Вернуться назад Распечатать

Сосиски гриль – рецепт

Сосиски гриль – рецепт
Сосиски – продукт, улюблений багатьма. Але просто відварені або смажені сосиски – це не зовсім цікаво. Зараз ми вам розповімо, як готувати сосиски-гриль. Виходить дуже швидко, смачно і оригінально. А подати їх можна практично з будь-яким гарніром. Хоча, звичайно, краще за все до них підходить запечена картопля або картопляне пюре.

Сосиски гриль в мікрохвильовці


Інгредієнти:

  • сосиски – 8 шт.;

  • копчена грудинка – 250 г;

  • твердий сир – 120 р.


  • Приготування
    Сосиски надрізаємо вздовж на 2 частини. У надрізи кладемо трохи тертого твердого сиру і кожну сосиску загортаємо в шматочок копченої грудинки. Скріплюємо сосиски зубочистками і викладаємо їх на блюдо. Готуємо в мікрохвильовці, накривши блюдо спеціальною кришкою, при максимальній потужності 2 хвилини.

    Сосиски гриль в духовці


    Інгредієнти:

  • сосиски – 6 шт;

  • сир твердий – 100 г;

  • зелень кропу, червоний кайенский перець – за смаком.


  • Приготування
    Сосиски очищаємо від плівок (якщо натуральна оболонка, то її знімати не потрібно) і надрізаємо уздовж на половину. Духовку нагріваємо до 180°С і в режимі «Гриль» готуємо сосиски, поки вони трохи підрум'яняться і розкриються. Після цього дістаємо сосиски і фаршируємо їх тертим сиром. Зверху посипаємо червоним перцем і знову відправляємо в духовку. Готуємо, поки сир повністю не розплавиться. Прикрашаємо блюдо гілочками кропу і гарячим подаємо до столу.

    Сосиски гриль на сковороді


    Інгредієнти:

  • сосиски вершкові – 1 упаковка;

  • листкове дріжджове тісто – 500 г;

  • яйця – 1 шт.


  • Приготування
    Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в тонкий пласт. Нарізаємо його смужками, яка дорівнює кількості сосисок і кожну з них обмотуємо тестом. Змащуємо сосиски в тісті збитим яйцем і викладаємо на сковороду-гриль. Готуємо до утворення рум'яної скоринки.

    Сосиски гриль в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • сосиски – 4 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • сіль;
  • Сосиски гриль – рецепт

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Піддон аэрогриля використовуємо як сковороду і змащуємо її рослинним маслом. З сосисок знімаємо плівку, розбиваємо яйця і змішуємо сосиски з яйцями. Солимо за смаком. За бажанням можна додати скибочки помідорів. На дно аэрогриля поміщаємо низьку решітку і на неї ставимо піддон. При температурі 200°С готуємо 15 хвилин.
    Також в аерогрилі можна приготувати сосиски без листа і жиру. Для цього низьку решітку ставимо на піддон і в тому ж режимі готуємо 10 хвилин.