Наближається свято або важливе торжество, а ви зовсім не знаєте, чим порадувати гостей? Пропонуємо вашій увазі цікаві варіації подачі канапе з креветками, які безсумнівно підкорять всіх присутніх. Приготувати їх можна з будь-яких продуктів, поєднуючи непоєднуване.
Рецепт канапе з креветками, лососем і маслинами
Інгредієнти: лосось копчений – 100 г; сир сирний – 50 г; зелень свіжа – 50 г; хліб чорний – 5 скибочок. Приготування Рецепт приготування канапе з креветками і рибою неймовірно простий. Спочатку нам необхідно зробити сирний крем зі свіжою зеленню, помістивши ці інгредієнти в блендер. Все добре подрібнюємо, збиваючи на самій високій швидкості. Тепер беремо чарку і акуратно видавлюємо нею коло з м'якоті хліба. Кожну заготовку промазуємо сирним кремом і викладаємо зверху копчений лосось, нарізаний тоненькими смужками. Прикрашаємо канапе з рибою зеленню петрушки і закріплюємо спеціальними шпажками.
Канапе з креветками на шпажках
Інгредієнти: креветки – 200 г; оливки – 150 г; сир – 100 г; помідор – 2 шт. Приготування Креветки для початку відварюємо в трохи підсоленій воді. Потім охолоджуємо і звільняємо від панцира. Помідори і сир шаткуємо тонкими скибочками. Сир покриваємо скибочкою свіжого томату, протикаємо їх шпажкою і зверху нанизуємо креветки і оливку.
Канапе з маринованими креветками
Інгредієнти: креветки – 300 г; оливки – 200 г; соєвий соус – 3 ст. ложки; часник – 2 зубчики. Приготування Креветки відварюємо, підсолюємо воду за смаком, а потім остуджуємо і звільняємо від панцира. Часник чистимо, дрібненько рубаємо і змішуємо з соєвим соусом. Кладемо в отриману суміш наші морепродукти і поставити маринуватися у холодильник на кілька годин. Потім наколюємо на шпажки креветки і оливки, і подаємо канапе з келихом білого вина або шампанського.
Канапе з огірком і креветкою
Інгредієнти: креветки – 500 г; лимон – 1 шт.; сир – 100 г; свіжий огірок – 1 шт.; оливки – 10 шт; соус для креветок – 100 г; помідор – 1 шт.; хліб – 100 г; свіжа зелень; спеції. Приготування Креветки чистимо, обсмажуємо на рослинному масло з додаванням часнику. Цим часом обполіскуємо огірок і шаткуємо його тоненькими смужками. Для приготування соусу змішуємо майонез, зелень і сік лимона. Викладаємо суміш на огірок, зверху кладемо креветку, присипаємо всі меленим перцем і закріплюємо дерев'яною шпажкою.