Якщо вам необхідно швиденько зробити ситний і смачний сніданок, то ми поділимося з вами декількома доступними рецептами приготування гарячих бутербродів з ковбасою і сиром. Звичайно, це не найкорисніша їжа, але у всьому потрібно шукати компроміс і краще з'їсти бутерброд, ніж йти на роботу голодним.
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром і помідорами
Інгредієнти: батон – 4 скибочки; ковбаса – за смаком; свіжі помідори – 2 шт.; сир – 100 г; масло вершкове; свіжа зелень. Приготування Духовку заздалегідь включаємо і залишаємо прогріватися до температури 200 градусів. Тим часом приготуємо бутерброди: помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо середину з насінням, вичавлюємо сік, а томатну м'якоть подрібнюємо кубиками. Ковбасу шаткуємо спочатку кружечками, а потім рубаємо дрібніші. Сир натираємо на крупній терочку. Тепер беремо скибочки батона, змащуємо їх з одного боку вершковим маслом, викладаємо ковбасу, помідор і присипаємо зверху шаром тертого сиру. Акуратно перекладаємо бутерброди на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо хвилин 5 до повного розплавлення сиру, а потім посипаємо гарячі бутерброди з ковбасою подрібненою зеленню і відразу ж подаємо до сніданку, поки вони не встигли охолонути.
Гарячі бутерброди з плавленим сирком і ковбасою
Інгредієнти: батон; лук зелений – 1 маленький пучок; сирок «Дружба» – 2 шт.; ковбаса копчена – 220 г; майонез – 3 ст. ложки; яйце – 2 шт.; кетчуп не гострий – 2 ст. ложки; олія рослинна. Приготування Плавлені сирки заздалегідь заморожуємо, а потім натираємо на крупній терочке. Ковбасу шаткуємо соломкою, викладаємо в миску і додаємо дрібно посічену зелену цибулю або іншу свіжу зелень. Тепер змішуємо
сир з ковбасної начинкою, розбиваємо яйце, кладемо майонез і кидаємо трохи солі і спецій за смаком. Друге яйце відварюємо круто, чистимо, розрізаємо кубиками і додаємо в сирно-ковбасну масу. Батон розрізаємо ножем на тонкі шматочки і змащуємо їх кетчупом. Даємо заготівлях трохи настоятися, а потім ложкою викладаємо тонким шаром приготовлену начинку і рівномірно розподіляємо її. Тим часом розігріваємо на плиті сковороду наливаємо в неї трохи рослинного масла. Акуратно викладаємо заготовки начинкою вниз і обсмажуємо 5 хвилин. Готові гарячі бутерброди з ковбасою, плавленим сиром і яйцем прикрашаємо свіжою зеленню.