Вернуться назад Распечатать

Качка в духовці у фользі - рецепт

Качка в духовці у фользі - рецепт
Якщо ви вирішили запекти на вечерю запашну качку в фользі в духовці, то пропонуємо скористатися цим рецептом і приготувати це чудове блюдо! М'ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим і дуже смачним, а божественний аромат страви наповнить всю квартиру.

Рецепт качки в духовці у фользі


Інгредієнти:

  • качка – 1 шт.;

  • гірчиця домашня – за смаком;

  • олія оливкова – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Перед тим, як смачно приготувати качку в фользі в духовці, ретельно промиваємо тушку і обсушуємо рушником. Гірчицю змішуємо з оливковим маслом, додаємо спеції за смаком і промазуємо цією сумішшю птицю зовні і всередині. Маринуємо м'ясо близько години, а потім щільно загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку. Через 15 години перевіряємо готовність, проткнувши м'ясо ножем: якщо виступить прозора рідина – все готово.

    Качка з яблуками у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • качка – 1 шт.;

  • яблука зелені кислі – 350 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Качку промиваємо, обробляємо, натираємо спеціями за смаком і підсолюємо. Яблука очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Духовку заздалегідь включаємо і прогріваємо до 160 градусів. Наповнюємо качку з яблуками, щільно загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці 2 години. Після цього акуратно виймаємо її, розгортаємо, поливаємо зверху соком, що виділився і підрум'янюємо страва до появи апетитною рум'яною кірочки.

    Качка з картоплею в фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • качка – 2 кг;

  • картопля – 1 кг;

  • цибулина – 2 шт.;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції і приправи.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один цікавий і простий рецепт приготування качки в духовці у фользі. Отже, тушку гарненько промиваємо, обсушуємо рушником і обмазуємо
    Качка в духовці у фользі - рецепт
    зовні і всередині приправою. Часник обробляємо, подрібнюємо через прес, обмазуємо цією сумішшю птицю і маринуємо кілька годин, прибравши в холодильник. Цибуля обробляємо, крупно рубаємо, а картоплю очищаємо і нарізаємо скибочками. Змішуємо овочі в каструлі, приправляємо спеціями за смаком і посипаємо сухою зеленню за бажанням. Замариновану качку наповнюємо овочевий масою і загортаємо у фольгу. Викладаємо заготовку на деко і запікаємо в розігрітій до температури 185 градусів духовій шафі близько 2 годин. За 15 хвилин до готовності страви, акуратно витягаємо птицю, розгортаємо і підрум'янюємо до утворення гарної скоринки у відкритому вигляді.