Вернуться назад Распечатать

Тарталетки з червоною ікрою

Тарталетки з червоною ікрою
Головним надбанням будь-якого фуршету є бутерброди або тарталетки з червоною ікрою – ідеальна закуска під келих шампанського або чогось градусом вище, а крім того строкатий акцент серед іншого різноманіття закусок. У рецептах нижче ми обговоримо, як можна сервірувати тарталетки і чим краще всього доповнювати ікру в їх складі.

Бутерброди з червоною ікрою в тарталетках


Почати рекомендуємо з найпростішою варіації, в рамках якої червону ікру доповнює звичний компаньйон – шматочок вершкового масла і тонкий скибочку огірка.
Інгредієнти:

  • готові тарталетки - 10 шт.;

  • червона ікра - 160 г;

  • вершкове масло - 25 г;

  • свіжий огірок - 65 р.


  • Приготування
    Розділіть свіжий огірок на тонкі пластини. Масло наріжте невеликими кубиками і викладіть кожен на дно готових тарталеток. Поверх масла розподіліть від півтора до двох чайних ложок червоної ікри і декорують закуску скибочкою огірка.

    Тарталетки з червоною ікрою і вершковим сиром


    Що ще можна покласти в тарталетки під червону ікру? Ідеальною заміною масла може стати невелика порція вершкового сиру, поєднана з кропом і лимонною цедрою, а компанію ікрі може скласти ще один делікатесний продукт – шматок червоної риби.
    Інгредієнти:

  • копчена сьомга - 190 г;

  • червона ікра - 140 г;

  • вершковий сир - 230 г;

  • молоко - 25 мл;

  • цедра одного лимона;

  • зелень кропу - 15 г;

  • тарталетки - 15-20 шт.


  • Приготування
    Підготуйте начинку з вершкового сиру, збивши його з невеликою кількістю молока, а потім додавши цитрусову цедру і кріп. Перевірте філе сьомги на наявність кісток і видаліть їх, якщо в цьому є необхідність. Наріжте рибу на тонкі пластини. Викладіть порцію вершкового сиру в основу кожної тарталетки, зверху розподіліть ікру і скибочку риби – тарталетки готові.

    Рецепт тарталеток з червоною ікрою і креветками


    В основу кожної тарталетки можна класти не тільки простий вершковий сир, але і його суміш з морепродуктами і рибою. Так ми вирішили поступити в даному рецепті.
    Інгредієнти:

  • креветки - 180 г;

  • копчена сьомга - 75 г;

  • вершковий сир - 240 г;
  • Тарталетки з червоною ікрою

  • майонез - 35 г;

  • червона ікра - 140 г;

  • тарталетки.


  • Приготування
    Начинка для тарталеток з червоною ікрою складається з простого креветочной мусу. У чашу блендера покладіть сир і майонез. Додайте скибочки риби і креветок, після чого збийте всі складові разом і розкладіть по тарталеткам. Поверх мусу з вершкового сиру викладіть ложку червоної ікри. Декоруйте тарталетки зеленню.