Якщо ви хочете швидко приготувати смачний обід, пропонуємо вам звернути увагу на суп з курячої печінки. Це гаряче блюдо виходить дуже ситним, але в теж час дієтичним і легким.
Суп з курячою печінкою в мультиварці
Інгредієнти: куряча печінка – 100 г; сухий горох колотий – 3 ст. ложки; картопля – 3 шт.; морква – 1 шт.; спеції; стиглий помідор – 1 шт.; листовий селера – 1 пучок; вода – 1 л; олія оливкова – 1 ч. ложка. Приготування Для приготування смачного супу–пюре курячу печінку і горох промиваємо і викладаємо в чашу мультиварки. Потім наливаємо фільтровану воду, виставляємо режим «Паста» і доводимо до кипіння. Після цього програму вимикаємо, знімаємо акуратно зібралася пінку і варимо бульйон на режимі «Суп» 35 хвилин. Хвилин за 15 до готовності додаємо всі інші овочі, порізані невеликими кубиками, селеру. Підсолюємо страву за смаком, чекаємо звукового сигналу, а потім переливаємо в каструльку і пюрируем блендером. Розливаємо готовий суп гороховий з курячою печінкою по тарілках, прикрашаємо подрібненою зеленню, сухариками і капаємо в кожну порцію трохи оливкової олії.
Рецепт супу з курячою печінкою
Інгредієнти: куряча печінка – 300 г; цибулина – 1 шт.; картопля – 3 шт.; лавровий лист – 2 шт.; морква – 1 шт.; гречка – 100 г; борошно – 100 г; спеції; зелень – за смаком. Приготування Картоплю чистимо, ріжемо і кидаємо варитися в каструлю з водою, подсаливая за смаком. Цим часом обробляємо курячу печінку і шаткуємо її шматочками. Обвалюємо в борошні й обсмажуємо на рослинному маслечко. Потім додаємо подрібнені цибульку з морквою і пасеруємо до готовності. Коли картопля стане м'яким висипаємо гречку, а потім викладаємо зажарку і кидаємо лавровий листочок. Варимо суп з курячою печінкою і гречкою хвилин 7 і розливаємо по тарілках.
Як приготувати суп з курячої печінки?
Інгредієнти: вода – 15 л; картопля – 3 шт.; спеції; печінка куряча 250 г; яйце – 2 шт.; майонез – 1 ст. ложка; цибулина – 05 шт.; морква – 05 шт.; масло рослинне – 50 мл; сушена зелень. Приготування Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і відварюємо у воді. Цибулю і моркву обробляємо, подрібнюємо, пасеруємо на олії і викладаємо в каструлю. Печінку обполіскуємо, рубаємо шматочками і теж додаємо в суп. У миску розбиваємо яйця, кладемо майонез, трохи солі, збиваємо виделкою і готуємо суфле 2 хвилинки в мікрохвильовці. Потім нарізаємо його соломкою, кидаємо в суп, кип'ятимо і розливаємо страву по тарілках, прикрасивши зеленню.