Вернуться назад Распечатать

Піца з фаршем

Піца з фаршем
Якщо у вас намечтается вечірка, посиденьки з друзями або спільний перегляд фільму в компанії - приготуйте піцу з фаршем. Вона стане прекрасним вечерею і сніданком і, безумовно, сподобається кожному.
Приготувати піцу з м'ясним фаршем зовсім не складно, продуктів буде потрібно не багато, та і в магазин бігти не доведеться.

Піца з фаршем і помідорами


Інгредієнти:

  • тепла вода - 05 склянки;

  • дріжджі - 10 г;

  • борошно - 2 ст.;

  • рослинне масло - 3 ст. л.;

  • фарш м'ясний - 300 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сир - 150 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • маринований огірок - 2 шт.;

  • кетчуп, сіль

  • 1 середня цибулина;

  • цукор - 1 ч. л.;

  • сіль - 05 ч. л.;

  • кетчуп.


  • Приготування
    Рецепт приготування піци з фаршем починається з заготовки тіста. В зручну миску кладемо сіль, цукор і дріжджі, заливаємо теплою водою. Розмішуємо до повного розчинення, потім додаємо борошно і рослинне масло. Місимо тісто, накриваємо його і ставимо в тепле місце на пару годин.
    У цей час можна зайнятися начинкою для піци, почнемо з фаршу. Обсмажуємо її на рослинній олії. Далі миємо та очищаємо цибулю, дрібно шаткуємо разом з огірками та помідорами. Якщо тісто готове - робимо тонкий корж, викладаємо на нього м'ясо і овочі. Готуємо протягом 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Через це час - піцу виймаємо, посипаємо тертим сиром. Якщо сир розплавиться - випічку пора дістати. При подачі запропонуйте гостям гострий соус або томатну пасту.
    Тепер ви знаєте, як приготувати піцу з фаршем, однак не варто забувати про форс-мажорних ситуаціях, коли духовка зайнята або не працює, а хочеться побалувати себе. Піца з фаршем в мультиварці готується досить просто. Вам потрібно лише змастити чашу приладу маслом, викласти тісто, рівномірно розподілити начинку і включити режим «випічка». Піцу з курячим або свинячим фаршем випікаємо протягом 50 хвилин.
    Якщо ви любите овочі і хочете зробити вечерю більш легким - спробуйте приготувати піцу з фаршем і баклажанами.

    Піца з фаршем і баклажанами


    Інгредієнти:

  • дріжджі - 30 г;

  • борошно - 300 г;

  • сіль - 1 ч. л.;

  • масло рослинне - 2 ст .л.;

  • вода - половина склянки;

  • баклажан - 2 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • сир - 200 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • фарш - 400 г;

  • помідор - 5 шт;

  • свіжа зелень - пара пучок;

  • цукор - 05 год .л.;

  • кетчуп;

  • сіль.


  • Приготування
    У теплій воді розчиняємо дріжджі, сіль, борошно і цукор. Ставимо миску з тепле місце на годину. Цибуля моєму, очищаємо і нарізаємо кільцями, часник дрібно нарізаємо. Змішуємо їх з фаршем і обсмажуємо на рослинному маслі. в кінці заправляємо кетчупом. У другій сковороді обсмажуємо баклажани, попередньо їх, помивши, очистивши і нарізує кубиками. Сир тремо на крупній тертці. Помідори і перець миємо, очищаємо, нарізаємо соломкою або кільцями. З тіста робимо корж, викладаємо начинку. Блюдо випікаємо протягом 40 хвилин, попередньо змастивши маслом деко. Після приготування посипати подрібненою зеленню. Домашня піца з фаршем готова!
    Якщо вам сподобалися вище запропоновані види піци, але набридло одноманітність, спробуйте приготувати іншу начинку, наприклад з фаршем і грибами, зберігши при цьому той же самий рецепт приготування тіста.

    Піца з фаршем з кабачків


    Втомилися то і справа готувати тісто? Тепер вам не потрібна борошно та дріжджі! Давайте розберемося, як же приготувати піцу без тесту. Для цього нам потрібні найпростіші продукти.
    Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.;

  • Піца з фаршем

  • фарш - 500 г;

  • майонез, кетчуп;

  • сир - 200 г;

  • рослинне масло - 1 ст. л.


  • Приготування
    Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кільцями. Викладаємо їх на деко, змащене маслом. Зверху кладемо обсмажений фарш, майонез, кетчуп і тертий сир. Запікаємо при температурі 20 градусів протягом 25 хвилин до м'якості кабачка.