Пропонуємо вам дуже цікаві та оригінальні рецепти курячих крилець в соєвому соусі . Від такої страви не зможе відмовитися навіть самий примхливий гість, а ви як завжди продемонструєте свої кулінарні здібності і здивуйте всіх.
Курячі крильця в соєвому соусі
Інгредієнти: крила курячі – 1 кг; каррі – щіпка; часник – 2 зубчики; спеції ; соєвий натуральний соус – 2 ст. ложки. Приготування Курячі крильця промиваємо, просушуємо і викладаємо в миску. Потім видавлюємо через прес часник, вливаємо соєвий соус і всипаємо каррі і спеції. Розмішуємо все руками і прибираємо м'ясо в холодильник маринуватися на 20 хвилин. Після цього викладаємо крила на деко, поливаємо маринадом і запікаємо в духовій шафі до готовності.
Рецепт курячих крилець в медово-соєвому соусі
Інгредієнти: курячі крильця – 1 кг; спеції. Для соусу:
соєвий соус – 100 мл; мед – 200 г; олія оливкова – 2 ст. ложки; крохмаль – 2 ст. ложки; кетчуп – 2 ст. ложки; часник – 2 зубчики. Приготування Отже, спочатку займемося соусом: наливаємо в каструльку соєвий соус і ставимо на вогонь. Потім додаємо кетчуп, оливкова олія і мед. Все ретельно перемішуємо, видавлюємо через прес часник і додаємо крохмаль. Після закипання, зменшуємо вогонь і проварюємо суміш 15 хвилин. Тим часом обробляємо крильця: промиваємо їх і витираємо насухо рушником. Перекладаємо м'ясо в миску, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Форму для запікання промазуємо соусом, викладаємо крила і рясно поливаємо їх залишилася ароматною сумішшю. Відправляємо блюдо в заздалегідь розігріту духовку і запікаємо курку 45 хвилин при 190 градусах.
Курячі крильця з медом, гірчицею і соєвим соусом
Інгредієнти: курячі крильця – 500 г; гірчиця – 1 ст. ложка; мед рідкий – 1 ст. ложка; соус соєвий – 50 мл; сік лимонний – 20 мл; часник – 2 зубчики; олія оливкова – 1 ст. ложка; спеції; оцет бальзамічний. Приготування Крильця промиваємо, висушуємо на кухонному рушнику.
Для маринаду чистимо часник видавлюємо через прес, а з лимона вичавлюємо в пиалку сік. Тепер змішуємо в невеликій ємності часник, соєвий соус, лимонний сік, гірчицю, мед, оцет, спеції і вливаємо трохи оливкової олії. Отриману суміш гарненько збиваємо і викладаємо в нього підготовлене м'ясо. Відправляємо курку на 2 години в холодильник, а потім розкладаємо курячі крильця в соєвому соусі на решітку в духовці і підставляємо вниз деко. Запікаємо страву 30 хвилин, і запрошуємо всіх до столу.