Вернуться назад Распечатать

Оладки з кабачків з манкою

Оладки з кабачків з манкою
Кабачки можна смажити, тушкувати, запікати, варити, а ще з них можна приготувати смачні оладки. Як приготувати кабачкові оладки з манкою, ми вам зараз і розповімо.

Пишні оладки з кабачків з манкою - рецепт


Інгредієнти:

  • молоді кабачки – 2 шт.;

  • яйця – 2 шт.;

  • манка – 3 ст. ложки;

  • сіль;

  • перець;

  • сметана – 150 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • олія рослинна;

  • зелень.


  • Приготування
    Кабачки миємо і подрібнюємо на крупній тертці. Коли беремо молоденькі кабачки, то шкірку можна не очищати, вона досить ніжна. Вбиваємо яйця. Додаємо сіль і перець. Тепер додаємо манку і перемішуємо. Добре нагріваємо олію на сковороді і ложкою викладаємо тісто. На середньому вогні смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Тепер готуємо соус: часник розтираємо в ступці. Кладемо сіль, перець і добре перемішуємо. Додаємо отриману суміш, а також подрібнену зелень в сметану і розмішуємо. Подаємо кабачки разом зі сметанним соусом .

    Оладки з кабачків з манкою – рецепт


    Інгредієнти:

  • кабачки – 600 г;

  • борошно – 120 г;

  • манка – 3-4 ст. ложки;

  • яйця – 1 шт.;

  • чорний мелений перець – щіпка;

  • перуки – щіпка;

  • куркума мелена – щіпка;

  • зелень – 1 пучок;

  • олія рослинна;

  • сметана 20% жирності - 150 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • сіль – за смаком;

  • кріп – 1 пучок.


  • Приготування
    Кабачки подрібнюємо, натерти їх на крупній тертці. Злегка віджимаємо масу, щоб позбутися від зайвого соку. Вбиваємо яйце, добре розмішуємо. Додаємо манку, добре розмішуємо, розминаючи грудки. Залишаємо тісто хвилин на 10 щоб крупа набухла. Тепер всипаємо просіяне борошно, сіль, спеції, подрібнену зелень і добре розмішуємо. Якщо тісто все одно виходить рідкуватим, підсипаємо ще борошно. В результаті воно повинне вийти консистенції густої сметани. На сковороді розігріваємо олію, столовою ложкою викладаємо тісто і смажимо оладки на невеликому вогні з двох сторін. Готуємо соус: сметану викладаємо подрібнений часник, додаємо кріп, солимо за смаком і перемішуємо. Оладки з кабачків з манкою подаємо теплими разом з соусом.

    Пісні оладки з кабачків з манкою


    Інгредієнти:
    Оладки з кабачків з манкою


  • кабачки – 500 г;

  • борошно – 120 г;

  • спеції;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Вимиті кабачки тремо на крупній тертці. Якщо вони вже не зовсім молоденькі, то шкірку краще очистити, а насінну частину видалити. Солимо й залишаємо хвилин на 5. Після цього віджимаємо масу від соку. Кладемо борошно і спеції. Муки може піти і більше. Нам потрібно, щоб маса вийшла густий. Нагріваємо на сковороді олію і ложкою викладаємо порції тіста. До рум'яності обсмажуємо оладки з двох сторін.