Вернуться назад Распечатать

Страви з свіжомороженої скумбрії

Страви з свіжомороженої скумбрії
Якщо у ваших краях свіжа риба залишається далеко не самим доступним продуктом, то приємною альтернативою може стати свіжоморожена тушка. При шокового заморожування риба не втрачає своїх властивостей, а тому в подальшому може бути успішно розморожена, зберігши свій смак і текстуру. У рецептах далі ми поговоримо про те, що можна приготувати з свіжомороженої скумбрії.

Суп з свіжомороженої скумбрії


Інгредієнти:

  • філе скумбрії - 1 шт.;

  • креветки королівські - 5 шт.;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • томати у власному соку - 250 мл;

  • рибний бульйон - 130 мл;

  • солодкий перець - 90 р.


  • Приготування
    Перці обпаліть на грилі і зніміть всю почорнілу шкірку. М'якоть наріжте соломкою і відкладіть в сторону. У сотейнику швидко обсмажте пюрированные часникові зубки на оливковій олії, поки ті не пустять аромат, залийте часник томатами і бульйоном, збийте всі разом блендером і доведіть до кипіння. У киплячу супову основу покладіть хвости креветок, попередньо очистивши їх, шматочки рибного філе без кісток і солодкий перець. Через 3 хвилини страва з свіжомороженої скумбрії буде готово.

    Рулети з свіжомороженої скумбрії


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 55 г;

  • борошно - 35 г;

  • молоко - 240 мл;

  • яйця - 4 шт.;

  • пучок кропу;

  • скумбрія - 530 г;

  • цибуля ріпчаста - 35 г;

  • майонез - 25 р.


  • Приготування
    Поки духовка розігрівається до 230 градусів, накрийте деко пергаментом і приготуйте основу нашого рулету. Для основи збийте яйця з молоком, розтопленим маслом і борошном, додайте кріп і морську сіль, а потім перелийте все на деко. Запікайте основу 12-15 хвилин.
    За цей час відварити очищену скумбрію, розберіть її на шматочки і змішайте з майонезом. У суміш додайте подрібнену ріпчасту цибулю, мелений перець і трохи солі. Викладіть начинку поверх гарячого укропного омлету, скрутіть закуску в рулет і дайте повністю охолонути.
    Страви з свіжомороженої скумбрії
    Перед сервіровкою наріжте рулет на порції.

    Котлети з свіжомороженої скумбрії


    Інгредієнти:

  • філе скумбрії - 540 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 115 г;

  • зелень петрушки і базиліка - за смаком;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • часник - 2 зубки;

  • сушений майоран - щіпка.


  • Приготування
    Рибне філе перетворіть у фарш і змішайте з невеликими шматочками цибулі. У фарш додати яйце і борошно, доповніть його нарізаною зеленню і пюрированный часником, а потім сформуйте у котлетки і підрум'яньте під грилем або на розігрітому маслі.