; рослинне масло - 3 ст. л.; фарш м'ясний - 300 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; сир - 150 г; помідор - 2 шт.; маринований огірок - 2 шт.; кетчуп, сіль 1 середня цибулина; цукор - 1 ч. л.; сіль - 05 ч. л.; кетчуп. Приготування Рецепт приготування піци з фаршем починається з заготовки тіста. В зручну миску кладемо сіль, цукор і дріжджі, заливаємо теплою водою. Розмішуємо до повного розчинення, потім додаємо борошно і рослинне масло. Місимо тісто, накриваємо його і ставимо в тепле місце на пару годин.
У цей час можна зайнятися начинкою для піци, почнемо з фаршу. Обсмажуємо її на рослинній олії. Далі миємо та очищаємо цибулю, дрібно шаткуємо разом з огірками та помідорами. Якщо тісто готове - робимо тонкий корж, викладаємо на нього м'ясо і овочі. Готуємо протягом 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Через це час - піцу виймаємо, посипаємо тертим сиром. Якщо сир розплавиться - випічку пора дістати. При подачі запропонуйте гостям гострий соус або томатну пасту.
Тепер ви знаєте, як приготувати піцу з фаршем, однак не варто забувати про форс-мажорних ситуаціях, коли духовка зайнята або не працює, а хочеться побалувати себе. Піца з фаршем в мультиварці готується досить просто. Вам потрібно лише змастити чашу приладу маслом, викласти тісто, рівномірно розподілити начинку і включити режим «випічка». Піцу з курячим або свинячим фаршем випікаємо протягом 50 хвилин.
Якщо ви любите овочі і хочете зробити вечерю більш легким - спробуйте приготувати піцу з фаршем і баклажанами.
Піца з фаршем і баклажанами
Інгредієнти: дріжджі - 30 г; борошно - 300 г; сіль - 1 ч. л.; масло рослинне - 2 ст .л.; вода - половина склянки; баклажан - 2 шт.; перець болгарський - 1 шт.; часник - 3 зубчики; сир - 200 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; фарш - 400 г; помідор - 5 шт; свіжа зелень - пара пучок; цукор - 05 год .л.; кетчуп; сіль. Приготування У теплій воді розчиняємо дріжджі, сіль, борошно і цукор. Ставимо миску з тепле місце на годину. Цибуля моєму, очищаємо і нарізаємо кільцями, часник дрібно нарізаємо. Змішуємо їх з фаршем і обсмажуємо на рослинному маслі. в кінці заправляємо кетчупом. У другій сковороді обсмажуємо баклажани, попередньо їх, помивши, очистивши і нарізує кубиками. Сир тремо на крупній тертці. Помідори і перець миємо, очищаємо, нарізаємо соломкою або кільцями. З тіста робимо корж, викладаємо начинку. Блюдо випікаємо протягом 40 хвилин, попередньо змастивши маслом деко. Після приготування посипати подрібненою зеленню. Домашня піца з фаршем готова!
Якщо вам сподобалися вище запропоновані види піци, але набридло одноманітність, спробуйте приготувати іншу начинку, наприклад з фаршем і грибами, зберігши при цьому той же самий рецепт приготування тіста.
Піца з фаршем з кабачків
Втомилися то і справа готувати тісто? Тепер вам не потрібна борошно та дріжджі! Давайте розберемося, як же приготувати піцу без тесту. Для цього нам потрібні найпростіші продукти.
Інгредієнти: кабачок - 1 шт.; фарш - 500 г; майонез, кетчуп; сир - 200 г; рослинне масло - 1 ст. л. Приготування Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кільцями. Викладаємо їх на деко, змащене маслом. Зверху кладемо обсмажений фарш, майонез, кетчуп і тертий сир. Запікаємо при температурі 20 градусів протягом 25 хвилин до м'якості кабачка.