Якщо звичайні котлети вже набридли і приїлися, приготуйте рубані котлети. Набір продуктів практично той же, а ось смак зовсім інший. Нижче вас чекають рецепти рубаних котлет із свинини.
Рецепт рубаних котлет із свинини
Інгредієнти: свинина – 350 г; цибуля ріпчаста – 100 г; майонез – 1 ст. ложка; зелень кропу – 30 г; сіль, перець; борошно для панірування; масло. Приготування М'ясо ріжемо на дрібні шматочки. Це легше зробити, якщо м'ясо трохи подморожено. Ріпчасту цибулю і зелень кропу дрібненько рубаємо і відправляємо до м'яса. Додаємо майонез і перемішуємо. Формуємо котлетки, обвалюємо їх у борошні і на рослинній олії смажимо з двох сторін до готовності.
Котлети із січеного м'яса свинини
Інгредієнти: свинина – 800 г; яйця – 2 шт.; майонез – 5 ст. ложок; борошно – 2 ст. ложки; сіль, спеції. Приготування Свинину ріжемо дрібненькими шматочками. Посипаємо його сіллю, спеціями – відмінно підійдуть мускатний горіх, перець. Додаємо майонез, перемішуємо і ставимо в холодильник години на 2. Після цього додаємо яйця, перемішуємо і підсипаємо борошно. Формуємо котлети і смажимо їх на соняшниковій олії. Готовність перевіряємо так – проколюємо ножем в центрі, якщо виділяється рідина прозора, значить, котлети готові.
Приготування рубаних котлет із свинини
Інгредієнти: свинина – 400 р; цибуля ріпчаста – 90 г; куряче яйце – 1 шт.; майонез 67%-ної жирності – 50 мл; картопляний крохмаль – 25 г; часник – 30 р; сіль, перець. Приготування Цибулю чистимо і шаткуємо дрібненько. М'ясо нарізаємо маленькими шматочками. З'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо яйце, перець, сіль, подрібнений часник, майонез і картопляний крохмаль. Гарненько перемішуємо і знімаємо масу в холодильник години на 3 щоб крохмаль гарненько набух. На сковороду вливаємо олію, гарненько його нагріваємо і тільки після цього столовою ложкою викладаємо котлети. Обсмажуємо до готовності.
Смачні рубані котлети з свинини
Інгредієнти: свиняче м'ясо (ошийок) – 650 г; ріпчаста цибуля – 200 г; кефір – 30 мл; кетчуп – 20 мл; великі яйця – 2 шт.; твердий сир – 50 г; зелень петрушки – 40 г; сіль, перець, лавровий лист. Приготування М'ясо свинини ріжемо маленькими кубиками, цибулю подрібнюємо як можна дрібніше. Змішуємо підготовлені продукти, додаємо до них кефір, кетчуп, мелений перець і сіль за смаком. Руками гарненько все це перемішуємо, додаємо пару лаврових листочків, накриваємо і ставимо в холодильник. Чим довше м'ясо промаринується, тим ніжніше будуть котлети. По закінченню часу дістаємо м'ясо, лаврові листочки прибираємо, вбиваємо яйця, тертий сир і подрібнену зелень петрушки. Знову все добре перемішуємо. Мокрими руками ліпимо котлетки (вони повинні бути невисокими, тонше, ніж звичайні котлети). Обсмажуємо їх приблизно 7 хвилин з одного боку, вогонь при цьому повинен бути невеликим. Потім їх перевертаємо, накриваємо сковороду кришкою і доводимо до готовності.
Смачні рубані котлети з свинини з кінзою
Інгредієнти: свинина – 350 г; картопля – 150 г; фіолетовий цибулю – 100 р; курячі яйця – 2 шт.; кінза свіжа – 1 пучок; борошно – 3 ст. ложки; сіль – 05 ч. ложки; сушений базилік, чебрець, чорний мелений перець – за смаком; олія рослинна. Приготування М'ясо ріжемо дрібненькими шматочками, солимо, додаємо спеції, тертий картопля. Цибулю дрібненько кришимо і кладемо до решти інгредієнтів. Додаємо яйця, подрібнену зелень кінзи. Гарненько перемішуємо, додаємо борошно, знову перемішуємо. Повинна вийти досить тягуча маса, щоб котлети на сковороді не розповзалися. Отже, викладаємо столовою ложкою «фарш» в розігріту олію і обсмажуємо хвилин по 7 з обох сторін.