Вернуться назад Распечатать

Суп без м'яса

Суп без м'яса
Під час посту також можна харчуватися смачно і поживно. Як приготувати суп без м'яса, читайте далі.

Квасолевий суп без м'яса – рецепт


Інгредієнти:

  • суха квасоля – 250 г;

  • томат – 100 г;

  • картопля – 300 г;

  • морква – 150 г;

  • цибуля – 130 г;

  • сіль;

  • олія рафінована рослинна – 30 мл;

  • зелень – 20 г;

  • вода – 2 літри.


  • Приготування
    Вимиту квасолю заливаємо водою і залишаємо так на ніч. Потім першу воду зливаємо, вливаємо нову і варимо майже до готовності. На сковороду поміщаємо дрібненько нашатковані цибулю і моркву, обсмажуємо на олії хвилин 10 вливаємо томат, тушкуємо 5 хвилин. У каструлю з квасолею кладемо нарізану картоплю. Варимо чверть години, потім додаємо зажарку, підсолюємо за смаком і готуємо хвилин 5 потім кладемо подрібнену зелень і знімаємо супчик з плити.

    Рисовий суп без м'яса з овочами


    Інгредієнти:

  • горошок зелений – 200 г;

  • рис круглий – 2 ст. ложки;

  • капуста білокачанна – 100 г;

  • морква – 100 г;

  • картопля – 200 г;

  • цибуля – 100 г

  • сіль;

  • зелень;

  • бульйон овочевий – 25 л.


  • Приготування
    В овочевий бульйон покласти нарізану брусками картоплю. Хвилин через 5 закладаємо промитий рис, дрібно нашатковану капусту та горошок, варимо хвилин 20. Припускаємо на рослинному маслі дрібненько нарізану моркву і цибулю. Відправляємо зажарку в суп, проварюємо хвилин 5 потім кладемо дрібно нашатковану зелень і вимикаємо вогонь.

    Овочевий суп без м'яса


    Інгредієнти:

  • морква – 150 г;

  • овочевий бульйон – 5 склянок;

  • консервований зелений горошок – 100 г;

  • цибуля – 90 г;

  • корінь селери – 150 г;

  • квасоля консервована – 100 г;

  • лавровий лист;

  • помідори – 2 шт.;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • олія рослинна рафінована – 20 мл;

  • чорний мелений перець;

  • томат-паста – 30 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Подрібнений часник і цибулю, злегка обсмажуємо, додаємо подрібнений селера і моркву і тушкуємо хвилин 10. Виливаємо масу в бульйон, кладемо томат, сіль, перець і варимо при невеликому кипінні. Додаємо квасолю, горошок, подрібнені свіжі помідори й тушкуємо це все хвилин 10 після чого легкий суп без м'яса повністю готовий до подачі.

    Простий суп без м'яса


    Інгредієнти:

  • картопля – 200 г;

  • печериці свіжі – 150 г;

  • морква – 150 г;

  • цибуля – 100 г;
  • Суп без м'яса

  • спеції;

  • вода;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    Нашатковану кубиками картоплю кладемо в киплячу воду. Обсмажуємо подрібнену цибулю та моркву, потім додаємо нарізані гриби і тушкуємо практично до готовності. Відправляємо грибну зажарку в суп, підсолюємо по своєму смаку. Далі за бажанням кладемо зелень і знімаємо супчик з плити.