Крім того, що базовий рецепт квасоляного супу з куркою є легким і смачним блюдом, він містить у своєму складі не тільки вуглеводи з овочів, але і велика кількість білка бобових і курятини – ідеальне блюдо для всіх тих, хто дотримується правильного харчування.
Квасолевий суп з консервованої квасолі з куркою
Найзручніше готувати такий квасолевий суп з куркою в мультиварці, так смак готового блюда вийде багатшими, боби розваряться і зроблять бульйон кремоподібним, а вам не доведеться докладати жодних зусиль до приготування.
Інгредієнти: курячий бульйон - 11 л; курятина - 930 г; ріпчаста цибуля - 135 г; консервована квасоля - 870 м; часник - 4 зубки; сушений чилі, кумін, паприка, часник - по 1 ч. ложці. Приготування Розігрів мультиварочную чашу, в першу чергу обсмажте в ній шматочки цибулі. Коли ті стануть прозорими, змішайте їх з курятиною і продовжуйте обжарку ще 5 хвилин. Після того, як курятина схопитися, в чашу відправляється часник і консервована квасоля. Коли всі основні компоненти будуть змішані, залишиться лише доповнити блюдо прянощами і розвести все бульйоном. Тепер можна перевести пристрій в режим «Суп» і чекати звукового сигналу.
Квасолевий суп з копченою куркою
Якщо ви вибираєте суху квасолю в якості основи супу, то не забудьте вимочити її не менш ніж за 12 годин до початку приготування.
Овочевий асортимент нижченаведеного рецепта представлений лише дуетом цибулі і кабачка, але ви можете покласти будь-які овочі за бажанням, виходячи з сезону і бажаної ситності підсумкового страви.
Інгредієнти: квасоля сушена - 2 ст.; курячий бульйон - 29 л; ріпчаста цибуля - 135 г; сушений базилік, майоран, кріп - по 1 ч. ложці; зубки часнику - 3 шт.; копчена куряча ковбаса - 560 г; кабачок - 170 г; жменя свіжої зелені. Приготування Перед тим, як приготувати квасолевий суп з куркою, попередньо вимочену квасоля промиваємо і поміщаємо в каструлю з гарячим курячим бульйоном. Так як боби будуть готуватися довше за все, вони відправляються на вогонь першими і варяться на протязі години. По закінченні часу приступайте до обжарке шматочків цибулі і курячої ковбаси. Засмажку покладіть у бульйон, а слідом всипте трави. Змішайте супову основу з пастою з часникових зубков і невеликими кубиками кабачки. Збавивши жар, залиште суп побурлить ще на півгодини, а потім знімайте з вогню і доповнюйте зеленню перед сервіруванням.