Оладки бувають простими, а бувають і з різними добавками у вигляді фруктів, сухофруктів або овочів. Ми вам зараз розповімо рецепти, як швидко і смачно приготувати оладки з гарбуза.
Як зробити оладки з гарбуза на кефірі?
Інгредієнти: пюре гарбузове – 200 г; борошно – 150 г; кефір – 50 мл; розпушувач для тіста – 6 м; яйця – 1 шт.; цукор – 50 г; кориця – за смаком; харчова сода – 3 г; вершкове масло розтоплене – 40 мл; сіль – щіпка. Приготування Гарбуз тушкуємо до м'якості або ж запікаємо її в духовці. Потім розминаємо його до стану пюре. Туди додаємо кефір, яйце, вершкове масло, цукор (цукри можна класти більше або менше, дивлячись хто як любить) і корицю. Тепер з'єднуємо сухі інгредієнти. Отриману суху суміш просіваємо через сито і з'єднайте з багном. Перемішуємо і даємо настоятися отриманого тесту хвилин 20. Ложкою викладаємо тісто маленькими порціями на сковороду і смажимо оладки з гарбузом на кефірі до рум'яності на рослинному маслі. Подавати до столу їх краще тепленькими.
Смачні та солодкі оладки з гарбуза
Інгредієнти: гарбуз – 250 г; борошно – 100 г; цукровий пісок – 25 г; яйця – 2 шт.; розпушувач – 5 г; сметана 20% жирності – 50 г; сіль – щіпка; рослинне масло. Приготування У терту гарбуз кладемо сметану, яйця, цукор, сіль. Розмішуємо, додаємо борошно, розпушувач і ще раз ретельно перемішуємо. Вибираємо для смаження сковороду з товстим дном, наливаємо в неї масло і гарненько прогріваємо. Потім ложкою викладаємо тісто і смажимо оладки з двох сторін. А якщо хочеться зробити їх менш жирними, зі сковороди можна перекласти їх на паперові серветки.
Як зробити пісні оладки з гарбуза?
Інгредієнти: борошно – 300 г; очищена гарбуз – 500 г; асафетіда – щіпка; каррі – щіпка; сіль; оливкова олія. Приготування У терту гарбуз додаємо сіль і добре перемішуємо, щоб гарбуз випустила сік. Всипаємо борошно, спеції і знову перемішуємо до однорідності. Нагріваємо на сковороді оливкове масло і викладаємо в нього столовою ложкою порції тіста. Обсмажуємо з одного та іншого боку до рум'яності.
Оладки з гарбуза в духовці
Інгредієнти: гарбуз – 270 г; яйця – 2 шт.; яблука – 2 шт.; пластівці вівсяні – 2 ст. ложки; цукор; масло вершкове. Приготування Яблука і гарбуз тремо на тертці. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо 1 яйце, всипаємо вівсяні пластівці, цукор за смаком і добре перемішуємо. Деко промазуємо вершковим маслом і викладаємо порції тіста. Запікаємо наші оладки 25 хвилин при 200 градусах.
Смачні оладки з гарбуза
Інгредієнти: гарбуз – 1 кг; борошно пшеничне – 1 склянка; яйця – 2 шт.; молоко – 100 мл; цукор – 25 г; сіль; рослинне масло. Приготування У терту гарбуз всипаємо борошно, цукор, щіпку солі, вбиваємо яйця і інтенсивно перемішуємо. Тепле молоко вливаємо в тісто, акуратно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. На сковороді нагріваємо олію, викладаємо порції тіста. Смажимо оладки спочатку з однієї, а потім і з іншого боку до рум'яного кольору. Подаємо їх зі сметанкою, варенням, згущеним молоком або чимось іншим, що доведеться за смаком.
Як зробити оладки з гарбуза?
Інгредієнти: гарбуз – 450 г; борошно – 3 /4 склянки; кефір – 100 мл; цукор – 50 г; яйця – 2 шт.; сіль; олія рослинна. Приготування Терту на дрібній тертці гарбуз запікаємо на повній потужності в мікрохвильовці 5 хвилин. Вливаємо кефір, вбиваємо яйце і збиваємо все. Потім всипаємо цукор і щіпку солі. Додаємо борошно і за допомогою міксера перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Нагріваємо Сковороду, вливаємо олію. Ложкою викладаємо на сковороду тісто. Якщо є бажання зробити оладики правильної форми, можна використовувати силіконові або металеві формочки.