Вернуться назад Распечатать

Канапе з креветками

Канапе з креветками
Наближається свято або важливе торжество, а ви зовсім не знаєте, чим порадувати гостей? Пропонуємо вашій увазі цікаві варіації подачі канапе з креветками, які безсумнівно підкорять всіх присутніх. Приготувати їх можна з будь-яких продуктів, поєднуючи непоєднуване.

Рецепт канапе з креветками, лососем і маслинами


Інгредієнти:

  • лосось копчений – 100 г;

  • сир сирний – 50 г;

  • зелень свіжа – 50 г;

  • хліб чорний – 5 скибочок.


  • Приготування
    Рецепт приготування канапе з креветками і рибою неймовірно простий. Спочатку нам необхідно зробити сирний крем зі свіжою зеленню, помістивши ці інгредієнти в блендер. Все добре подрібнюємо, збиваючи на самій високій швидкості. Тепер беремо чарку і акуратно видавлюємо нею коло з м'якоті хліба. Кожну заготовку промазуємо сирним кремом і викладаємо зверху копчений лосось, нарізаний тоненькими смужками. Прикрашаємо канапе з рибою зеленню петрушки і закріплюємо спеціальними шпажками.

    Канапе з креветками на шпажках


    Інгредієнти:

  • креветки – 200 г;

  • оливки – 150 г;

  • сир – 100 г;

  • помідор – 2 шт.


  • Приготування
    Креветки для початку відварюємо в трохи підсоленій воді. Потім охолоджуємо і звільняємо від панцира. Помідори і сир шаткуємо тонкими скибочками. Сир покриваємо скибочкою свіжого томату, протикаємо їх шпажкою і зверху нанизуємо креветки і оливку.

    Канапе з маринованими креветками


    Інгредієнти:

  • креветки – 300 г;

  • оливки – 200 г;

  • соєвий соус – 3 ст. ложки;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Креветки відварюємо, підсолюємо воду за смаком, а потім остуджуємо і звільняємо від панцира. Часник чистимо, дрібненько рубаємо і змішуємо з соєвим соусом. Кладемо в отриману суміш наші морепродукти і поставити маринуватися у холодильник на кілька годин. Потім наколюємо на шпажки креветки і оливки, і подаємо канапе з келихом білого вина або шампанського.

    Канапе з огірком і креветкою


    Інгредієнти:

  • креветки – 500 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • сир – 100 г;

  • свіжий огірок – 1 шт.;

  • оливки – 10 шт;
  • Канапе з креветками

  • соус для креветок – 100 г;

  • помідор – 1 шт.;

  • хліб – 100 г;

  • свіжа зелень;

  • спеції.


  • Приготування
    Креветки чистимо, обсмажуємо на рослинному масло з додаванням часнику. Цим часом обполіскуємо огірок і шаткуємо його тоненькими смужками. Для приготування соусу змішуємо майонез, зелень і сік лимона. Викладаємо суміш на огірок, зверху кладемо креветку, присипаємо всі меленим перцем і закріплюємо дерев'яною шпажкою.