Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати фаршировані бублики з фаршем. Така страва стане прекрасною закускою до основних страв і прикрасить навіть звичайний сімейний обід, надавши йому оригінальності.
Бублики, фаршировані м'ясним фаршем
Інгредієнти: бублики – 300 г; м'ясний фарш – 150 г; сир твердих сортів – 100 г; молоко – 500 мл; цибулина – 05 шт.; сметана нежирна – 1 ст. ложка; яйце куряче – 1 шт.; часник – 2 зубчики; спеції. Приготування Рецепт фаршированих бубликів досить простий. Для цього викладаємо в миску, заливаємо теплим молоком і залишаємо на 45 хвилин, розмокати. Не гаючи часу, готуємо начинку: м'ясний фарш підсолюємо за смаком, додаємо яєчний жовток, сметану і подрібнений блендером цибулю і часник. Ретельно перемішуємо масу і прибираємо в холодильник. Вимочені в молоці бублики викладаємо на серветку, обсушуємо і перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером. Маленькою ложечкою наповнюємо кожен бублик м'ясною начинкою, відправляємо закуску в прогріту духовку і засікаємо 15 хвилин. Твердий сир шаткуємо на дрібній тертці і по закінченні часу посипаємо їм бублики. Знову відправляємо блюдо в піч і тепер вже на 2 хвилинки. Гарячі фаршировані бублики акуратно виймаємо з духовки і подаємо в якості закуски.
Рецепт бубликів з фаршем в духовці
Інгредієнти: бублики – 250 г; молоко – 500 мл; цибулина – 2 шт.; оцет 3% – 150 мл; м'ясний фарш – 350 г; спеції ; сир твердих сортів – 150 г; помідори черрі – 2 шт.; малосольный огірок – 1 шт.; майонез оливковий – 100 мл; масло рослинне – 2 ст. ложки. Приготування Бублики кладемо в миску, заливаємо гарячим молоком і залишаємо на 20 хвилин, поки вони не розм'якнуть. Очищені
цибулини тоненько шаткуємо, викладаємо в тарілку і заливаємо оцтом. М'ясний фарш підсолюємо за смаком, приправляємо спеціями і перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом і викладаємо сушіння. Тепер наповнюємо їх фаршем, а зверху розподіляємо мариновані цибульні кільця. Сир нарізаємо невеликими квадратними шматочками і накриваємо м'ясо. Нарізаний скибочками огірок кладемо наступним шаром, а потім розкладаємо помідор, нашатковану кружечками. Промазуємо закуску злегка майонезом, встромляємо в кожну заготовку зубочистку для міцності і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин, виставивши температуру 180 градусів.