Вернуться назад Распечатать

Квасолевий суп з куркою – рецепт

Квасолевий суп з куркою – рецепт
Крім того, що базовий рецепт квасоляного супу з куркою є легким і смачним блюдом, він містить у своєму складі не тільки вуглеводи з овочів, але і велика кількість білка бобових і курятини – ідеальне блюдо для всіх тих, хто дотримується правильного харчування.

Квасолевий суп з консервованої квасолі з куркою


Найзручніше готувати такий квасолевий суп з куркою в мультиварці, так смак готового блюда вийде багатшими, боби розваряться і зроблять бульйон кремоподібним, а вам не доведеться докладати жодних зусиль до приготування.
Інгредієнти:

  • курячий бульйон - 11 л;

  • курятина - 930 г;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • консервована квасоля - 870 м;

  • часник - 4 зубки;

  • сушений чилі, кумін, паприка, часник - по 1 ч. ложці.


  • Приготування
    Розігрів мультиварочную чашу, в першу чергу обсмажте в ній шматочки цибулі. Коли ті стануть прозорими, змішайте їх з курятиною і продовжуйте обжарку ще 5 хвилин. Після того, як курятина схопитися, в чашу відправляється часник і консервована квасоля. Коли всі основні компоненти будуть змішані, залишиться лише доповнити блюдо прянощами і розвести все бульйоном. Тепер можна перевести пристрій в режим «Суп» і чекати звукового сигналу.

    Квасолевий суп з копченою куркою


    Якщо ви вибираєте суху квасолю в якості основи супу, то не забудьте вимочити її не менш ніж за 12 годин до початку приготування.
    Овочевий асортимент нижченаведеного рецепта представлений лише дуетом цибулі і кабачка, але ви можете покласти будь-які овочі за бажанням, виходячи з сезону і бажаної ситності підсумкового страви.
    Інгредієнти:

  • квасоля сушена - 2 ст.;

  • курячий бульйон - 29 л;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • сушений базилік, майоран, кріп - по 1 ч. ложці;

  • зубки часнику - 3 шт.;

  • копчена куряча ковбаса - 560 г;

  • кабачок - 170 г;

  • жменя свіжої зелені.
  • Квасолевий суп з куркою – рецепт


    Приготування
    Перед тим, як приготувати квасолевий суп з куркою, попередньо вимочену квасоля промиваємо і поміщаємо в каструлю з гарячим курячим бульйоном. Так як боби будуть готуватися довше за все, вони відправляються на вогонь першими і варяться на протязі години. По закінченні часу приступайте до обжарке шматочків цибулі і курячої ковбаси. Засмажку покладіть у бульйон, а слідом всипте трави. Змішайте супову основу з пастою з часникових зубков і невеликими кубиками кабачки. Збавивши жар, залиште суп побурлить ще на півгодини, а потім знімайте з вогню і доповнюйте зеленню перед сервіруванням.